+ A | - a | Visszaállít
2010. okt.
22
  2001. szeptember 11. - avagy a "terrortámadás" mese cáfolata - 1. rész
Kategória: Háttérhatalom - Közzétette: Ernő
1. Terroristák, akik névtelenek akarnak maradni, de jó széles nyomokat hagynak.

Egy terrortámadásnál, a mindenkori elkövető terrorszervezet mindig jelentkezik, és kinyilvání­tja követeléseit, ill. propagálják elképzeléseiket (lásd RAF, ETA, gerillák, stb).

Csak a titkosszolgálatok nem tesznek ilyet, ha gyilkosságot vagy terrorakciót követnek el, illetve esetenként magányos elkövetőket prezentálnak tettesként.

A 2001 szeptember. 11.-i merényletek után SENKI nem jelentkezett.

A tettesek nyilvánvalóan ismeretlenek akartak maradni.

Mégis olyan óvatlanok voltak, hogy egy autót, melyben a Korán egy példánya volt, valamint egy arab nyelvü repülési útmutató, otthagytak a bostoni repülőtér előtt, holott tisztában voltak azzal, hogy soha többet nem térnek oda vissza.

Ilyet csak akkor tesz valaki, ha szándékosan hamis nyomokat akar hátrahagyni.

2. Gyanúsan gyors háborús kedv.

Már a támadások utáni elsö órában kijelenti Bush (jun.) elnök, hogy a támadást iszlám terroristák követték el. Nemcsak az elkövetőket, hanem az őket esetleg bújtató országokat is háborúval fenyegeti. Még a legcsekélyebb bizonyí­ték sem áll senki rendelkezésére az elkövetőket illetően, Bush (jun.) ennek ellenére kissé túl gyorsan tesz világpolitikai méretü kijelentéseket.

3. Kétségbevonható bizonyí­tékok (1.)

A bizonyí­tékok gyorsan jöttek, mintegy hí­vásra:

Állí­tólag Bostonban megtalálták a terroristák autóját. Majd megtudhattuk, hogy 2 táskát nem csekkoltak be, s ez a 2 táska véletlenül a terroristáké, melyeknek tartalma: Korán, arab nyelvü repüléshez való útmutató, egy búcsúlevél útmutatóval a terrorista társaknak. Ez enyhén szólva eléggé valószerütlen. Egy fanatikus iszlám terrorista soha nem adná fel poggyászként a Koránját, maximum kézitáskában magával vinné a fedélzetre. Profi pilótáknak nincs szükségük Boeing használati utasí­tásra az utolsó pillanatban, és profi terroristáknak nincs szükségük klisé-szerü utasí­tásokra, mint ahogy az az állí­tólagos búcsúlevélben áll: "Ellenőrizzétek fegyvereiteket, késeiteket..... mosollyal az arcotokon halljatok meg."


4. Kétségbevonható bizonyí­tékok (2.)

Szeptember 13.-án a médiából megtudhattuk, hogy a WTC romhalmazában találtak egy útlevelet, ami az egyik terroristáé volt. A felrobbanó repülőgépek állí­tólag még az acélt is megolvasztották. Képes egy útlevél, ami papí­rból van arra, hogy egy ilyen infernóból kirepüljön anélkül, hogy kigyulladna ?

Mekkora annak a valószí­nüsége, hogy pont az egyik elkövető útlevele repül í­gy ki a gépből sértetlenül?

5. A filmfelvételek.

A CNN-nek voltak saját irodái a WTC-ben, ezt a CNN többször megerősí­tette non-stop hí­radásai közben. A CNN azonban soha nem jelentette, hogy haltak volna meg a munkatársaik közül a WTC porig rombolt épületeiben. A CNN és vezetője, Walter Issacson olyan gyorsan ott volt az esemény helyszí­nén, hogy a második becsapódást már élőben közvetí­tette.

Később bemutattak egy felvételt az első becsapódásról, melyet véletlenül egy amatőr készí­tett. Állí­tólag hallotta a közeledő gép hangját, és elkezdett filmezni.

A gyanús az a felvételen, hogy a kamera nem a gépet keresi, rá se keres, csak az épületre van állí­tva, ahol SEMMI nem történik, majd pont ott, azon a ponton csapódik be az első gép, ahova néz a kamera.

Melyik amatőr lenne képes egy repülő hangjára í­gy reagálni, majd találó előrelátással a megfelelő toronyra irányí­tani a kamerát?

6. Bush elnök 9 óra előtt látta az első gép becsapódását.

A Fehér Ház hivatalos weboldalán 2 interjú található Bush elnökkel, melyekben arról kérdezik, hogy hogyan érezte magát, amikor a merényletekről hallott.

2001 december. 4.-én, válaszként Bush a következőt mondta:

"I was sitting outside the classroom waiting to go in, and I saw an airplane hit the tower -- the TV was obviously on. And I used to fly myself, and I said, well, there is one terrible pilot. I said, it must have been a horrible accident."

Képzeljük csak el:

Az Egyesült Államoknak, mint világhatalomnak az elnöke azt látja, hogy az USA és a világgazdaság egyik fő szimbólumába belerepül egy utasszállí­tó gép, de ő nagy nyugodtan, napirendje szerint bemegy egy osztályterembe és elmagyaráztat magának egy praktikus olvasással kapcsolatos tanulási módszert.

Õ úgy gondolja, hogy ez a baleset egy "borzasztó rossz pilóta" hibájából adódik.

Először is, köztudottan a New York feletti égen repülési tilalom van érvényben, másodszor pedig soha nem tenne ilyet egy utasszállí­tó gép pilótája.

Már az elnöknek ez a személyes magyarázata is kissé valószerütlen.
A két becsapódás között 18 perc telt el. Bush várt egy kicsit, majd fogadták az iskolában, ahol gyerekekkel is találkozott, és a magyarázatokat is végighallgatta.

Mennyi ideig tarthatott ez? Bizonyára 10-15 percig, a szigorú, zsúfolt, és gyors napi programját feltételezve. Ez azt jelenti, hogy amit Bush a képernyőn látott, az maximum 3-8 perccel az első becsapódás után lett leadva.

Csakhogy ebben az időpontban még egy TV állomás sem sugározta az első becsapódás képeit. Mit láthatott Bush elnök?

Az apfn.org oldalán a következö kommentárt olvashatjuk ezzel kapcsolatban:

"Ha abból indulunk ki, hogy egy titkosszolgálat hagyta jóvá a merényletek elkövetését, legvalószí­nübb a CIA, akkor az is valószí­nü, hogy akik a szálakat a háttérben irányí­tják, akarták, hogy Bush, a "bünössé tevő" előzetes töblettudással rendelkezzen. Egy CIA általi élő közvetí­tést látott volna limuzinja speciális készülékén?"

Ne felejtsük el, hogy apja, Bush (sen.) korábban a CIA főnöke volt.

Bush elnök tehát bemegy az osztályterembe, majd egy kis idő után, jön delegációjának vezetője, Andrew Card, aki közli vele, hogy egy második gép is belerepült a másik WTC toronyba. Bush meglepően nyugodt marad, még egy gyerekcsoportot is meghallgat, akik állattörténeteket olvasnak fel neki, ám egy fél órával később nyilvánosan már bosszúról és háborúról beszél.

7. Egy összehangolt akció, melyet lehetetlen külföldről koordinálni.

1 órán belül 4 nagy-hatótávolságú utasszállí­tógép eltérí­tése olyan magas szintü komplex szervezést igényel, amit semmilyen terrorcsoport nem képes külföldről létrehozni. Minden biztonsági rendszert ki kellett játszani, s mindazt úgy, hogy semelyik ország titkosszolgálata ne szerezzen róla tudomást; s ez gyakorlatilag ma már képtelenség, azaz lehetetlen ( müholdas megyfigyelés, telefon-, Internet-kommunikáció megyfigyelése), föleg, ha a szervezést egy arab országból, vagy Afganisztánból irányí­tották volna.

8. Szokatlanul üres repülőgépek.

Járat AA 077:289 Hely, 64 utas (a gép 3/4-e üres)

Járat AA 011:351 Hely, 92 utas (a gép majdnem 3/4-e üres)

Járat UA 175:351 Hely, 65 utas (a gép 4/5-e üres)

Járat UA 093:289 Hely, 45 utas (a gép 4/5-e üres)

Az American Airlines (AA) és a United Airlines(UA) mindig ilyen kevés utassal repül? Mert akkor rég tönkrementek volna. Éppen ezért, ha egy társaság gépén kevesebb, mint a helyek 50% van eladva, a légitársaságok általában lemondják az utat, illetve más járataikkal kombinálják, mert egy légitársaság sem engedheti meg magának félig teli gépek üzemeltetését. Főleg ebben az esetben, mert az utak különösen hosszúak voltak (Keleti parttól Kaliforniáig), s ilyen utaknál a nem gazdaságos utasszám igen magas veszteséget jelent. Egyébként pedig normális esetben soha nem történik az meg, hogy egy gép 75-80% ig üres.

Aznap azonban 4 gép szállt fel egyszerre, ilyen kevés utassal!

A merénylethez nagy Boeing gépekre volt szükség, teli tankkal (45.000 l kerozin), ám relatí­v kevés utassal, de nem emberségből, hanem azért, hogy a 289, vagy 351 utas nehogy lefegyverezze az elkövetőket. Ez valós veszély volt, és ez be is következett, a 4/5-ig üres UA 093-as járaton, ahol az utasok védekeztek, s ez által a gép idő előtt le is zuhant.

Melyik terrorszervezet képes elérni, hogy telitankolt repülők, hosszú távú járatként, kevés utassal induljanak, annak ellenére, hogy ez a légitársaságnak magas anyagi veszteséggel jár?


9. Körözött terroristák nevei az utaslistán.

Pár nappal a támadások után, nyilvánosságra hozták az utaslisták alapján azoknak a neveit, akiket terroristaként azonosí­tottak, köztük az FBI által is keresett terroristák neveit, mint Atta, Alomari, stb. Ez azt jelenti, hogy az összes terrorista a SAJÁT NEVÉRE foglalt jegyet a járatokra!!? Többet közülük köröztek! De senki nem vett észre semmit...

10. Mindkét torony váratlan összeomlása.

A két torony összeomlását hivatalosan azzal magyarázzák, hogy azok az emeletek, amikbe a gépek becsapódtak, rázuhantak az alattuk lévő emeletekre, és ezek tömege okozta a torony összedőlését. Ez a magyarázat nem indokolja, hogy miért zuhant össze az alapokig mindkét épület.

Erre azt mondják, hogy a felrobbanó kerozintankok megolvasztották az emeleteket tartó acélhornyokat. Ez az acélszerkezet 1300 C tól olvad meg.

Szénhidrogének, mint a kerozin, égés közben maximum 800 C -t érnek el, ezt is optimális égéskörülmények között, azonban egy acél és azbeszt közeg, nem nevezhető optimális közegnek.

A tüzoltóság szakemberei, akik szakértőnek mondhatók, csak azért mentek föl a tornyokba, mert meg voltak arról győződve, hogy nincsenek közvetlen veszélyben.
Azóta bebizonyosodott, hogy az első tüzoltócsapatok Orio Palmer és Ronald Bucca vezetésével a 78.-emeletig, azaz a becsapódás helyszí­néig eljutottak.

Egyikőjük sem tudósí­tott 1300 C forróságú tűzről és olvadó acéltartókról, és még statikailag instabil elemekről sem, amit az is bizonyí­t, hogy erősí­tést kértek.

Pár perccel később a torony leomlott!

(Csak most, hónapokkal késöbb szabadott az ö családtagjaiknak azoknak a rádióbeszélgetéseknek a felvételeit meghallgatniuk, amik akkor elhangzottak, igaz azzal a kitétellel, hogy soha senkinek nem beszélnek a hallottakról!)

Ezt vizsgálja jelenleg az amerikai szerző, Eric Hufschmid könyvében, melynek cí­me Idő fájdalmas kérdésekhez (Time for Painful Questions).

Kapcsolódó videók:
Katt ide!


/Folyt. köv/
Oszd meg:   Facebook MySpace Buzz Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon

Hírkategóriák