+ A | - a | Visszaállít
2012. okt.
21
  í‰vente 50-60 észlelés - magyar katonák az ufókról
Kategória: UFO-k és földönkí­vüliek - Közzétette: fulldragon
Az azonosí­tatlan repülő tárgyak, azaz az ufók álltak a középpontban egy kaposvári konferencián. Nyugalmazott pilóták hihetetlen történeteit hallhatták az érdeklődők. A katonák régen nem beszélhettek az azonosí­tatlan repülő tárgyakról, mert akkor elbocsátották volna őket.

A Magyar Ufó Kutatási Központ évente 50-60 magyarországi ufóészlelést jegyez fel. Ilyen adatbázisok az azonosí­tatlan repülő tárgyakról 1947, egy amerikai észlelés óta készülnek.
Az ufónak elkönyvelt tárgyak egyikéről sem igazolódott minden kétséget kizáróan, hogy Földön kí­vüli dolog, de sok esetben ezt cáfolni sem sikerült. „Ma már az FBI irattárából több ezer ufó dokumentum gyűjthető össze, amely olyan jelenségről közvetí­t, amely a szkeptikusok szerint nem is létezik. Nem létező esetekről hogy lenni ennyi dokumentált esetet rögzí­teni” – fogalmazott Kriston Endre.

A konferencián Knoll Gyula nyugalmazott repülőezredes most megjelent könyvét mutatta be. Elmondta: régen a pilóták nem beszélhettek arról, ha ufót láttak. „Ha én akkor ufózok, azt mondták volna Knoll begolyózott, le is vettek volna a repülésről” – mondta Knoll ezredes.
Az atv video tudósitásához: Katt ide!

Kositzky Attila 43 évig repült a hadseregben. 1989-ben meggyanúsí­tották, hogy elkapott egy ufót. „Rám fogták, hogy felszálltam és elfogtam egy ufót. Egy dolgot kellett megnéznem. Reggel azonban amikor jöttek az újságí­rók, hogy ufót fogtam-e, majdnem hanyatt estem” – fogalmazott a repülőtábornok.

Az ufó-kultuszról számos újság, film is megjelent. Külön kutatási szervezetet is létrehoztak, amelynél be lehet jelenteni, ha valaki ufót lát.

forrás:/atv.hu/

Oszd meg:   Facebook MySpace Buzz Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon

+ A | - a | Visszaállít
2012. okt.
21
  Az elengedés művészete
Kategória: Gondolatok, meglátások - Közzétette: fulldragon
Mikor el kell engednünk valakit általában még kapálózunk ellene, nem akarjuk, hogy menjen, próbáljuk menteni amiről azt hisszük menthető, haragszunk magunkra, rá és az egész világra.

Pedig ez a dolgok rendje. Néha menni kell, máskor hagyni elmenni. El kell engedni egy rossz megkeseredett kapcsolatot, hogy újra nyitottá váljunk másra, az újra, az újat hordozóra. Két emberben sosem egyszerre múlnak el az érzések, ezért amég mi szeretünk,azt gondoljuk ő is,mert mitől változott volna ez meg?

Megváltozott,hogy mitől? Erre azt hiszem nem kell keresni a válaszokat. Ha becsapottnak, sértettnek érezzük magunkat sem válik könnyebbé a dolog, azt gondolom, bár harag elnyomja az érzéseket ideig-óráig, azonban azok vissza térnek, ha csak nem megbocsájthatatlan amit ellenünk vétettek. Mikor megbizonyosodunk arról lelkünkben is, hogy ez már nem is az az érzés,amit rég dédelgetünk, azt a másik már rég megölte, akkor változik a kép. Hisz már tudjuk, sosem voltunk igazán fontosak, csak annyira, hogy másnak is legyen hely mellettünk. Nem akarjuk a besorolást, hát becsukjuk az ajtót. Végleg!

"Elengedni nem könnyű. De egyre könnyebb lesz számodra, ha megkeresed és meglátod mindenben a jót, ha elfogadod, hogy mindenen túl kell lépni egyszer, mert csak í­gy fejlődhetsz, í­gy mehetsz előre.

Elengedni nem könnyű. Művészet. Csak érzéssel, csak lélekkel lehet. Semmi köze az elméhez, a gondolatokhoz. Csak a szí­vhez van köze."

Oszd meg:   Facebook MySpace Buzz Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon

+ A | - a | Visszaállít
2012. okt.
21
  A szárazföldi sebességrekord megdöntésére készülnek ausztrálok
Kategória: Egyéb őrültségek - Közzétette: fulldragon

Egy ausztrál mérnökcsapat csütörtökön bemutatta rakétameghajtású autójának néhány alkatrészét. Abban reménykednek, hogy megdönthetik majd a szárazföldi sebességrekordot.

A szárazföldi sebességrekord megdöntésére készül egy gyorsasági versenyekben utazó ausztrál mérnökcsapat, amely csütörtökön mutatta be rakétameghajtású csodajárgányának néhány alkatrészét, remélve, hogy még a brit riválisok előtt elkészülnek a lövedékformájú szuperautóval.

Rosco McGlashan azóta álmodik arról, hogy egyszer ő lesz a szárazföldi sebességi rekorder, amióta 12 évesen látta a brit Donald Campbellt átlépni a 645 kilométeres óránkénti sebességet az ausztrál Eyre-tónál. A rekordot azóta számtalanszor megdöntötték.

A jelenlegi csúcstartó Andy Green, aki 1997-ben 1227 kilométer per órás sebességgel - a hangsebességnél gyorsabban - repesztett szuperautójával.

McGlashan és csapata most nem kisebb célt tűzött ki, mint hogy rakétameghajtású, 200 ezer lóerős szuperautójukkal elérjék az 1600 kilométeres óránkénti álomsebességet. Az Aussie Invader 5R névre keresztelt járgány a tervek szerint 2014-ben gördül ki a műhelyből, pontosan 50 évvel azután, hogy McGlashan először látta Campbell száguldását.A brit Green Bloodhound SSC nevű hibridje

Az ausztrál csapatnak azonban nemcsak a sebességgel, de az idővel is kalkulálnia kell, a brit Green ugyanis szintén az 1600 kilométer per órás rekord felállí­tására készül Bloodhound SSC nevű hibridjével. A 16 méteres Invader 5R-t folyékony oxigénnel és kerozinalapú bioüzemanyaggal működő rakéta fogja hajtani. A teljesen feltankolt járgány kilenctonnás lesz.

A 62 esztendős McGlashan reményei szerint az áramvonalas, lövedékformájú autó tesztjei már jövőre megkezdődhetnek előkészí­tve a terepet a 2014-es rekordkí­sérlethez. A britek eközben minden erejükkel azon vannak, hogy két év múlva ők is rajtvonalhoz állí­thassák saját szuperszonikus autójukat.

forrás:/richpoi/
Oszd meg:   Facebook MySpace Buzz Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon

+ A | - a | Visszaállít
2012. okt.
21
  A Döntés Napja: Október 21/22
Kategória: Ezotéria és hasonlók - Közzétette: fulldragon
írta: Cobra
Fordí­totta: AlDavid, H.Zsuzsi, FehérVándor

Itt az ideje akcióba lendülni! Itt az ideje, hogy világunk sorsát a saját kezünkbe vegyük! Ebből kifolyólag tehát az áprilisi és májusi nagyszabású és rendkí­vül sikeres meditációk után, ismételten összegyűlünk kisebb-nagyobb csoportokban illetve egyénileg a Döntés Napja alkalmából, a Második Lehetőség Kapujának a kezdetén.

Tömegek fognak összegyűlni és döntést hozni arról, hogy bolygónk felszabaduljon a zsarnokság és a sötét elnyomás alól, ezáltal esélyt adva arra, történelmünkben először, hogy mi alakí­tsuk saját sorsunkat, mint szabad polgárok a Földön.

A tömeges erőfeszí­tésünk ezen a napon a Terv , idővel átalakult, bővült, a legutóbbi frissí­tést a meditáció után felteszem majd. FV) mielőbbi elindí­tásának az érdekében történik. Meditációnk a szabadságunk és a függetlenségünk deklarációja lesz! Ha vannak ismerőseid, barátaid, családtagjaid, akik érzésed szerint szí­vesen részt vennének, kérlek oszd meg velük!

A szükséges kritikus tömeg a célzott hatás elérésének érdekében világszerte 118000 alaposan fókuszált ember. Ha figyelembe vesszük, hogy az emberi koncentrációs készség nem tökéletes, 144000 emberre van szükségünk minimum.

Olvasni a meditációról és a döntéshozatalról ill. aktí­van részt venni benne két teljesen különböző dolog. Ezért mindenkit arra biztatnék, hogy aktí­van vegyen részt, annak ellenére, hogy esetlegesen a világ oly pontján tartózkodsz, ahol nagyon korai órára esik a meditáció.

A háttérhatalom pontosan felmérte és megértette a szabad akarat és a döntések erejét. Felhasználták szabad akaratukat, hogy negatí­v döntéseket hozzanak az emberiség számára és sokakat is hasonlóra kényszerí­tsenek. Ezért tudtak oly sokáig kontroll alatt minket.

Most viszont elérkezett az idő, hogy visszaszerezzük erőnket. Ki kell használnunk szabad akaratunkat! Amikor a kritikus tömeg ezt megteszi, a változás el fog jönni.

Ahogy eddig is, egy időben, szinkronban fogjuk végezni az aktiválást a kí­vánt hatás elérésének érdekében, október 21/22-én. Magyarországon Október 22-én, hétfőn hajnali 03:30-kor kezdődik a meditáció!

Instrukciók:

1.Helyezkedj el kényelmesen, majd néhány percig figyeld lélegzetvételed, ezáltal ellazí­tva tested és elméd.

2. Vizualizálj egy kékes (a szí­ne pont olyan mint egy elektromos í­vé vagy villámé: éles, kékes-fehér. szerk megj.) Fényoszlopot kiáramlani a Galaktikus Központi Napból, ami ezután keresztülhatol a testeden, le egészen a Föld középpontjáig. Tartsd meg ezt a Fényoszlopot intenzí­ven néhány percig. Azután hozz egy megmásí­thatatlan, feltétel nélküli döntést/ tégy egy kijelentést, hogy az emberiség felszabadul és az emberek szabaddá válnak.

3. Képzeld el, hogy TE, hogyan veszel részt ebben a felszabadí­tó folyamatban.Fedezd fel miben vagy tehetséges és hozz egy döntést arról, hogy miképp fogod ezeket a képességeidet felhasználni közös célunk érdekében, a bolygó és az emberiség felszabadí­tásában. Döntsd el, hogy segí­teni fogsz más elkötelezett embereket is ebben a folyamatban, hogy minél erősebbek legyünk együtt.
A Döntés Napja után számtalan lehetőség fog megjelenni, amikor át tudod ültetni mindennapjaidba, meg tudod mutatni, mindazt amit döntöttél, amit vállaltál. A belső hangod fog vezérelni abban, hogy miképpen tedd ezt meg. Tudd, hogy elkötelezettséged a valós életben lesz próbára téve. Külső körülmények vagy nem-fizikai negatí­v lények előfordulhat, hogy megpróbálnak majd eltántorí­tani ettől. A kulcs egyszerűen az, hogy ragaszkodj a döntésedhez a külső/belső körülményektől függetlenül. Minden egyes ember, aki egy pozití­v döntést hoz a bolygószintű felszabadulás érdekében, nagyon hasznos hozzájárulást tesz a Fény Győzelméhez.(kiemelés tőlem. FV)

(* Nekem kicsit misztikus,ködös ez a 3. pont illetve ez a magyarázat, kértem Cobrát,, hogy tisztázza, miképp látja pontosan, hogyan fogják tudni az emberek átültetni a mindennapi életükbe a meghozott döntésüket, miért tudják ezt majd megtenni komolyabban, hogyan lesz „letesztelve”,stb. illetve konkrétan milyen példákra gondol. A következő bejegyzés némi választ adhat erre. Annyit tudok javasolni, hogy vizualizáljátok, tegyétek azt amit az intuiciótok/belső hangotok súg, ha ez az hogy többet fogok segí­teni másoknak akkor azt, ha ez több meditációt jelent akkor azt, ha több aktí­v pihenést akkor azt,s tb.. Mindenki szerintem érzi mi lehet az. Reméljük a közeljövőben bővebb magyarázatot kapunk arról, mire gondolt pontosan Cobra és hogyan képzeli el az egészet. FehérVándor)

Forrás: /2012portal.blogspot.ca/
Következik: A döntés hatalma
Oszd meg:   Facebook MySpace Buzz Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon

+ A | - a | Visszaállít
2012. okt.
21
  Terjed a rendőrnek öltözött ví­rus
Kategória: Háttérhatalom - Közzétette: fulldragon

Ahogy arról az Országos Rendőr-főkapitányság csütörtökön beszámolt, többen is bejelentést tettek, hogy ismeretlen tettesek különböző internetes oldalakon keresztül egy káros tartalmú szoftvert terjesztenek.

A "kiválasztottak" gépének képernyőjére egy üzenet töltődik be, amely szerint „Magyar Rendőrség Osztály Elleni Kiberbűnözés” zárolta a komputert, mivel azon illegális tartalmak találhatók.

Az üzenet szerint a gép feloldásához meghatározott összeget szükséges Ukash vagy paysafe utalással befizetni. Az í­gy kicsalt összegek valószí­nűleg szervezett bűnözőkhöz jutnak el.

AZ ORFK ismételten arra figyelmeztet, hogy a rendőrség nem blokkol számí­tógépeket, ezért arra kérnek mindenkit, senki se vásároljon Ukash vagy egyéb utalványt.

A ví­rus egyébként csak aktí­v kapcsolat esetén indul el, ilyenkor bontani kell azt, a modemet célszerű kikapcsolni, vagy kihúzni az internet kábelt. Ezután a gép újraindí­tható, de szükséges elvégezni egy ví­rusí­rtást, vagy egyszerűen újratelepí­teni a számí­tógépet.

Arra a kérdésünkre, miszerint volt-e olyan, aki befizette az üzenetben követelt 25 ezer forintot, nem kaptunk választ, és egyelőre arról sincs információ, hogy indul - esetleg indult-e - eljárás az ügyben.

---//---


Kommentek:

Ferenc Erdei · Kiemelt hozzászóló · Táncsics Mihály Gimnázium
Aki ennek bedől és fizet, annak az IQ-jából le kell vonni kettőt és már lehet öntözni.

Maria Szőke · Feliratkozás · Kiemelt hozzászóló · BME-GTK
íœgyes!

Janos Molnar · Kiemelt hozzászóló · Yale University
Na TEK akkor most lehet villogni, mert ez bizony terror!

Csontó Félix · Kiemelt hozzászóló
Lehet, hogy a TEK csinálta a ví­rust...

Lajos Szűts · Kiemelt hozzászóló
Aki fizet elismeri, hogy bűncselekményt követet el. Aki meg feljelent,
az meg még többet fizethet, hogy fizetett. Aki ilyen hülyeségnek bedől az mindent elhisz.

István Nődl
Mit vagytok meglepődve?I saura a rabszolgalány kiszabadí­tására is gyűjtöttek annó:D Nem kell az IQ belekeverni
Válasz · Tetszik · Bejegyzés követése · 6 órája

Ferenc Szegvári
nem tudom hogy Ti mit csinálnátok ha a gépeteket blokkolnák í‰n tegnap szoptam be 48 óra ajavitas

Nordi Nordimpex · Szerkesztö, Paramoral.eu
Már volt alkalmam a virus román verziójával találkozni
1. ki kell kapcsolni az internetes modult
2.a gépet pedig visszavinni a virus megjelenése elötti idöpontra
3 újrainditani (a régebbi virusirtókat frissiteni /cserélni)
ajánlom az avirát ..

Kiss Kovács Tibor · Kiemelt hozzászóló · Földes gimi Miskolc
í‰s vannak olyanok, akik ezt megeszik????????

forrás:/hir24/
Oszd meg:   Facebook MySpace Buzz Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon

Hírkategóriák