+ A | - a | Visszaállít
2013. okt.
21
  "Valamiért nekem látnom kell ezeket a dolgokat" - egy ufóészlelés margójára
Kategória: UFO-k és földönkí­vüliek - Közzétette: fulldragon
szerző: nordi

Ami igaz, az igaz, Anita pénteki ufóészlelése igencsak felkavarta a paramoral, állóvíznek nemigen tekinthető, de ideologiai szemponból eléggé változatos és annál zavarosabb vizeit... Az üzifalon megjelent írások arról tanúskodnak, hogy tagjaink nagyrésze számára nem kétséges a földönkívüliek létezése és aktivitása, (hiszen köztünk vannak) bár néhány szkeptikusunk időnként igyekszik helyrepofozni az ufóhivőink félresiklott agyműkődésének aktivitása által keltett félremodulált rezgéshullámokat.
Mielőtt még egy újabb képzavaros körmondattal borzolnám fel olvasóink idegeit, átadom a szót Anitának, aki az észleles szenvedő alanya volt, de időnkét közbeírom a véleményem az általa tapasztaltak lényegének mondanivalójáról, kizárólag a zavarkeltés fokozása érdekében, leginkább…


"Péntek este fél 7 körül jöttem fel a pincéből, ami a teraszunkról nyílik, és szemmagasságban csak egy ragyogó fényt láttam. Azt hittem a mentőhelikopter jön már megint, de csend volt.

Mi közel lakunk a réthez, és a Dunához. A terasz déli irányba néz. Mi mindig az eget nézzük, úgyhogy felálltam a támfalra leskelődni. Ez a ragyogó fény ereszkedni kezdett és gyémánt alakot vett fel. Én nagy parás vagyok, elkezdtem a dédinek ordítozni, hogy jöjjön ki azonnal. Én meg berohantam a telefonért meg a tabletért.

Teljesen biztos voltam benne, hogy eltűnik mire kiérünk, de ott volt. Folyamatosan változott, pulzált, megnyúlt, kettévált, eltűnt. Egy ilyen eltűnésnél belenéztem a telefon kamerájába, és ott 3-4-6 ponton világított felváltva.

Néztük a Dédivel, hogy ha nem láttuk szabad szemmel, a kamerába ott volt. Na ekkor olyan pánik volt rajtam, hogy remegtem mint a kocsonya. Dédi csak annyit kérdezett, "Te mit akarnak ezek tőlünk?". (Anita)


Azt nem tudom, hogy a valóságban mi lehetett ez a jelenség, de a leírás nagyon hasonlít az amerikaik által kikisérletezett különféle fantázianeven (TR3, Aurora, Flyng Triangle, Predator, Fanthom 23b, stb) kiszivárogtatott (állítólag földönkívüli technikával megvalósított) szerkezetekhez... A hasonlóság egyik tagunknak, Szofinak is feltünt… most őt idézem az üzifalról:

"A futballpálya méretű gép a közepében cirkuláló extrémül alacsony hőmérsékletű, nagy nyomású higanyplazma segítségével 90 százalékkal képes semlegesíteni a Föld gravitációs erőterét, így a súlya is 90 százalékkal csökken a Föld gravitációs terében.
Ennek segítségével iszonyatos sebességekre és iszonyatos gyorsulású “akrobata-mutatványokra” képes. A TR-3B valójában kombinált antigravitációs repülőeszköz plusz űrrepülőgép, mivel képes elhagyni a Föld légkörét, és föld körüli pályára lépni az űrben" (Szofi)

Mikor az Anita képeit áthoztam az oldalra, a fekete alap miatt megpróbalkoztam különböző szín és fénykorrekciókkal (eredeti képekhez Katt ide! ), mikor az egyik képnek az automata szint (autolevel) beállitásánál ez a kép jelent meg előttem.

Nem vagyok sem matematikus, sem számítógép programozó, de pillanatokon belül rájöttem, hogy ez nem fényszennyeződés, bár Szturmi barátom és földim, az üzifalon igyekezett megmagyarázni a jelenséget:

“Lehet fényszennyeződés egy kocsi fényszórójától, utcalámpától egy adott szögben, megcsillanó porszemcsék,harmatcsepp,hibás kondenzátorú gyújtótekercsel elhaladó Dácia ,rádióaktiv izótop fukusimából , de az is lehet ,hogy csak szivatni probálsz engem és szépen bepixelezted,,” (Szturmanszkiev)

Vajon mit üzennek?...nagyobb képhez: Katt ide!

A jelek szabályossága (valamennyi ábra egyforma négyzetekből vagy téglalapokból áll, hiányzanak a homályos körök és korongok, na meg az amorf formájú fényfoltok) kizárja a fényszennyeződést, (ha "bepixeleztem" volna, arról tudnék) inkább egy kódolt üzenetnek latszó valami. Senkit nem akarok meggyőzni arról, hogy egy fontos csillagközi információ birtokosai lettünk, de ezt sem zárhatjuk ki. Amerikából is nagyon sokan letöltötték a képeket és a házunk fölött állandóan fekete felségjelzés nélküli helikopterek köröznek, hivatalosan kizárólag szúnyogírtás céljából kifolyólag leginkább ….
No, de komolyra forditva a szót, íme Anita zárósorai és a továbbiakban mindenki azt hisz el amit akar, vagy ami belefér a világról alkotott elképzelésébe, mert a “világ nem létezik, csak elképzeljük “

"Közben negyed 8-kor befutott a férjem a kisfiammal, akkor már csak a V alakba rendeződve látták, de ők is látták! A színek folyamatosan kék-sárga, pislákolók voltak. Ha kialudt az egyik, mellette kigyúlt egy másik.

Azért tudom, hogy ufo volt, mert ez nem az első volt, hogy láttam. 15 éves korom óta lesem az eget, de egyedül nem merek sötétbe kimenni. Nekem ez abszolút nem jó élmény! Én félek tőlük, és ez, hogy a gyerekemnek is ez volt a második ilyen élménye, a hideg ráz! Mind más volt egyébként! Ez hosszú sztori, de valamiért nekem látnom kell ezeket a dolgokat! " (Anita)


(paramoral)
kapcsolódó: Kiszivárgott titkok: A repülö háromszög Katt ide!


Oszd meg:   Facebook MySpace Buzz Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon

+ A | - a | Visszaállít
2013. okt.
21
  Nézz körül
Kategória: Ezotéria és hasonlók - Közzétette: fulldragon
Tom Fodor fordítása

Ahol épp most állsz az életedben, nézz körbe, mely dolgok tűnnek ki? Általában mire fókuszálsz? Használd ezt az eszközt arra, hogy megértsd épp mit is érsz el ebben a pillanatban. Ez mellett még az is fontos, hogy mit kell még megtisztítani. Sok mindent elraktároztál, ami most a felszínre kerül, azért hogy igazán megnézhesd és megláthasd.

Valójában csupán egy tapasztalat. Azáltal viszont, hogy jelentőséget és fontosságot tulajdonítasz valaminek, az a puszta tapasztalat lehetőségének birodalmából átkerül a bizonyosság birodalmába. Amikor erre a pontra jutsz, amikor egy bizonyos módon tekintesz az életed valamilyen részére, akkor bizonyos helyzetek, bizonyos lények arra a pontra juttatnak hogy elakadsz.

Bennünket nem zavar, ha el vagytok akadva. Ti viszont ilyenkor az összes figyelmeteket arra fordítjátok, hogy kikerüljetek ebből. Ettől sokkal fontosabb lenne átérezni amit az elakadás közben éreztek. Amikor valami állandóan elébetek kerül, amikor valami a képetekbe mászik, akkor az azért van, hogy megvizsgáljátok mit is éreztek azzal a dologgal/témával kapcsolatban.

Ezért tudtok előnyt kovácsolni abból, ha szétnéztek ott ahol épp vagytok, és megfigyelitek mi is az, ami tüskeként zavar benneteket, ami kiáll. Szeretnénk ha egy kicsit abbahagynátok ezen dolgok megváltoztatását. Helyette vizsgáljátok meg, és érezzétek át. Amikor eléritek az érzést megjelenhetnek bizonyos gondolatok is. Bizonyos képek. Bizonyos eszmék juthatnak eszedbe. Bizonyos múltbéli emlékek ugorhatnak be.

Viszont ne sodorjanak el ezek a felbukkanó dolgok, továbbra is maradjon ott az átérzés.
Ne használd ezt az eszközt arra, hogy megjavítsd a problémát, vagy hogy elmozdítsd magad a dologba való beleragadásból. Használd arra ezt a gyakorlatot, hogy bizonyos tapasztalatod legyen, hiszen bármit is érzel közben, azért érzed, hogy meglegyen az érzés tapasztalata.

Nem pedig azért, hogy büntessen. Nem azért van jelen, hogy rámutasson hol is siklottak ki a dolgok. Nem azért mert esetleg valamit rosszul tettél a múltban. Pusztán azért van jelen, mert erre a tapasztalatra vágytál.

Amíg nem engeded meg magadnak ezen érzés tapasztalatát, továbbra is olyan körülményeket fogsz teremteni ami rákényszerít, hogy szembenézz ezzel az érzéssel. Ebben a folyamatban légy finom magaddal, de egyben érdekeljen is, legyen egy kaland. Ez lehet egy olyan dolog ami izgalomba hoz, ezáltal pedig automatikusan az öröm állapotába kerülsz.

Menj olyan mélyre amennyire csak tudsz, ne aggódj azon hogy eltévedsz, ígérjük hogy önmagadat fogod ott találni. (Teremtők - D.Scranton)

forrás:/facebook/
Oszd meg:   Facebook MySpace Buzz Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon

+ A | - a | Visszaállít
2013. okt.
21
  Ellopták a székely zászlót
Kategória: Autonómia - Közzétette: fulldragon
szerző: Farkas Réka

Ellopták a Székely Nem­zeti Tanács (SZNT) épü­letéről a székely zászlót. Gazda Zoltán, a Sepsiszéki Székely Tanács elnöke a Há­rom­szék­nek elmondta, pénteken este 11 órakor, amikor elhagyta az épületet, a zászló még a helyén volt, reggeli érkezésekor azonban már nem találta.

Az eset annál is furcsább, mert a Konsza Samu utcai épülettel szemben éppen a titkosszolgálatok egy kirendeltsége mű­ködik, a zászló pedig magasra volt tűzve, csak létrára mászva lehetett eltávolítani.

Gazda Zoltán legjobban azt sajnálja, hogy a kilenc évvel ezelőtt elsőként ide feltűzött lobogó az a zászló, amelyet még Kónya Ádám mutatott be. Néhány nap múlva, az SZNT tízéves szü­letésnapján ünnepélyesen akarták kicserélni, s ezt ereklyeként őrizték volna tovább.
Feljelentést nem tesz, fö­lös­leges időtöltés lenne, a székelyek nagy menetelése előtti napokban nincs ideje a ren­d­őrséget járni, több tíz nyi­latkozatot írni, hogy majd úgyis azt a választ kapja: nem találják a tettest – mondotta.

Gazda egyébként provokációként és figyelemel­terelésként minősítette a zász­lólopást, véleménye szerint ugyanilyen szándékkal szüntették meg a hét végén internet-hozzaférését is.

forrás:/3szek/
Oszd meg:   Facebook MySpace Buzz Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon

+ A | - a | Visszaállít
2013. okt.
21
  Órákkal a halálunk után is visszatérhetünk az életbe
Kategória: Tudomány és érdekesség - Közzétette: fulldragon
szerző: Ötvös Tibor

Komoly változást okozhat az orvoslásban egy új kutatás, melynek eredményeképpen a betegeket órákkal a szív leállása után is vissza tudják hozni az életbe.
A válaszvonal élet és halál között közel sem olyan egyértelmű, mint azt eddig gondoltuk, mivel az újjáélesztéssel kapcsolatos tudományos fejlesztések eredményeképpen mostantól órákkal a szív leállása után is képesek az orvosok visszahozni az életbe az elméletileg már halott pácienst. "Az eddigi álláspont szerint ha egy beteg szíve és a légzése is leállt, akkor halottnak lett nyilvánítva" - árulta el Dr. Sam Parnia, a New York Állami Egyetem adjunktusa. "Semmit nem lehetett tenni, hogy változtassanak ezen."


Azonban a halállal kapcsolatos kutatások során kiderült, hogy az elmúlás nem egy pillanat alatt következik be, hanem egy hosszas folyamatként zajlik le a szervezetünkben. Igazából a halál jelenlegi definíciója után kezdik meg a sejtek a haldoklás folyamatát. "Ez a procedúra hosszú órákig is eltarthat és most már képesek lehetünk megfordítani azt" - tette hozzá Parnia.

Az orvostudományban eddig tartotta magát az a tény, hogy ha egy emberi szív leáll és már nem pumpálja a vért, akkor pár perccel később az agy az oxigénhiány miatt elkezd maradandó károsodásokat szenvedni. Ezt az elméletet azonban ma már a legtöbb tudós, kutató idejétmúltnak nevezi. "Mikor a szív leáll, az csak a halál folyamatának kezdete" - árulta el Dr. Stephan Mayer, a Columbia Egyetem neurológus professzora.

"Egy oxigén nélküli agyról tudjuk, hogy rengeteg jelzést küld a test különböző sejtjeihez: ideje meghalni" - árulta el Dr. Lance Becker, a Pennsylvania Egyetem professzora. "Szóval van lehetőségünk kicsit módosítani ezt a programot és elérni, hogy behúzza a féket a folyamat." Az egész kutatás ötlete onnan ered, hogy már korábban is sikerült különösebb agyi károsodás nélkül visszahozni az életbe órák óta "halott" betegeket.

Ennek azonban feltétele a hypothermia, azaz a kóros lehűlés. Ilyenkor a testet a normál hőmérsékleténél (37 fok) pár fokkal alacsonyabban tartják a szakemberek, mivel ebben az esetben az agy oxigénigénye csökken, ám ennek is vannak határai. Bár a hűtési folyamat már komoly technológiai háttérrel rendelkezik, de itt is eljön az a pillanat, amikor már nincs értelme a további próbálkozásnak.

A kutatók arra is rájöttek, hogy az sem mindegy, hogyan kezdjük el visszahozni a pácienst az életbe. Az eddigi módszer szerint ha fellépett az oxigénhiány, akkor oxigént pumpáltak be, ám mostanra kiderült, hogy ez a legtöbb esetben ártalmas. Éppen ezért a szív újraindítása után tilos azonnal vért és oxigént adni a betegnek, fokozatosan kell beindítani a szervezetet.

Az új eredményekkel azonban etikai gondok is lehetnek, hiszen nem biztos, hogy az orvosok vállalják majd annak a kockázatát, hogy órákkal a szív leállása után visszahoznak embereket és vagy lesz agyi károsodás vagy nem. "Amit meg kell tanulnunk az annyi, hogy a berögzült hiedelmek az agy visszafordíthatatlan károsodásáról egyszerűen nem valósak" - fejtette ki Mayer. "Ám ha túl korán hozzuk meg a döntést és nem megyünk végig az úton, akkor egyszerűen leírjuk ezeket a betegeket. Ha azonban tehetünk valamit értük, akkor miért csak félig megyünk el az úton?"

forrás:/sg.hu/
Oszd meg:   Facebook MySpace Buzz Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon

Hírkategóriák