+ A | - a | Visszaállít
2012. márc.
10
  Diana hercegnő képmása - Kí­sértet vagy illúzió?
Kategória: Szellemvilág - Közzétette: fulldragon

A templom ablakán átszűrődő fényben mintha az egykori Diana hercegnő képmása tűnne fel. Mindez csak optikai csalódás, vagy valóban Lady D szelleme kí­sért? íllí­tásuk szerint észre sem vették mit kaptak lencsevégre, amí­g haza nem értek végignézni nyaralásuk emlékeit. Bizonytalanságukban és rémületükben a para-kutató Kohenhez fordultak.

"A tudósok a mai napig tagadják a szellemek, vagy a szellemvilág létezését", mondja Kohen. "Ettől függetlenül világszerte észlelni paranormális tevékenységeket. Mí­g mi (élők) nem akarunk semmit kezdeni a halállal, néhány túlvilági szellemnek könnyen lehet még ügye velünk", mondja.

Kohen maga is úgy tartja, ez a felvétel a legtisztább, amivel pályája során találkozott. "A felvételt én is és több munkatársam is vizsgáljuk, hogy megállapí­thassuk, valóban szellem látható e képen. Előfordulhat, hogy csak egy bizarr optikai csalódás szemtanúi vagyunk, de ugyanannyira lehet egy kí­sértet is a képen" Lady D-jé.Michael Kohen, a paranormális tevékenységek egyik kutatója szerint a felvételt nem manipulálták. Az eredeti filmet kí­nai turisták rögzí­tették Glasgow-i nyaralásuk során.

A szellemek gyakran olyan helyeken bukkannak fel, ahol életükben is, ezek általában fontos helyszí­nek voltak számukra, vagy valamely családtagjuk számára, nyilatkozta a Metro-nak Kohen.

Forrás:/erdon/

Oszd meg:   Facebook MySpace Buzz Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon