+ A | - a | Visszaállít
2013. febr.
13
  Vérfagyasztó zajok az éjben - felvették a Bigfoot hangját?
Kategória: Kriptozoológia - Közzétette: fulldragon
Bigfoottól rettegnek egy rezervátum lakói Oregonban. A helyiek szerint a kriptid lény jelenlétére az utóbbi időben a mocsár felől hallható ijesztő zajok és morgások utalnak, a hatóságokat is értesítették, valamint egy felvételt is készítettek a zavaró hangokról.

A Pendletontól keletre fekvő, elszigetelt rezervátumban mintegy 1500-an laknak. Az ijesztő hangokra 2012 utolsó hónapjában figyeltek fel, emiatt a helyi hatóságok több hívást is fogadtak, de az aggodalomra okot adó zajok forrását nem sikerült meghatározni.

A helyiek pletykálni kezdtek arról, hogy egy fiatal Nagylábú kesereg a mocsárban, aki elszakadt családjától. (A rezervátum a Bigfoot-észlelések egyik frekventált pontjához közel található.)

A Daily Mail cikke szerint a rezervátumban élők félnek, van, aki azt állította: már a kutyája sem mer elmenni sétálni, mások esküsznek, hogy soha nem hallottak még olyan hátborzongató hangokat, mint amilyenek az utóbbi időben a mocsár felől érkeznek.

Vannak persze olyanok is, akik szerint csak rókák és prérikutyák játszanak az emberek idegeivel, nem kell a hangok mögött hatalmas, szőrös, majomszerű lényt sejteni.

A hangokról felvételt is készítettek a rezervátumban:Forrás: /Pécsi STOP/Daily Mail/
Oszd meg:   Facebook MySpace Buzz Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon