+ A | - a | Visszaállít
2013. aug.
10
  In memoriam horpad
Kategória: Hí­rek - Közzétette: fulldragon
Legyen a mai nap a búcsú, az emlékezés és a remény napja. Bucsuzzunk adminunktól, emlékezzünk rá irásaival és reménykedjünk, hogy szelleme továbbra is itt marad közöttünk, mert nincs halál és ő most egy másik dimenzióból sugározza felénk optimizmusát, szeretetét és bölcsességét...(nordi)Nehéz ilyenkor szavakat találni....az ember agyában mindenféle gondolat, és kifejezés csapong, vajon mit is kellene mondani egy ilyen esemény kapcsán... Azt hiszem, szavak helyett a csend, a pillanatnyi némaság a jó válasz.

Nem akármilyen embert veszítettünk el, a tudása, a szorgalma, kreativitása példaértékű volt. A realitás talaján állt, és nem hitt a légből kapott információknak, bármennyire egyszerű magyarázatként tűntek az adott probléma megoldására....Igen, soktekintetben külön utat járt, de ezt nem is rejtette véka alá. Ez természetesen együtt járt azzal, hogy néha tévedett, de azt gondolom ez mindig fenáll, ha saját kútfőből próbálunk megoldásokat keresni.

Voltak emlékezetes "csörték" Aranylacival, Yupiterrel....a végeredmény tekintetében mindig mi nyertünk, olvasók.... Nagyon alaposan utánajárt a felvetett problémáknak, hangyaszorgalommal gyűjtött be minden anyagot az adott témáról, soha nem pufogtatott a levegőbe...
A póstaládája bárki előtt nyitva állt, ha bármilyen okkal kerestük, mindig a legjobb tudása szerint válaszolt...

Azt gondolom, a Mars-kutatás terén mindenképpen űr marad utána. Főleg a műhold-képek elemzése területén, de egy sor másban is. Köszönet a munkájáért, mellyel mindannyiónk tudását gazdagította!

Emlékedet megőrizzük Árpád!


(curiosity)


(paramoral)
Oszd meg:   Facebook MySpace Buzz Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon