+ A | - a | Visszaállít
2013. okt.
21
  "Valamiért nekem látnom kell ezeket a dolgokat" - egy ufóészlelés margójára
Kategória: UFO-k és földönkí­vüliek - Közzétette: fulldragon
szerző: nordi

Ami igaz, az igaz, Anita pénteki ufóészlelése igencsak felkavarta a paramoral, állóvíznek nemigen tekinthető, de ideologiai szemponból eléggé változatos és annál zavarosabb vizeit... Az üzifalon megjelent írások arról tanúskodnak, hogy tagjaink nagyrésze számára nem kétséges a földönkívüliek létezése és aktivitása, (hiszen köztünk vannak) bár néhány szkeptikusunk időnként igyekszik helyrepofozni az ufóhivőink félresiklott agyműkődésének aktivitása által keltett félremodulált rezgéshullámokat.
Mielőtt még egy újabb képzavaros körmondattal borzolnám fel olvasóink idegeit, átadom a szót Anitának, aki az észleles szenvedő alanya volt, de időnkét közbeírom a véleményem az általa tapasztaltak lényegének mondanivalójáról, kizárólag a zavarkeltés fokozása érdekében, leginkább…


"Péntek este fél 7 körül jöttem fel a pincéből, ami a teraszunkról nyílik, és szemmagasságban csak egy ragyogó fényt láttam. Azt hittem a mentőhelikopter jön már megint, de csend volt.

Mi közel lakunk a réthez, és a Dunához. A terasz déli irányba néz. Mi mindig az eget nézzük, úgyhogy felálltam a támfalra leskelődni. Ez a ragyogó fény ereszkedni kezdett és gyémánt alakot vett fel. Én nagy parás vagyok, elkezdtem a dédinek ordítozni, hogy jöjjön ki azonnal. Én meg berohantam a telefonért meg a tabletért.

Teljesen biztos voltam benne, hogy eltűnik mire kiérünk, de ott volt. Folyamatosan változott, pulzált, megnyúlt, kettévált, eltűnt. Egy ilyen eltűnésnél belenéztem a telefon kamerájába, és ott 3-4-6 ponton világított felváltva.

Néztük a Dédivel, hogy ha nem láttuk szabad szemmel, a kamerába ott volt. Na ekkor olyan pánik volt rajtam, hogy remegtem mint a kocsonya. Dédi csak annyit kérdezett, "Te mit akarnak ezek tőlünk?". (Anita)


Azt nem tudom, hogy a valóságban mi lehetett ez a jelenség, de a leírás nagyon hasonlít az amerikaik által kikisérletezett különféle fantázianeven (TR3, Aurora, Flyng Triangle, Predator, Fanthom 23b, stb) kiszivárogtatott (állítólag földönkívüli technikával megvalósított) szerkezetekhez... A hasonlóság egyik tagunknak, Szofinak is feltünt… most őt idézem az üzifalról:

"A futballpálya méretű gép a közepében cirkuláló extrémül alacsony hőmérsékletű, nagy nyomású higanyplazma segítségével 90 százalékkal képes semlegesíteni a Föld gravitációs erőterét, így a súlya is 90 százalékkal csökken a Föld gravitációs terében.
Ennek segítségével iszonyatos sebességekre és iszonyatos gyorsulású “akrobata-mutatványokra” képes. A TR-3B valójában kombinált antigravitációs repülőeszköz plusz űrrepülőgép, mivel képes elhagyni a Föld légkörét, és föld körüli pályára lépni az űrben" (Szofi)

Mikor az Anita képeit áthoztam az oldalra, a fekete alap miatt megpróbalkoztam különböző szín és fénykorrekciókkal (eredeti képekhez Katt ide! ), mikor az egyik képnek az automata szint (autolevel) beállitásánál ez a kép jelent meg előttem.

Nem vagyok sem matematikus, sem számítógép programozó, de pillanatokon belül rájöttem, hogy ez nem fényszennyeződés, bár Szturmi barátom és földim, az üzifalon igyekezett megmagyarázni a jelenséget:

“Lehet fényszennyeződés egy kocsi fényszórójától, utcalámpától egy adott szögben, megcsillanó porszemcsék,harmatcsepp,hibás kondenzátorú gyújtótekercsel elhaladó Dácia ,rádióaktiv izótop fukusimából , de az is lehet ,hogy csak szivatni probálsz engem és szépen bepixelezted,,” (Szturmanszkiev)

Vajon mit üzennek?...nagyobb képhez: Katt ide!

A jelek szabályossága (valamennyi ábra egyforma négyzetekből vagy téglalapokból áll, hiányzanak a homályos körök és korongok, na meg az amorf formájú fényfoltok) kizárja a fényszennyeződést, (ha "bepixeleztem" volna, arról tudnék) inkább egy kódolt üzenetnek latszó valami. Senkit nem akarok meggyőzni arról, hogy egy fontos csillagközi információ birtokosai lettünk, de ezt sem zárhatjuk ki. Amerikából is nagyon sokan letöltötték a képeket és a házunk fölött állandóan fekete felségjelzés nélküli helikopterek köröznek, hivatalosan kizárólag szúnyogírtás céljából kifolyólag leginkább ….
No, de komolyra forditva a szót, íme Anita zárósorai és a továbbiakban mindenki azt hisz el amit akar, vagy ami belefér a világról alkotott elképzelésébe, mert a “világ nem létezik, csak elképzeljük “

"Közben negyed 8-kor befutott a férjem a kisfiammal, akkor már csak a V alakba rendeződve látták, de ők is látták! A színek folyamatosan kék-sárga, pislákolók voltak. Ha kialudt az egyik, mellette kigyúlt egy másik.

Azért tudom, hogy ufo volt, mert ez nem az első volt, hogy láttam. 15 éves korom óta lesem az eget, de egyedül nem merek sötétbe kimenni. Nekem ez abszolút nem jó élmény! Én félek tőlük, és ez, hogy a gyerekemnek is ez volt a második ilyen élménye, a hideg ráz! Mind más volt egyébként! Ez hosszú sztori, de valamiért nekem látnom kell ezeket a dolgokat! " (Anita)


(paramoral)
kapcsolódó: Kiszivárgott titkok: A repülö háromszög Katt ide!


Oszd meg:   Facebook MySpace Buzz Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon