+ A | - a | Visszaállít
2013. nov.
03
  Közeli találkozás egy UFO-val Michiganben
Kategória: UFO-k és földönkí­vüliek - Közzétette: fulldragon
Szó szerint hajmeresztő találkozásban volt része október végén egy férfinek Michiganban, az Egyesült Államokban egy kisebb méretű UFO-val. Nem mindennapi felvételt sikerült készítenie a tárgyról, aminek még a hangja is hallható.

A videó készítője a következőket írja:

Helló, én Michigan vidéki részén élek. A legközelebbi nagyobb város Port Huron. Ezt a tárgyat láttam meg az otthonom közelében 2013 október 27-én. Így követtem egy nyilvános földúton. Aztán kiderült, hogy vissza kell fordulnom egy privát jelöletlen úton, amelyet valószínűleg mezőgazdasági gépek használnak, ami a szomszédos szántóföld felé halad.

Egy ponton az út elfogyott, hogy tovább menjek. Szóval kiszálltam a járműből, hogy egy kicsit jobban lássam. Aztán a tárgy hirtelen elindult felém. Ez meglepett, így elkezdtem futni. Valami nagyon furcsa kavargó zajt adott ki magából, ha felhangosítja valaki a hangszórót, akkor jobban hallhatja.

Egyszer egy kicsit visszafele mentem, kifele zoomoltam a kamerát, és észrevettem, hogy a tárgy az autóm felett lebegett közvetlenül. Aztán elkezdett ereszkedni, lassan körbeforgott közvetlenül a tető felett.

Ekkor úgy tűnt, mintha egy ragyogó zöld fénysugár jelenne meg. Aztán hirtelen kilőtt az ég felé, és a kavargó hang pontosan az eltűnésével egyidőben megszűnt.Ez egy nagyon hátborzongató élmény volt, és még a hajam is égnek állt egész idő alatt, úgy éreztem, mintha valami nagyon sűrű statikus elektromosság volna a levegőben.

forrás:/facebook/

Oszd meg:   Facebook MySpace Buzz Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon