+ A | - a | Visszaállít
2013. nov.
07
  Filmajánló: The Conspiracy
Az alkotás nem meglepő módon nem jutott el a mozikba, a DVD megjelenését sem övezte hatalmas csinnadratta, pedig témáját tekintve egy igen érdekes filmről van szó. A The Conspiracy egy igen alacsony költségvetéssel létrehozott mű, az utóbbi években nagy divatnak örvendő found footage-stílusban készült el.

A történet két fiatalember körül összpontosul, akik meglehetősen szkeptikusan viszonyulnak az összeeskövés-elméletekhez. Elhatározzák, hogy készítenek egy dokumentumfilmet, aminek a témája egy – szerintük – végletekig paranoiás, szerencsétlen fickó, aki úgy gondolja, hogy egy titkos társaság globális háttérhatalomként működve irányítja a világ eseményeit és totális hatalommal bír az emberiség felett.

Alig titkolt céljuk bolondnak, sajnálni való dilinyósnak beállítani az illetőt, ám néhány nap elteltével azzal kell szembesüljenek, hogy emberük szőrén-szálán eltűnt. Méghozzá éppen akkor, amikor saját állítása szerint egy mindent megmagyarázó és leleplező titokra bukkant rá!

A két fiatalember elkezd nyomozni, és legnagyobb megdöbbenésükre egy valódi összeesküvés szálaira bukkannak, amik egy rejtett, önmaga létezését is tagadó hatalom kezében összpontosulnak…Maga a sztori meglehetősen egyszerű, ahogy a kivitelezés sem egy CGI-parádé, de a téma iránt érdeklődők számára azért egy kellemes, némiképp izgalmas és érdekes másfél órás szórakozást nyújthat a The Conspiracy.

forrás:/HihetetlenMagazin/
Oszd meg:   Facebook MySpace Buzz Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon