+ A | - a | Visszaállít
2013. dec.
01
  Az ISON túlélte és újévkor ITT VAN, elhozza az új világot - A hopi indiánoknak igazuk volt
Kategória: UFO-k és földönkí­vüliek - Közzétette: fulldragon
Az ISON üstökös túlélte a Nap megkerülését, újévkor éri el a Földet a NASA szerint, ami Tolec szerint az új 4. dimenzió kezdete (ezt ő már hónapok-év óta állítja, mikor még nem is volt tudható, hogy itt fog elhaladni, pont újévkor).

Tolec, az Androméda Tanács földi képviselője megerősítette, hogy az ISON üstökösként ismert, valójában Xanterexx nevű diplomáciai bioszféra (űrhajó, bevezető írásunkhoz: Katt ide! ) egyúttal a magas szellemi kultúrájú hopi indiánok által Kachina Kék Csillagának nevezett objektum, mely arra hivatott a jelentős történelmi korra visszatekintő hopi legenda szerint, hogy elhozza az új világot.

A hopi legenda (lásd még Frank Waters - Book of the Hopy c. könyvét ) ezzel megerősíti Tolec ISON-ról szóló üzenetét, amit szintén erősít néhány furcsa gabona kör is.

Gabonakörök, melyek megerősítik a két kísérőhajóval érkező ISON / Xanterexx valóságát. A gabonakörök pontosan jelzik a kis kitüremkedést az üstökös “orránál”, csakúgy, mint a két “szárnyat” és a két űrhajót a két oldalán:

Érdekesség, hogy a NASA videóján ellipszis formájúnak tűnik a mag, amihez kapcsolódik néhány érdekes megfigyelés. Ezek szimbolikájukban a mindent látó isteni/jószándékú szem, az igazság és az egységlátás szeme, illetve az új korszakot hozó mag üzenetét hordozzák.

Amikor az ISON ideér, megkezdődik a totális átalakulás: nyílt teljes kapcsolatba lépés a Földön túl élő civilizációk intergalaktikus-interdimenzionális, több millió/milliárd éves társadalmi rendszerével és a jelenlegi életellenes (hüllő) világstruktúrák átalakulása. Ez nem fog fájdalommentesen menni, ahogy egy átlagos szülés sem. Elő fognak fordulni geológiai folyamatok is, annak ellenére, hogy az univerzumtársadalom célja a minél zökkenőmentesebb átmenet. A struktúrák összeomlása következményekkel fog járni, ami kapcsán Tolec felhívja a figyelmet arra, hogy nem árt felkészülni erre.

forrás:/exopolikamo/
Oszd meg:   Facebook MySpace Buzz Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon