+ A | - a | Visszaállít
2013. dec.
07
  Szeretet.
Kategória: Ezotéria és hasonlók - Közzétette: fulldragon
szerző; Horváth Gabriella Tek Kineziológus

A végtelenség, a teremtés illata. A szeretet befogad, elfogad és megért. A szeretet nem ismer más nyelvet, mint a szeretetet. Nem lehet benne cél, és nem lehet benne kivételezés. Mert a szeretet végtelen, és meg nem osztható.

A szeretet csak adni tud, elvenni nem. A szeretetet korlátozni, irányítani nem lehet. A szeretet minden manipuláció esetén azonnal megszűnik szeretetnek lenni.
A szeretet a pillanat lehelete. De a pillanat csak a jelenben létezik. Szeretni a múltban, és a jövőben sem lehet. A múlt és a jövő gondokkal, tapasztalásokkal terhes.
Ahogy a szívünk is csak most dobban, úgy a szeretet is csak most létezhet.

A szeretetet csak élni lehet. Kapni és adni nem!!!! Ha mi magunkat szeretjük, akkor „kaphatunk” csak szeretetet. Mert igazából nem kapjuk, csupán visszasugárzik ránk, önmagunk jelenben élő, boldog önmaga!

A hasonló hasonlót vonz elve működik! Ha önmagam képtelen vagyok szeretni, nem várhatom el, hogy bárki más ezt megtegye.
Ha viszont szeretem magam, akkor olyanná válok, mint egy mágnes. A szeretet energiája nagyon magas frekvenciájú. Ez Jézus energiája.
Természetes, hogy vonzza az embereket.

Mégis hogy érhető el a szeretet?

Elfogadással. Azzal, hogy a teremtésben bízva, vele nem vitatkozva, a munkáját nem megkérdőjelezve, nem lebecsmérelve őt éljük AZT AMI VAN!
És ha éljük azt ami van, akkor nincs bennünk harc, nincs bennünk hiány, nincs bennünk félelem. Akkor a JELEN pillanat van bennünk. És honnan is indultunk??? A szeretet nem létezik csak a pillanatban

forrás:/facebook/


Oszd meg:   Facebook MySpace Buzz Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon