+ A | - a | Visszaállít
2013. dec.
08
  Tenni, tenni, tenni
Kategória: Ezotéria és hasonlók - Közzétette: fulldragon
szerző: Horváth Gabriella Tek Kineziológus


Előfordult már veled, hogy úgy érezted rengeteget tettél a szellemi fejlődésedért, befogadásodért, de az anyagban elmaradt a teremtés? Dolgoztál magadon, de pénzben mérhetően nem tudtad megélni a fejlődésedet? Kerested a hibákat magadon, kijavítottad őket, mégsem ért el még a beteljesült szerelem?

A spirituális utat járók gyakran esnek abba a csapdába, hogy elég szellemileg fejlődni. Ezzel a szellem és test/anyag ollója túlságosan kinyílik. A rengeteg elengedésnek, megvilágosult felismeréseknek időt kell hagyni a térben, hogy valóssággá váljanak. Úgymond manifesztálódjanak.

Sokszor nekünk is tennünk kell az életünkben, nemcsak a teremtésre várni, hogy az elképzelt célunk megvalósuljon.
Ilyenkor előfordul, hogy reklamálunk a Teremtőnek, hogy: „Miért nem adod már meg nekem, amit szeretnék, hisz annyit dolgoztam már magamon!”

Igen, ez biztos így van. Tény. De nem elég szellemi szinten megélni az életet. A cselekvést sem hanyagolhatjuk el. Testünknek, otthonunknak, barátainknak, tágabb környezetünknek szüksége van Ránk.

Egy jó szó, egy könnyed séta, egy kiadós takarítás, vagy éppen másokon való segítés. Bármi, amihez fizikai aktivitás és odafigyelés kell.

Ennek két oka van. Egyrészt teszünk az anyagban is, ezzel is haladva a célunk felé, és így egyensúlyban tartjuk a szellemi és anyagi világot.
Hagyjuk, hogy a szellemi fejlődésünket az anyagi világ is beérje.

Másrészt ezzel levesszük a fókuszt egy kicsit a célunkról, ezzel megadva a teremtésnek a lehetőséget, hogy tegye a dolgát.

Ehhez bizalom kell. Hit abban, hogy amit szeretnénk, el fogjuk érni, a teremtés megadja nekünk.
Nem várhatjuk el, hogy ő végezze egyedül a dolgát. Hisz a mi célunkról van szó. Nekünk is tenni kell érte.
Ezért, ha párt szeretnél – szépítsd magad, dolgozz, hisz ha már együtt lesztek, kevesebb időd jut rá.

Ha munkát szeretnél – tanulj, ismerj meg másokat, gyakorold azt, amiben az utad látod. Legyél a legjobb a szakmádban. Olvass, képezd magad, keresd azok társaságát, akik már sikert értek el.
Egészséges szeretnél lenni? Változtass étkezési és mozgáskultúrádon.

Figyelj nagyon. Nem mindig ott kell változtatnod, és tenned, ami a célodról szól. Sokszor pont az a legjobb taktika, ha épp egész mással foglalod el magad. Ezzel is lazítva a teremtésre gyakorolt szorításodból.

forrás:/facebook/
Oszd meg:   Facebook MySpace Buzz Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon