+ A | - a | Visszaállít
2013. dec.
11
  A fénygömbök a Földet körülvevő energiamező tényleges egységei
Kategória: Ezotéria és hasonlók - Közzétette: fulldragon
szerző: Asajah Spiritiszta

Élő egységek. Emberközelbe kerülésükkor sokrétű folyamat zajlik. Emberi érzések keltette hullám magas frekvencián hívja őket. Az öröm a hívószavuk, megjelenésükkor bekapcsolódnak az öröm hullámhosszába és élvezkednek.
Rendkívül jóindulatú lények, akik élvezkedésük során szétszórják a maguk örömegységeit is, és megmártóznak az emberi örömminőségben, amit visszavisznek a Föld körüli energiamezőbe, ahonnan különböző minőségeik alapján különböző helyekre kerülnek, és különböző feladatokat látnak el. Összevonásuk felsőbb irányításra történik, amikor is szeretet-rezonancia egységeket tömörítenek, és ezeket viszik kijelölt helyekre. Nem robotok ők, (hanem) élő energia mezők, saját egyéni tulajdonságokkal és csoporton belüli, de önálló tudattal, akarattal és fejlődési szinttel. Nagyon képlékeny és eleven lények, akik a gömb formát változtatni tudják céljaiknak megfelelően.

Negatív erőterekbe nem kívánnak behatolni, azoktól távol tartják magukat, viszont a pozitív erőtereket erősítik és a rezgésszintet emelik. Minden környékünkön lévő matériának – akár élő, akár élettelen – energiasűrűsödéséről van szó.

Sokat tudnak segíteni emberek környékén, aki az öröm hullámhosszán él, azok közelében sokszor ragyognak. Egyéni affinitás szerint bizonyos emberekhez visszatérhetnek, és egyes földrajzi helyekhez is kötődhetnek akaratuk szerint. Szerkezetük többféle.

Állandóan itt vannak. Ahogy említettem, az igazi belső öröm a hívószavuk. Ez az, aminek a környékén az emberi élettérbe be kívánnak kapcsolódni a kölcsönös fejlődés elősegítése miatt. Szabad szemmel pillanatokra lehet látni egy-egy felvillanásként.

Ti nem használjátok őket, ők megjelennek és emelik a rezgésszintet, ott, ahol meg kívánnak jelenni, illetve ahol központi magjuk kívánalmai szerint tanácsos megjelenniük.
Mivel különböző minőséget képvisel minden egyes egység, ezért látszanak másnak, mint ahogy két ember sem egyforma, ők sem.

Amikor megjelennek, örömeteket indukálják, fokozzák, és mintát kapnak a tiétekből. Érzésekkel lehet velük kommunikálni. Némelyik nagyobb méretű egység alkalomadtán létrehozhat fizikai ingereket testetek felszínén. Emberi szavakba öntött, közvetlen kommunikáció léte egyelőre olyan mértékben lenne csak lehetséges, ami nektek csalódást okozna.
Ők az érzelmi test, az érzelmi energia más dimenzióbeli megnyilvánulásai, éppen ezért érzelmekkel kommunikálnak, nem szavakkal. Jó érzés önti el azokat, akiknek közelében megjelennek.

A mentális testre nem kívánnak hatni, habár az érzéseken keresztül arra is tudnak hatni. Kommunikatív képességük rendkívül fejlett, de nem emberi szavakkal fejezhető ki.
Nagyon szeretnek vidám táncok közepette megjelenni, ahol a felszabaduló energiák megadják nekik azt a hátteret, hogy az öröm-energia mintavétel és átadás egyidőben, szinergikusan megtörténjen. Mind a két fél jól jár. Az ember érzelmi teste stabilizálódik, feltöltődik örömmel az ilyen lények közelében, ők pedig örülnek és erősödnek az emberi aura tiszta örömérzésétől.

forrás:/facebook/
Oszd meg:   Facebook MySpace Buzz Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon