+ A | - a | Visszaállít
2013. dec.
13
  A "Jump room projekt" - az ugrószoba titka
Kategória: UFO-k és földönkí­vüliek - Közzétette: fulldragon
Van egy mai napig működő program nevezetesen "Jump room projekt" Ez a program az 1970 évek elején indult a Darpa keretében.Célja az volt hogy derítsék ki, és vizsgálják meg annak a lehetőségét, hogy a földet körülvevő mágneses csomók felhasználásával, mi módon lehet utazni.

Az elképelés létre jöttének nagy szerepe volt a sumer ékírásos táblákon található írásoknak, és a Kínában talált dropa korongoknak, és hozzá kapcsolódó mítosznak, amit a Kínában mai napig élő népcsoporttól hallottak, mily meglepően, a népcsoport magát Dropáknak nevezi. És egy idegen faj leszármazottainak tartják magukat. Nem istenek leszármazottainak, és itt ez fontos kijelentés.

De kanyarodjunk vissza a Jump Room Projekthez. Szóval a DARPA berkein belűl a CIA felügyeletével folyt a kutatás.
Az 1980 években a jelenlegi Amerikai elnök, is részt vett ebben a projektben... mily érdekes ugye?
Szóval oly mértékben benne volt, hogy ezt 3 ma már leszerelt szintén a projektben résztvevő katona tiszt is megerősítette.

Azt már orosz tudósok is kutatták akkoriban hogy a földhöz közel ki és belépő úrhajók, ezeken a "gócpontokon" keresztül közlekednek. A megfigyeléseiket, megerősítették, az orosz asztronauták, akik látták a hirtelen feltűnő vagy éppen eltűnő objektumokat.

Minden esetben erős felvillanó fényjelenséggel járt az észlelés.
Az elméleti fizikusok, és kvantum fizikával, matematikával foglalkozó tudósok is egy mágneses csomópont gyűrődést tartanak a legvalószínűbb helyszínek egy téridő ugrás kivitelezésének helyszínének.

Ugyan ezt az elméletet támasztja alá a nap környékén megjelenő s eltűnő nagy méretű objektumok, mivel a naprendszerünkben a nap közvetlen közelébe vannak a legerősebb mágneses örvények "magnetic vortex". Így az elmélettel foglalkozók álláspontja szerint, az űrhajók mérete meghatározza, hol léphetnek ki ebből nevezzük "galaktikus sztrádának" jelenségből.

Így ez az elmélet azt is igazolja, hogy miért lehet a föld közvetlen közelében kisebb 10-100m nagyságú hajókat észlelni, és miért nem fogunk extragalaktikus csillaghajók hirtelen megjelenését tapasztalni közvetlen a föld közelében.
Na de megint elkalandoztam... teljesebb tájékoztatás miatt szükséges.
Szóval a nagyhatalmak... s itt inkább a háttérhatalmakra gondolok, már régen használják ezt a technológiát

forrás:/Ufo Kutató Közösség/
Oszd meg:   Facebook MySpace Buzz Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon