+ A | - a | Visszaállít
2013. dec.
18
  Tükröződések
Kategória: Ezotéria és hasonlók - Közzétette: fulldragon
Itt vagyok, Ofélia vagyok és a valóságotokban kóborlok. Az öröm hullámain lovagolok és szeretnék színre lépni. Hiszek bennetek. Hiszek abban amit tesztek. Tanúként érzékelem a tapasztalataitokat, és azokat tükröződéseknek látom, hiszen mi mind össze vagyunk kapcsolva, mind tükrök vagyunk egymás számára, lényegtelen melyik dimenzióban is tartózkodunk.

Megkezdtétek a zarándoklatokat azzal a szándékkal, hogy felfedezzetek dolgokat, azzal a vággyal, hogy kapcsolódjatok, mindezt olyan szenvedéllyel, hogy az hegyeket tud és fog mozgatni.

Tapasztalok egy hibát az okfejtésetekben. Mégpedig az az eszme vagy következtetés, hogy erőtlenek vagytok, mert nem élitek azt az életet, amelyet szeretnétek élni. A tévedés abban az eszmében van, mely alapján egy varázscsapásra egyből azt az életet élitek, amelyet szeretnétek, azt csinálva, amit szeretnétek.

Azért látom ezt téves okfejtésnek, mert az erő azokban a tapasztalatokban rejlik,amelyen épp átmentek. Sokkal több erő rejlik abban,ha a legnagyobb kihívásokkal teli tapasztalatot teremtő lényeknek ismeritek meg magatokat.

Az, ha egyik pillanatból a másikba olyan helyre és helyzetbe jutnátok, amilyenbe csak szeretnétek nagyon könnyűvé tenne mindent és megfosztana benneteket attól az erőteljes tapasztalattól, amelyen épp átmentek.

Ti vagytok az akadályok teremtői is egyben. Ti teremtitek a kihívásokat. Amennyiben túl hatalmasnak és erőteljesnek látjátok azokat, akkor a megteremtésük dicsősége a tietek, hiszen ti teremtettétek őket és hajlandóak voltatok magatok elé helyezni.

A leghatalmasabb teremtő az, aki megengedi hogy minden úgy legyen ahogy van, aki abban a tudásban keresi a menedéket és vigaszt,hogy ez mind Szeretet. Amint bemutatjátok magatoknak, hogy bármilyen környezetben és feltétel alatt képesek vagytok szeretni, akkor hatalmas teremtőnek fogjátok megismerni magatokat, a világegyetem legerősebb teremtőjeként, hiszen ekkor a Forrás Energiaként ismeritek fel magatokat.

A Forrás Energia megengedi mindennek, hogy úgy legyen jelen, ahogy épp van, és úgy szereti ahogy épp van. Legyetek szeretet. Szeretlek benneteket, Ofélia vagyok.
Oszd meg:   Facebook MySpace Buzz Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon