+ A | - a | Visszaállít
2013. dec.
22
  A pálmalevelek titka, avagy hogyan készitsünk ujjlenyomatos adatbázist
Kategória: Gondolatok, meglátások - Közzétette: fulldragon
szerző:Homedefender

Minden akkor kezdődött amikor az egyik kereskedelmi csatorna esti műsorában foglalkozott a pálmalevél jóslatokkal.. Nagyon érdekelt a sorsom további alakulása és szerettem volna választ kapni néhány kérdésemre.
Az adásban egy szimpatikus fiatalember beszélt a pálmalevél jóslatokról amik személyre szabottan készültek több száz évvel ezelőtt a ma élő emberek számára.


Egymagam nem vágtam volna bele de egy hasonlóan kíváncsi barátommal együtt elmentünk és leadtuk az ujjlenyomatainkat.(10000ft volt az ára)
Erre azért volt szükség mert ez alapján azonosították be a pálmaleveleinket.
Kicsit furcsa volt ez az ujjlenyomatos azonosítás mert hát több száz évvel ezelőtt honnan is ismerhették volna ezt az azonosítási technikát az indiai bölcsek.
No de ne legyünk szkeptikusak már az elején.

Talán fél év is eltelt amikor is jött a várva várt telefonhívás és közölte velünk egy kedves hölgy hogy megtalálták a pálmaleveleinket.
Budapesten egy kis teázó hangulatos félhomályában került sor a beazonosításra majd az azt követő felolvasásra.

Már a beazonosítás is nagyon hosszadalmas volt. Egy parányi szobában voltunk a tolmács srác meg én és természetesen a kivetítőn az Indiai maharishi (szent ember) akivel skype -on keresztül tartottuk a kapcsolatot.
Megkérdezték a nevem, életkorom, gyermekeim számát, foglalkozásom, anyagi helyzetem stb. Nagyon sok kérdésre kellet válaszolni és persze szorgalmasan jegyzeteltek.

Fél óra technikai szünet után szólítottak és megkezdődött a felolvasás.
Sokáig azokat az információkat olvasták fel amiket fél órával korábban én mondtam nekik,mindezt úgy mintha ők olvasnák ki a pálmalevelekből. Elmondásuk szerint előző életemben Indiában éltem és tehetős ember voltam de a szegény, testileg fogyatékos embereket lenéztem. Szerencsémre megváltoztam és jó útra tértem.
Adományokkal segítettem a nehéz sorsú emberek életét.

Ennek folyományaként élhetem a mostani csodálatosan szép életemet (ami valóban csodálatos és szép). Elmondták hogy a vállalkozásomban állami segítségre is számíthatok a jövőben. (Ezt kizártnak tartom mivel nem foglalkoztat a vállalkozásom bővítése.)Figyelmeztettek hogy a feleségem egészségére is költeni kell! (Valóban volt a párom fogkő eltávolításon és fizetett is érte. )

Kislányom mellé még egy leánygyermekkel ajándékoz meg a sors.
Később kiderült hogy rosszul mondták mégis csak fiú lesz a gyermek neme. (még jó hogy nincs több opció)
Szóval egy lányom és egy fiam lesz mert ez az isteni akarat.
(Az életünket tudatosan éljük, nem tervezünk második gyermeket)
Nem nagyon tudtak a felolvasó emberek elvonatkoztatni az indiai életviteltől, bizonyítja ezt a következő jóslat.
Az új vállalkozásommal kapcsolatban sok embernek tudok majd majd munkát és jóféle fizetést adni.

Ennek köszönhetöen rengeteg ember áldását kapom majd mert családok élhetnek jól általam. Rengeteg gyermeknek lesz lehetősége jó ételt enni és jó házban lakni általam. (itt már egy könnycsepp megjelent a szemem sarkában )

Kicsit később kiderült hogy még exportálni is fogom a termékeimet és új technológiákat fogok bevezetni. (én az egyszerű parasztgyerek?) A jóslat nagyobbik része a pénzügyeimre és a vállalkozásomra korlátozódott ami egy picit zavart.
Nem leszek beteg csak egy húgyúti fertőzés okoz némi problémát, szólt a jóslat egészségügyi része. (hurrá) Picit csalódott voltam.

Oszter Tamás a televíziós adásban azt ígérte hogy olyan félreérthetetlen, gyermekkorból adódó csak általam megélt élményekkel szembesít ami nem ad okot a kételyre hogy a jóslat hamis lenne. (Pl:Említhette volna hogy 5 évesen tüzeskedtem és megégettem a kezem alig látható helyen.)
Természetesen ilyen személyes jóslat nem történt, bár valószínűleg meggyőzött volna.

A jóslat végén megkértek hogy ha hazaértem mondjak el néhány imát olyan istenek számára akikről még csak nem is hallottam. Volt egy lehetőség a megtisztulásomra, egy karmaoldó ima. Egy indiai maharishi imákat fog mondani értem, naponta több alkalommal potom 30000ft-ért és még egy tálat is kapok ajándékba. Félve mondtam hogy köszönöm de nem élnék ezzel a remek lehetőséggel.
Semmi probléma mondta a tolmács srác de nekik is élni kell valamiből.
Ennél a pontnál azért már éreztem hogy ez semmi másról nem szól csak a pénzről.Végül megkérdezték hogy elégedett vagyok e a munkájukkal. Határozott nemmel feleltem
ami láthatóan nem tetszett nekik.

Természetesen kifizettem a "munkadíjat"(20000ft) de számlát nem kaptam róla, viszont pendrive-on megkaptam az egész jóslat videó felvételét.

Így utólag,több mint 2 év távlatából (mivel az első pár száz felolvasásában benne voltam) csak mosolyogni tudok a történteken. Naiv voltam de tanultam a történtekből.
Azokat az embereket viszont sajnálom akik a csalás ellenére komolyan veszik a jóslatokat és esetleg negatív irányba befolyásolja az életüket..

(paramoral)
kapcsolódó: A legtitokzatosabb könyvtár Indiában található Katt ide!

Oszd meg:   Facebook MySpace Buzz Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon