+ A | - a | Visszaállít
2013. szept.
16
  Chupacabrát ölt meg egy farmer?
Kategória: Kriptozoológia - Közzétette: fulldragon
Írta: Violetta

Egy Mississippiben élő helyi farmer azt állítja, hogy lelőtt egy furcsa lényt, ami szerinte nem más, mint egy Chupacabra. A szakértők szerint azonban mindez csak egy mítosz.

Mathew Harrell, aki Leake megyében lakik, a bizarr külsejű állatot a napokban tette ártalmatlanná. A helyi média pedig egyből felkapta az esetet.

“A szomszédom azt mondta, hogy egy ismeretlen lény megölte három csirkéjét” – közölte a 28 éves férfi. Először azt hitte, hogy csupán csak egy mosómedve volt.

Mikor azonban meglátta feltűnt neki, hogy vörösen izzottak a szemei az állatnak. “Olyan fürge volt mint egy macska, hol itt, hol ott tűnt fel. Csak a fogait és az izzó szemeit láttam meg. Nem adtam esélyt, hogy megtámadjon, inkább azonnal lőttem” – tette hozzá.

A lövéstől az állat azonnal kimúlt és a farmer most már jobban megnézhette mit vadászott le. Az elterült állat teljesen szőrtelen volt és a körme pedig hosszabb mint bármelyik kutyafajtáé.

Harrell és a szomszédok is teljesen meg vannak győződve arról, hogy az állat a Chupacabra-ként elhíresült mítikus lény volt, ami állatokat öl és kiszívja a vérüket.

A helyi állatszakértők szerint viszont mindössze egy rühes kutya vagy egy prérifarkas került puskavégre – állítja a helyi sajtó


forrás:/hir.ma/bbbnews/
Oszd meg:   Facebook MySpace Buzz Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon

Hírkategóriák