+ A | - a | Visszaállít
2013. okt.
05
  Komoly bejelentésre készül a NASA ! – vagy mégsem ? - Ma éjjel megtudjuk
Kategória: Egyéb őrültségek - Közzétette: fulldragon
Legalábbis erről tanúskodik egy, a szervezet által létrehozott honlap, ahol igazán érdekfeszítő módon közlik velünk, hogy nagyon hamar egy olyan bejelentést fognak tenni, ami „megrázza az egész világot”. A szóhasználatuk nagyon érdekes, hiszen az USA űrkutatási hivatala nem gyakran ragadtatja magát efféle, szenzációhajhásznak is beillő kijelentésekre.

Eredetileg november 13-án akartak valamivel a nyilvánosság színe elé lépni, de valami okból kifolyólag jóval előbbre hozták ezt a dátumot, és jelen állás szerint már ma éjjel megtudhatjuk, hogy miről van szó!

A NASA szerint miután kitudódik a dolog, mindenki erről fog beszélni. Hogy miről van szó tulajdonképpen? Nos, azt nem tudjuk, minden esetre egy olyan történelmi felfedezésre utalnak, ami az egész világot meg fogja rázni. A bejelentés napja szerintük be fog kerülni a történelemkönyvekbe, olyan nagyságrendű dologról van szó. Figyelmeztetnek, hogy mindenki időben értesítse a családtagjait, ismerőseit, nehogy bárki lemaradjon a jeles eseményről.

De a gondolati játék kedvéért elmélkedjünk el azon, hogy vajon mi lehetne ez a nagy bejelentés!
Talán a Marson találtak valamit, aminek a létezését már nem lehet eltussolni? Egykor élt, vagy jelenleg élő élőlények nyomaira bukkantak volna?

Lehet,hogy Obama bejelenti az USA csődjét, bemutatja az új szürke kormányt, az elnökséget átadja a képen látható földönkivülinek aki eddig gazdatestnek használta, csatlakozik a Keshe alapitványhoz és megszünteti a bankokat (nordi)

Elképzelhető, hogy a Föld felé közeledő ISON üstökössel kapcsolatos a bejelentés? Ezzel kapcsolatban olyan érdekes képek láttak napvilágot, amiken az üstökös közelében, egy azzal együtt haladó objektum látható. Talán egy földönkívüli anyahajó közeledik felénk és a NASA már felvette a kapcsolatot az idegenekkel – például rádióadás formájában?

Lehet, hogy egy minden eddiginél nagyobb napkitörésre akarnak figyelmeztetni? Bár ez esetben nem biztos, hogy egy ennyire vidám honlapot készítettek volna a modern középkor hajnalán…

Esetleg azt jelentik be, hogy hamarosan – mondjuk néhány éven belül – elindul a Mars felé az első expedíció asztronautákkal a fedélzeten?...de az is lehet, hogy bejelentik az Intergalaktikus Konföderációhoz való csatlakozásunkat , törvénybe iktatják a Konföderáció Alkotmányát, eltörlik a pénzhasználatot és kikiáltják Erdély függetlensegét (nordi)

Azért van itt néhány gyanús dolog. Először is, a NASA stílusához egyáltalán nem illik ez a stílus, a weboldal színvilága, illetve a szöveghasználat sem. A másik, hogy ez az oldal semmilyen módon nem kapcsolható az USA űrkutatási hivatalához és az is kérdés, hogy vajon miért nem .gov végződésű domain nevet választottak, illetve miért nem egy aloldalt hoztak létre a NASA oldalán belül…

A jobb alsó sarokban látható űrhajós figura és a felette található felirat elég erős utalás valakiknek a létezésére, szinte félreérthetetlenül valamiféle földönkívüli létformára utal. Nem hinnénk, hogy amennyiben a NASA rábukkant volna valami hasonlóra, akkor egy ilyen színes, csiricsáré oldalon keresztül akarná értesíteni a világot.

Megpróbáltuk lenyomozni a domain nevet és a hozzá tartozó tulajdonost, de nem járunk sikerrel, mivel ezek az adatok nem publikusak. (mi viszont igen (paramoral) Katt ide! Ez még gyanúsabbá teszi az egészet, hiszen a NASA-nak semmi oka nem lenne arra, hogy a honlap tulajdonosaként elrejtőzzön a nyilvánosság elől.

Hajlunk arra, hogy ez egy jól kigondolt, poénosnak szánt átverés, valamiféle termék bevezetésének a hatásos eszköze. Mindenesetre hatásos!


felhasznált forrás:/HihetetlenMagazin/

kapcsolódó: A "nagy bejelentés" - avagy a háttérhatalom legújabb húzása Katt ide!


Oszd meg:   Facebook MySpace Buzz Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon

Hírkategóriák