+ A | - a | Visszaállít
2013. dec.
28
  A végtelen természeted
Kategória: Ezotéria és hasonlók - Közzétette: fulldragon
forditotta: Tom Fodor

Itt vagyok, Ofélia vagyok. Szeretném ha visszaemlékeznétek arra, hogy végtelen lények vagytok. Szeretném, ha beleéreznétek ebbe az állításba, ne fogadjátok csak úgy el. Érezzétek milyen is érezni a "végtelent".

Az a hajlamotok van, hogy kicsiben gondolkodtok. Bedobozoljátok magatokat a tér és idő fogalmaiba, mert annyi mindent az öt érzékszervetekkel tapasztaltok. Az öt érzékszervetek a korlátozás hazugságát sugallja nektek. Azt mondja korlátozott dolog van ebből és abból, sőt még a számotokra kijelölt idő is véges.

Ti viszont örökkévalóak és végtelenek vagytok. Nincsenek határaitok. Nem lehet megmérni benneteket. Megtapasztalhatjátok magatokat végesként és korlátozottként, de ez mindig egy döntés, az a döntésetek, hogy leszűkítitek a fókuszotokat, egy döntés amellyel ezeket a határokat és korlátozásokat magatokra helyezitek.

Amikor jelen vagy (a jelen pillanatban - tom) akkor végtelen és határtalan lehetsz. Ezt javaslom, hogy így tapasztald meg a végtelen természetedet. Csusszanjatok bele a jelen pillanatba játékosan és gördülékenyen. Ez kiránt benneteket a korlátozásból, a tér/időből, a múltból és jövőből, a kezdetekből és a végből. Végtelennek és örökkévalónak fogjátok megismerni magatokat, ha engeditek átérezni és megismerni ezt.

Az elmétek nem tudja ezt megérteni, de el tudja fogadni. Ahogy a szívközpontotokba éreztek, azt fogjátok találni, hogy nincs vége az érzésnek, ez is egy módja, hogy a végtelen önvalótokat elkezdjétek tapasztalni. Játsszatok el ezzel a tapasztalattal. Nem is lehet rosszul csinálni, nem tudjátok elhibázni.

A végtelen önvalótok szintjeit tapasztalhatjátok meg, az ízeit, dimenzióit. Amint mindennel Egységben valónak ismeritek meg magatokat, és érzitek azt a lényeget ami kinyúlik messze az öt érzékszerven túl, akkor összhangba tudtok kerülni a valódi természetetekkel, ami a Szeretet és Fény Isteni Lénye. Átfogjátok karolni a végtelen méretre tágult karjaitokkal. Ofélia vagyok és szeretlek benneteket.

forrás:/facebook/
Oszd meg:   Facebook MySpace Buzz Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon

Hírkategóriák