+ A | - a | Visszaállít
2013. dec.
30
  Az év legérdekesebb ufóészlelései
Kategória: UFO-k és földönkí­vüliek - Közzétette: fulldragon
szerző: nordi

Azok számara akik nem követték a minden hónap végen rendszeresen feltöltött havi ufóészlelések videóit , most egy évvégi összefoglalóval kedveskedünk. Mert a paramorallal nem maradtok ki semmiből.

A várva várt “felfedés” még mindig várat magára, ugyanis az Intergalaktikus Konföderáció titkos tanácsa úgy döntött , hogy az emberiség még nem elég érett, hogy egy ilyen szupercivilizált közösség tagja lehessen.
Azonban ha végigfutunk a 2013-as év fontosabb eseményein akkor kénytelenek vagyunk belátni, hogy igazuk van, magas ez nekünk mint Romániának az eurozóna!Na de nézzük a dolgok pozitiv oldalát. Nem csapodott belénk kisbolygó, nem volt világvége és úgy néz ki, hogy ezt az évet is túléltük valahogy. Pihenjük ki az év mepróbáltatásait, mert pár nap múlva kezdődik minden előről: újabb aszteroidákat fedeznek fel amelyek fenyegetik a Földet, Snowden újabb dokumentumokat szivárogtat ki a globális lehallgatásokról, a háttérhatalom láncoskutyái folytatják gyalázatos aknamunkájukat,az ufók rendüleletlenül cirkálnak a fejünk fölött,
Ofélia és Aisha pedig ellátnak bennünket a túléléshez szükséges jótanácsaikkal: “és ami a legfontosabb, ne felejtsetek el lélegezni, szeretlek benneteket ” Boldog Újévet !

(paramoral)Oszd meg:   Facebook MySpace Buzz Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon

Hírkategóriák