Hír: Az impulzusaitok
(Kategória: Ezotéria és hasonlók)
Küldte: fulldragon
kedd 31 december 2013 - 01:43:48

forditotta: Tom Fodor

Itt vagyok, Ofélia vagyok, áldásomat küldöm felétek. Bármit is szeretnétek csinálni, áldásomat adom rá. Bármi is vonz benneteket az elérhető számotokra. Lényegtelen milyennek tűnik, azért van jelen, hogy szolgáljon benneteket. Az érdeklődési területeitek, a vágyaitok egy bizonyos irányba húznak benneteket. Lehet úgy gondoljátok az, ami felé tartotok nem szolgál benneteket, biztosíthatlak benneteket, hogy mindig szolgál.

Mindig bízhattok a megérzéseitekben és a cselekvésre sarkaló vágyaitokban. Olyan részetekből érkeznek, amely pontosan érti milyennek kell lennetek, hogy az a teljes lények lehessetek, akik vagytok is. Igaz, hogy ehhez semmit sem kell tennetek, de az is igaz, hogy bizonyos események, helyzetek és emberek elősegítik ezt a tudást.

Így tehát, amikor úgy érzitek bizonyos dolog, személy vagy tapasztalat teljessé tesz benneteket, akkor biztosak lehettek abban, hogy ezek a tapasztalatok vissza fognak vezetni ahhoz a tudáshoz, hogy ti teljesek/egészek vagytok.

Így tehát nem ártotok magatoknak, ha ezeket az impulzusokat követitek, eldönthetitek azt is, hogy hogyan teszitek ezt.

Eldönthetitek milyen hozzáállásotok lesz, amint kibontjátok ezeket a vágyakat. Eldönthetitek pontosan hogyan szeretnétek megtapasztalni azt, ami vonz benneteket.

Legyetek hajlandóak megtenni az első lépéseket, attól függetlenül, hogy nem tudjátok merre is vezetnek pontosan, mindezt tegyétek annak a tudatában, hogy mindig visszafelé haladtok önmagatokhoz, a valódi természetetekhez.
Oly sok segítség és támasz kísér benneteket az életetek során, oly sok segítő és jóakaró kísér. Ha odafigyeltek, hallhatjátok és
érezhetitek őket, érezhetitek a jelenlétüket, meghallhatjátok az útmutatásaikat.

Egy csodálatos utazáson vesztek részt, ez a ti utatok. Lényegtelen milyen idegennek is tűnhet az út, lényegtelen mennyi ember fog arra figyelmeztetni, hogy ne tegyetek meg bizonyos dolgokat, ők nem a ti utatokat járják és nem tudhatják.

Egyesüljetek a vágyaitokkal, azáltal, hogy oda helyezitek magatokat, ahol azok vannak. Lazuljatok el, legyetek gondtalanok és éljétek a teljes életeteket. Legyetek jelen bármit is tesztek és ez mindig előnyötökre fog válni. Szeretetem áradjon felétek, itt Ofélia.( D.Scranton: Ofélia a tündér)

forrás:/facebook/Ezen hír származási helye:
( http://archiv.paramoral.eu/news.php?extend.4077 )