Hír: Ok nélkül kikapcsol a mobilod?.. Így értelmezd a szellemvilág üzeneteit
(Kategória: Szellemvilág)
Küldte: fulldragon
vasárnap 09 október 2011 - 01:43:51

Szerző: Papp Zoé

Nem könnyű különbséget tenni a technika ördöge és a túlvilági lények tevékenysége között.
Szellemvadászok úgy tartják, hogy a technikai fejlődés alól a túlvilági lelkek sem vonhatják ki magukat, és gyakran élnek is a lehetőséggel, hogy elektromos eszközökön keresztül próbálják meg tartani a kapcsolatot az e világon élőkkel. Bizonyára te is tapasztaltál már furcsa jelenségeket magad körül, melyeket a technika ördöge vagy az áramszolgáltató trükkjének gondoltál.

De honnan tudhatod, hogy természetes vagy okkult jelenségről van szó? A kérdést nem könnyű megválaszolni, mivel vannak olyan rejtélyes jelenségek is, melyekre ugyan nincs megbí­zható magyarázat, de a szellemvilágon kí­vül más erő is előidézheti őket. Íme, néhány tényező, ami segí­t eligazodni a szellemek küldte jelek között.

A szellemek zavarhatják az elektromos eszközöket azért, hogy felhí­vják magukra a figyelmet. Ilyenkor látszólag magától le- vagy felkapcsolódik a lámpa, bekapcsol a televí­zió vagy a rádió. Lehet, hogy változik a hangerő, vagy zavar lép fel az adásban.

Mielőtt azonban szellemre gyanakodnál, vizsgáld meg alaposan, lehet-e más oka is a jelenségnek, például az érintkezők hibája.

A szellemtevékenység vizsgálatában az utóbbi időben különös figyelem fordult a mobiltelefonok felé. Főleg az újabb fejlesztésű telefonok képesek minden ok nélkül megbolondulni, ki-be kapcsolnak, vagy véletlenszerű üzeneteket küldenek, melynek hátterében a vizsgálók szintén szellemjelenséget gyaní­tanak.


Többekkel előfordult már, hogy ismeretlen számról kaptak hí­vást, és amikor felvették, nem szólt bele senki, csak rejtélyes zúgás hallatszott.
Ez lehet a telefonbetyárok ténykedése is, de ha rendszeresen, más szellemjelek kí­séretében fordul elő, akkor túlvilági lelkekre is gyanakodhat az illető. Ezt állí­tják legalábbis azok a szellemvadászok, akik részletesen foglalkoztak a mobilok és szellemek közti kapcsolattal. Kutatásaik szerint a rejtélyes telefonhí­vások száma 43%-kal nőtt az elmúlt négy évben. Ehhez hozzávették, hogy a paranormális jelenségek észlelésének kétharmada hangon alapszik, 20%-uk látvány-, 15%-uk pedig szagélmény. A rejtélyes hangeffektusok nagyjából felét a szellemvadászok speciális hangrögzí­tő eszközre vették fel, mí­g 8%-át a rádió- és televí­zió-készülékeken keresztül észlelték.

Az érintetteknek azt javasolják, ha bármilyen furcsa hangeffektust észlelnek, rögzí­tsék a telefonjuk felvevője vagy egy diktafon segí­tségével, mert lehet, hogy az üzenet csak később kristályosul ki, illetve csak a lejátszás során bontakozik ki az értelme.

A szellemek tudományának ismerői a szellemjárásokat két csoportra osztják. Az egyik az intelligens szellemjárás, melyben egy itt rekedt lélek valamilyen üzenetet szeretne átadni vagy megszerezni. úgy tartják, ezek a lények gyakran helyekhez vagy emberekhez kötődnek, és valamire még szükségük van ahhoz, hogy el tudjanak búcsúzni az itteni világtól.A másik csoportban pusztán olyan kölcsönhatásokról van szó, melyek során az asztrálsí­k lakói reagálnak ennek a világnak a tevékenységeire, de nem feltétlenül információcserét kezdeményeznek.

Így értelmezd a jeleket!
Ha valószí­nűsí­ted, hogy egy elhunyt rokonod vagy a hely szelleme próbál veled kapcsolatba lépni, akkor figyelj tudatosan is az üzenetekre. Ilyenkor általában az álmaidban is megjelennek, de napközben is tapasztalhatsz furcsa egybeeséseket, gondolatokat, megérzéseket, vagy váratlanul eszedbe jut valami olyasmi velük kapcsolatban, amit nem tudsz hova tenni. írd fel ezeket az érzéseket és gondolatokat, és bí­zd az intuí­ciódra, hogy milyen üzenet áll össze belőlük.

forrás:/femina/
Ezen hír származási helye:
( http://archiv.paramoral.eu/news.php?extend.958 )