Oldal:   <<      
Moderátorok: nordi, fulldragon, Ernő, horpad, Róza
Szerző Üzenet
Solyom
k júl 24 2012, 08:18
Regisztrált tag #67
Regisztrált: szo okt 16 2010, 11:34
Üzenetek: 3096
í–leljünk fát!Biztos í–n is tapasztalta már, hogy amikor fájdalom éri, vagy problémák sokasága nehezedik a vállára, akkor egy séta a friss levegőn, ahol zöld koronájú fák veszik körül elsöprik a “viharfelhőket” feje felől, és megnyugszik!

Ez nem véletlen, hiszen a fák elszí­vják negatí­v gondolatainkat, és pozití­v energiával töltenek fel. Ez azért van, mert a fák nagy energiával, gyógyí­tó energiával rendelkeznek. Az igazi feltöltődéshez azonban nem elég egy alkalom. Minél több időt kell tölteni zöld környezetben, hogy testünk-lelkünk felfrissüljön! A természetben való tartózkodással sokat teszünk egészségünkért hiszen a friss levegő jótékony hatással van idegrendszerünkre.

Egyet azonban ne felejtsünk el szem előtt tartani: a fák ugyanolyan élőlények, mint mi emberek! Tudatosí­tanunk kell magunkban, hogy éppannyira függünk a fáktól, mint ők tőlünk. Mert ők jelentik számunkra az éltető levegőt, mindazt a gyönyörű, megnyugtató harmóniát, mely oly széppé teszi bolygónkat! A fák gyógyí­tó ereje gyógyí­r mindazoknak, akik kétségek nélkül meg tudnak nyí­lni előttük!

í‰s a fagyógyászat igen kellemes módszer! Nem kell mást tennie, mint elmenni egy erdőbe, vagy lesétálni a közeli parkba, és máris érezheti, ahogy a pozití­v energiák átjárják! Az erdei séta jól esik, hisz a pozití­v energiák mellett, a hatalmas fák között biztonságban érezzük magunkat, és ránk talál a nyugalom!

Ha szomorúság gyötri, vagy csak fel szeretne töltődni pozití­v energiákkal, menjen ki a természetbe!

í‰s, hogy hogyan is kell megölelni egy fát!?

A jótékony hatás elérése érdekében nem kel mást tennünk, mint felhasználnunk a fa “gyógyí­tó” erejét! Ennek érdekében tetszőleges ideig öleljünk át egy fát úgy, hogy közben homlokunk, mellkasunk, és hasunk a fa törzséhez ér! Bal kezünk felfelé, jobb kezünk pedig lefelé mutasson! Azután forduljunk meg, hogy nyakszirtünk, gerincünk és lábunk is érintkezzen a törzzsel! Ha álmatlanság kí­nozna bennünket, akkor jó időben heveredjünk le a fa mellé, és meztelen talpunkat tegyük a fa törzsére! A fa energiájából elsősorban nappal töltekezzünk, mert éjszakára az energia lesüllyed a gyökerekbe!

Ne szégyelljék magukat, ha kedvük támad kipróbálni a faterápiát, egyszerűen menjenek ki a természetbe, és öleljék meg az í–nöknek legszimpatikusabb fát! í‰s azonnal érezni fogják a jótékony hatását!

Minden fafajta más-más területekre hat, í­gy érdemes figyelembe venni a kiválasztásnál a fa fajtáját is!

Bükk: az egyik legerősebb energetizáló hatással rendelkező fa. Elűzi a depressziót, a rosszkedvet, és segí­ti a pozití­v gondolatok áramlását!

Gesztenye: a szerelmi bánat, és a csalódottság elűzője.

Hárs: egy kis lelkierőért forduljunk e fához, ugyanis az érzelmi problémák legjobb “orvosa”.

Nyí­rfa: erősí­ti a megérzéseket, segí­ti a jó és a rossz energiák közötti különbségtételt. Segí­t leküzdeni a szorongást, félelmet, és a pánikot.

Tölgyfa: egyes kutatók szerint erősí­ti a pozití­v tulajdonságokat.

Fenyő: kiváló idegesség ellen, nyugtató hatású.

Cseresznyefa: egyesek úgy tartják a cseresznyefa a szerelmesek fája. Emellett oldja a gátlásokat, erősí­ti az önbizalmat.

Fűzfa: segí­ti a gyermekek fizikai, és szellemi fejlődését, enyhí­ti a depressziós tüneteket. Azonban bármelyik fatí­pust is választjuk, abban biztosak lehetnek, hogyha elmennek kirándulni, vagy csak sétálnak egyet a közeli parkban érezni fogják a természet, a fák gyógyí­tó erejét.

forrás:

* szelí­d gyógymódok


[ Módosítva cs aug 09 2012, 06:21 ]
Vissza az elejére
Solyom
k júl 24 2012, 08:20
Regisztrált tag #67
Regisztrált: szo okt 16 2010, 11:34
Üzenetek: 3096
2012. és a kristályenergiák2012 & The Crystalline Energies
Csatornázta: ˆ Shelly Dressel / Katt ide!
Minden jog fenntartva!

Ez egy valóban érdekes utazás volt. Az Istennő megalkotott egy helyet, hogy megengedje mindnyájunknak érezni kapcsolatunkat isteniségünkkel. Segí­tett mindenkinek a megnyí­lásnál, majd megnövelte az áramlást, és onnan visszapillantottunk a Föld eltérő érzékelésére. Amikor egyszer már érzékeltük a Földet, elkezdett beszélni mindarról, ami történt. Beszélt 2012-ről és a nyilvánosságra hozott hí­rekről [információról]. Emlí­tést tett a dimenziók között áramló energiáinkról. Ennek nagy része nem csupán az ismeretközlést szolgálta, hanem segí­tett elengedni azokat a félelmeket, melyeket az emberek esetleg érezhetnek.

í‰rzékeltük Arielliszt, az új Földet, és a jelenlegi fizikai Földet. Ahogy az Istennő beszélt az energiákról, nagyon tisztán volt látható a különbség a rezgésekben, az érzékelésekben és a mozzanatokban. Ahogy emlí­tést tett az emberekről és reagálásukról, meglepő volt látni a fesztelenséget azokkal az emberekkel kapcsolatban, akik e két hely között elmozdultak. Soktól hallottam kérdezni, vajon egy napon csupán eltűnnek, illetve családtagjaik tűnnek el, és azt mondta: „nem”. Azt felelte, hogy az emberek majd változnak, és ezt folytonosan teszik, azonban ez a családnak és barátoknak egy tudatos választás és bejelentés lesz. í‰reztem a megkönnyebbülést, mely az embereken átáradt.

Az Istennő utána még egyszer behozta a Fénytest energiákat. Azt mondta, ez ugyanaz, mint az a kristályenergia, melyről oly sok ember beszél. Minden személy egyre többet és többet olvaszt be ebből az energiából; végbement egy tisztí­tás és egy változás is. Minden ember bí­rt a képességgel, hogy beáradjon a nagyobb könnyedség / nyugalom / gondtalanság / jólét terébe. Láthattuk a Világegyetemet is, benne a bolygókkal, csillagokkal, földön kí­vüliekkel, űrhajókkal, mindennel, mely igazodásokat hozott létre, azért, hogy segédkezzen az átalakí­tásban a Földön. A kiterjesztett érzékelés egy hatást teremtett meg mindenkinél, és a megnyí­ló érzékelés egy nagyobb tudatosságot vezetett be.

Ahogy a Föld elmozdul kristálykorába, mindegyikőnk az igazodás és a megengedés helyén lehet.

A CSATORNíZíS LEIRATA

Nama sika; venia benya, í‰N VAGYOK az egyetlen, í‰N VAGYOK a teljesség.

íœdvözöllek titeket, szeretett családom! Mindig nagyra értékelem ezt az időt, melyet megosztunk egymással. Ahogy megengeditek magatoknak, hogy teljesebben jussatok el saját önvalótokba, úgy érzem, mintha előjönne belőletek és körülöttetek minden, összegyűjtené az energiát, azért, hogy teljesen támogasson titeket mindabban, akik vagytok.

Ezek ti vagytok, ahogy itt, e téren belül vagytok. Ti vagytok, ahogy megengeditek magatoknak a lehetőséget összekapcsolódni nemcsak velem, hanem minden más energiával, vagy más lényeggel, akik itt vannak ezt az időt veletek megosztandó.

Augusztus havában számos alkalommal beszéltünk arról, hogy az milyen erős [intenzí­v] volt, és milyen erősek voltak az energiák, valamint az átalakí­tás lehetőségéről, és mindezen keresztül közületek sokan érzeték úgy, mintha meglepték volna őket. Sokan úgy érezték, mintha minden, amit ismertek átváltozott volna valami mássá; néha az, melyet ismertek, nem arról szólt.

A mellékhatása ennek az volt, hogy közületek sokan bí­rtak a lehetőséggel, hogy még tovább kiterjeszkedjenek, és életüket megtapasztalják még jobban ezekkel az energiákkal. Ez az emberi lény érdekes jellegeinek egy része. Az emberek reakcióinak és lehetőségeinek mindig ilyen széles a változatossága, bárhová is haladtok.

Meghí­vlak titeket, hogy tapasztaljátok meg magatokat. Hí­vlak titeket, engedjétek meg magatoknak úgy érezni, mintha szí­vetek tárva nyitva állna. Lélegezzetek mélyen, lélegezzetek le, magatokba!

Ahogy készen álltok ennek megtételére, meghí­vlak titeket, ragadjátok meg a lehetőséget, hogy elengedjétek fizikai valóságotokat! í–sztönözlek titeket, engedjétek meg magatoknak kiterjeszkedni, mintha energiáitok belőletek felfelé haladnának, kimozdulva a mágneses rács terébe. Néhányan esetleg egyszerűen ezt isteniségetek tereként érzékelik.

Hadd áramoljanak könnyedén energiáitok! Ahogy alkalmazkodtok itt, e térhez, engedjetek meg magatoknak egy szünetet; érezzétek át ezeket az energiákat! Majd, mintha még egyszer elmozdulnátok, váltsatok át a kristályrács terébe, illetve néhányatok számára ez úgy érződhet, mintha épp elmozdulnátok egy felemelkedettebb érzékelésbe, vagy a felsőbb énetek könnyebb, finomabb dimenziójába.

Ahogy elengeditek a mágneses rácsot, még világosabbá [tisztábbá, átlátszóbbá] válva érzitek magatokat. Engedjétek el; engedjétek meg magatoknak teljesebben azzá válni, akik vagytok! Még egyszer mozduljatok el, azért, hogy elmozdulhassatok a lélek sí­kjának terébe!

Ahogy önmagatokat e téren belül mozogni találjátok, nyúljatok ki isteniségetek felé. Ahogy ezt teszitek, rendelkeztek az í‰N VAGYOK jelenlétetek egy érzetével, ahogy feljön ide, hogy kinyúljon, és összeolvadjon veletek.

Itt, annak a tudatos lényegeként, akik vagytok e létidőben, rendelkeztek isteniségetek egy érzékelésével. Isteni természetetek érzékelése emberi észleléseitek révén lehet esetleg korlátozott, azonban megnyí­ltok, hogy megengedjétek ezt a kiterjeszkedést, ahogy egyesültök.

í‰n, az Istennő bemozdulok ide, e térbe. Kinyúlok mindegyiktökhöz. Kinyúlok, hogy átölelhesselek titeket, hogy képes legyek egyesí­teni energiáimat még teljesebben veletek. Ahogy ezt teszem, mi mind elmozdulunk a „Minden, Ami Van” terébe. í‰rezzétek magatokat úgy, mintha szabadon szárnyalnátok. í‰rezzétek energiáitokat, ahogy kiterjeszkednek minden irányban!

Ahogy összegyűlünk e térben, szeretnék elidőzni egy pár percre, hogy beszéljek veletek. Meghí­vlak titeket, hogy mérjétek fel, mi az érzékelésetek magatokról itt, a „Minden, Ami Van”-ban, ahol teljesebben egybeolvadtatok isteniségetekkel.

Néhányan esetleg más érzetet érzékelhetnek, mások talán másképpen látják a dolgokat, néhányan esetleg csupán egy ismert tudatossággal bí­rnak. Másoknak ez olyan talán, mintha minden ugyanaz lenne, ellenben nyitottak vagytok egy más lehetőségre.

Bármilyen ez, meghí­vlak titeket, hogy álljatok meg, és egy pillanatig időzzetek el, hogy felismerjétek, hol vagytok épp most, és mi az érzékelésetek.

Pillantsatok a Föld felé. Ahogy a Föld felé néztek, nyissátok meg érzékszerveiteket, és épp vegyétek magatokhoz annak a lényegét, ami tudatosságotokhoz érkezik. Engedjétek meg ennek az érzékelésnek, hogy tudatotok hátsó részében pihenjen meg – hogy í­gy mondjam. Most érezzétek energiáimat, és felfokozom mindnyájatok számára azt, mely tudatosságotokba érkezik, bármi legyen is az.

Az energiaáram, szeretetfolyam, gazdag tudat áradata létezik [itt]. Ez áthalad mindnyájatokon.

Rendben, tudom, hogy sok különböző ember van, aki a Földre elérkező változásokról beszél. Tudom, hogy sok különféle gondolat foglalkozik 2012-vel és a maya naptárral. Tudom, hogy közületek sokan érintettek saját felemelkedési folyamatotokban, hiszen ez a Földhöz tartozik.

Tudom, milyen sok átmenet létezik, mely a kollektí­v tudat egy része, és ez a szerepe minden embernek a maga sajátságos útján. Van egy közös hit, vagy megértés fonal 2012 körül, és ez az, hogy a Föld azon ciklusa, melyben a mayák oly nagyon érintettek voltak, szándékként, vagy tudatosságként közzétéve azt, mely önmagát teljesí­ti be.

Vannak, akik a végí­téletről beszélnek, akik azt jósolják, hogy a Földnek vége lesz, azonban én gondolom, eltűnődtök a médián, mely nem annyira uralkodó, mint amilyen évekkel ezelőtt volt, hiszen a kollektí­v tudatból elegendő változott meg.

Ahogy e küszöbön álltok előretekintve, ez olyan, mintha valami egészen másba lépnétek be, mint ami valaha is létezett a múltban. Vajon a világ úgy fogja megélni az átmenetet, hogy az emberek eltűnni látszanak? A legvalószí­nűbben: nem. A világ úgy fog változni, hogy az emberek könnyedebben áramlanak a dimenziók között? Minden bizonnyal!

Ahogy az emberek könnyebben haladnak át a dimenziókon, nemcsak a Földön, hanem ahogy igazodnak a Világegyetemhez, lesznek olyanok, akik azt választják, hogy egy felemelkedettebb tudatra váltanak át, majd abban a térben maradnak.

Ha az egyén azt választja, hogy ezt az utat járja, ez azzal a szándékkal fog beteljesülni, hogy a hátrahagyott emberek teljesen tudatában lesznek ennek egy, s más formában. így, az a félelem, miszerint az emberek e bolygón túl fejlődnek, és szeretteik hátra maradnak ámulva – ez olyasmi, ami miatt nem kellene aggódni.

Amint ez az új kor a Föld része teljesebben, egyre több és több a kötelék, mely összekapcsolja Arielliszt és a Földet. Ariellisz egy név, melyet én és sokan mások használnak, az új Földre utalva.

Ahogy az emberek az új Földről beszélnek, rácsatlakoznak annak az eltérő időszakaira, vagy jellegeire, mely ez, és most, ahogy az összes ilyen dologról beszélek, meghí­vlak titeket, nézzetek körül, és tapasztaljátok meg magatok, mi a valóságotok!

Látjátok a Földön történő változásokat. Látjátok Ariellisszel történő igazodásokat. így, szí­vjátok be tudatosságotokat, és engedjétek meg szavaimnak működésbe léptetni egy lehetőséget számotokra, hogy úgy tapasztaljatok, ahogyan ti választotok.

A 2000. évtől minden felgyorsult. Valójában sok száz év volt, mely a felkészí­tett erre az átmenetre olyan dolgokkal, melyek sokkal felgyorsultabbá váltak a huszadik század egészében, és itt, a huszonegyedikben.

Emlékezhettek a tudatos elmozdulás megtapasztalására, ahogy a Föld elmozdult a negyedik dimenzióba, mely hozzávetőleg 2008-ban ment végbe. Sok ember vélte ezt annak, aminek 2012-ben kell megtörténni, azonban ez csupán egy bevezetés volt. Még mindig van számos változás, néhány varázslatos, melyet a jelen és a következő év között tapasztalnak meg.

Amikor végül 2012 decembere elérkezik, és elmúlik, bizonyos vonatkozásokban ez egy drámai megkönnyebbülés lesz. Olyan, mintha lenne egy „kukta” [gyorsfőző fazék], melyben a feszültség emelkedik, emelkedik és emelkedik, és most ösztönzök mindenkit, hogy lélegezzen be és ahogy kilélegeztek, épp engedjétek el ezt; engedjetek el bármilyen nyomást, vagy feszültséget, mely esetleg hozzátok igazodik e vonatkozásban.

Tehát, ezek a változások magáért a Földért vannak; ahogy a Föld folytatja felemelkedési folyamatát, legyen egy érzetetek, hogy kiterjeszkedett tudattal letekintetek, és megnyí­ltok, hogy érzékeljétek azt a módot, ahogy a Föld maga tudatosan kiterjeszkedik, és ahogy ezt teszi, lássátok meg, hogy a dolgok hogyan folytatják a tisztí­tást a Föld éteri jellegeiben.

Meghí­vlak titeket, hogy hozzatok meg egy tudatos döntést, hogy megengeditek az energia áramlatának e koron átsegí­teni benneteket. Egy másik ok, amiért óhajtottam beszélni veletek, és megmutatni ezt az egészet ebből a távlatból az volt, hogy saját tudomással bí­rjatok, majd ahogy elolvassátok az egymástól eltérő dolgokat, melyeket megjelentetnek, és meg fognak jelentetni, tudni fogjátok, mi a ti igazságotok, és mi a ti valóságotok.

Jómagamtól és sok mástól dolgokat fogtok hallani, melyeket ehhez hozzáadunk, amik azt még teljesebbé és valóságosabbá teszik. Azonban, az egyik kérdés, melyet az emberektől folyamatosan hallok: olyan erősséget kell várniuk, ami Augusztusban ment végbe, vagy ez könnyebb lesz?

Valójában, lesz mindkettő. Néha ez az erősség érzet azért van, mert olyan dolgokat hoz fel számotokra, ami a legjobban uralkodó az energiamezőtökben, vagy energia testetekben, és ez számotokra az átmenet okán van ott. Ha az ellenállás helyén vagytok, akkor ez az egyénnek még inkább sérüléses érzetet nyújt.

Ahogy megalkottok magatoknak egy egyensúlyt, ahogy megengeditek magatoknak, hogy a Világegyetem energiáiba és fénytestetek energiáiba bekössétek magatokat, segí­teni fog ennek az egésznek a megkönnyí­tésében. Vegyetek egy mély levegőt, és lélegezzétek ki az ellenállást. Fújjátok ki az ellenállást, bármilyen formában van jelen számotokra.

Most lélegezzetek be, és ki, elengedve azokat az energiákat, melyek többé nem értetek munkálkodnak.

Most, mintha távlatotok átváltana, legyen meg az az érzetetek, hogy értékelésetek megváltozott, azért, hogy eltekintsetek magától a Földtől, és tekintsetek akár isteniségeteknek egy nagyszerűbb jellegébe, akár a Világegyetem felé; bármilyen érzékelést éreztek, az számotokra a legjobb.

Ahogy ebbe az irányba tekintetek, meghí­vlak titeket, hogy nyí­ljatok meg fénytest energiáitokra. Ez az a kristály energia, mely a Világegyetem rezgéséből való, mely oly teljesebben érkezik a Földre.

Valamikor a jövőben, az emberek nem csupán négy energia testről kezdenek el beszélni, hanem ötről. Néhányan esetleg ezt kristálytestüknek nevezik, néhányan fénytestüknek – ahogy mi tesszük – vagy lehet néhány más elnevezés, melyet még nem fejtettek ki.

Ez az, ami segí­t titeket önmagatoknak a mindennapi életetekben egy nagyszerűbb egyensúly megtalálásában.

Ahogy itt álltok, isteni természetek, és tiszta tudatotok terében, meghí­vlak titeket, hogy hozzátok meg azt a döntést, hogy megnyí­ltok, és megengeditek ennek az energiának áramolni bennetek, azért, hogy egy nagyszerűbb igazodást alkothasson meg. í‰rezzük, néhányan miképpen bí­rnak fizikai reakcióval, mintha túl szűknek éreznék bőrüket, mintha fájna szí­vük, vagy fejük.

így, ha fizikai reakciót éreztek, tudatosan még tovább nyissátok meg energiatesteteket azzal a szándékkal, hogy egy sokkal nagyszerűbb könnyedséggel áramoljon át rajtatok. Néha, a mindennapi életetek során, amikor fizikai tüneteitek vannak, ez a bennetek lévő egyensúlytalanság miatt van.

Ezek az energiák beözönlenek a Földbe, és ezekhez olyan nagyon, vagy olyan csekély mértékben rendelkeztek hozzáféréssel, ahogyan azt ti választjátok meg.

Lélegezzetek be mélyen! í‰rezzétek magatokat, ahogy ezzé a fénytest energiává, vagy kristályenergiává váltok!

Nézzetek a Világegyetem felé! Ezzel a teljes kiterjeszkedett tudatossággal tudatotokban, nyí­ljatok meg bármire, ami esetleg új érzékelésetek. Vannak csillagok és bolygók; vannak hajók, benne azokkal, akikre ti földön kí­vüliekként hivatkoztok. Ez mind elérhető számotokra, ahogy kinyúltok e tér felé.

Sok a vita a Földhöz közeledő földön kí­vüliekről, és hogy közvetlenül hatnak az emberekre a Földön. Ez igaz, ily módon történik.

Ismét, ahogy ezt mondom, érzek néhány embert elmozdulni a félelem helyére. Elmondhatok nektek több dolgot? Először is, a Föld kiterjeszkedett egy felemelkedettebb tudatba, azért, hogy azok a földön kí­vüliek, akik a múltban gondokat okoztak nektek, e rezgéssel többé nem férnek össze [nem kompatibilisek]. így, más szavakkal, még ha be is akarnának jönni, és gondokat okozni ismét a Földön, többé képtelenek lennének ezt megtenni.

Másodszor, közületek talán vannak néhányan, akiknek volt élményük, vagy valami, mely a félelem érzetéhez vezetnek bennetek, tehát, amiről beszélünk, az olyan dolog, ami nagyon alapösztön bennetek. Hallom, néhányan közületek hogyan ismerik el, igen, ez a valóság számukra.

Tehát, ha valóban van valami bennetek, vizsgáljátok meg magatokat, tekintsétek meg emlékeiteket, nézzétek meg tudatosságotokat, és vegyetek egy mély lélegzetet le abba a bármilyen kapcsolatba, mely ott lehet, mí­g nem igazodtok, majd fújjátok ki, és engedjétek el!

Néhány számára ez talán olyan, mintha lenne egy nyaláb vezeték elektromos rendszeretekben, igazodva ehhez. Néhány ember ezt talán egy benne lévő beültetett dolognak [implantátumnak] hí­vná. Bármi is ez, része tudatos, vagy tudat alatti önvalótoknak, szánjátok rá ezt a pillanatot azzal a szándékkal, hogy behatoljatok [ebbe], és megengedjétek fénytest energiátoknak rajtatok áthaladni.

Mozduljon el tudatotokon keresztül, haladjon át a fizikai testekkel lévő igazodáson, haladjon át mindennek a tisztí­tásán, mely elvezetett a régi hiedelmekhez, régi gondolatokhoz, igazodásokhoz, és engedjétek ezt el! Ugye jó érzés elengedni ezt a régi energiát!

Ahogy kitekintetek a Világegyetem felé, valami más lesz egyre inkább uralkodó, miszerint önmagatok egy jellegével elkezdhettek kölcsönösen egymásra hatni, mely odakinn él, aki önmagatoknak egy jellege, ki a legutóbbi időkben az egyik ilyen bolygón van, aki esetleg az egyik ilyen hajón él, és előhozhattad azt a szándékot, hogy ismét egymáshoz kapcsolódjatok.

Megtehetitek, hogy kinyúljatok, és megengedjétek ennek a kapcsolatnak bennetek áramolni ez alkalommal! Ha nem teszitek közzé ezt a szándékot, viszont szeretnétek ezt, legyetek nyitottak a befogadásra! Vannak még mások, akik ettől elkülönülve óhajtanak maradni, ami teljesen jó. Az összes különféle formáját látjuk ennek a történésnek, ahogy kitekintünk mindenkire.

Ahogy önmagatokat egyre inkább egyesülve érzitek ezzel az energiával, engedjétek meg magatoknak kiterjeszkedni olyan nagyra, amekkorára szükséges.

Mérlegeljétek azt az érzést – bármilyen az – ami akadályként érződik életetekben. Ebben az esetben, hozzátok fel magatokban ez alkalommal! Nyí­ljatok meg egy nagyszerűbb észlelésre, ahogy engeditek ennek az energiának áramolni önmagatokban és körülöttetek.

Ahogy mérlegelitek ezt az akadályt – ez valóban az? Meg tudtok nyí­lni, hogy egy új érzékelést érezzetek? Ebben az esetben engedjétek meg ennek átáramolni rajtatok épp most. Ahogy fontolóra veszitek ezt – bármi is az, aminek a megjelení­tését kéritek – most töltsétek bele ebbe a fénytest energiát! Sok esetben látok dolgokat körülöttetek egy új érzékelésbe átváltani.

Néha, aminek a megjelení­tését [manifesztálását] kutatjátok, egy másik irányból érkezik. Néha nagyobbat kell gondolnotok, mint amire addig gondoltatok. Más alkalommal esetleg egy felismeréshez érkeztek el, miszerint ez nem az, amit akartatok. Még mindig vannak közöttetek, akik ezt pontosan annak fogják fel, aminek én akarom, és elengedhettek bármilyen félelmet, vagy aggódást, mely megakadályozta, hogy ez a teljes valóságba lépjen be.

Meghí­vlak titeket, ragadjátok meg ezt a pillanatot, és borí­tsátok fénybe életeteket. Ahogy ezt teszitek, időzzetek el, hogy megalkossátok azt, amivel rendelkezni szeretnétek. Teremtésetekben ezt töltsétek fel azokkal az emberekkel, helyekkel és dolgokkal, amikkel bí­rni akartok. Minél jobban telí­tődik, annál gazdagabb lesz számotokra, annál inkább valóság. í–ntsétek bele ezt az energiát a teremtésetekbe! Töltsétek fel épp most, ahogy beszélünk!

Ahogy megengeditek ennek áthaladni, legyetek nyitottak, hogy tudomásotok legyen arról, hogy fénytest energiátok még tovább terjeszkedett, mint amit kutattatok. Küldjétek ki a Világegyetembe újra megerősí­tésért minden „futónak”, minden angyalnak, aki veletek dolgozik, hogy idézzék elő megjelení­téseiteket [manifesztációitokat], mely az, amivel bí­rni óhajtotok.

Küldjétek le a Földre, azért, hogy fizikai valóságotok megváltozzon, bármiben van szüksége erre, azért, hogy segí­tséget nyújtson a megjelení­téseitek előidézésében. Itt, a „Minden, Ami Van” terében, hidat épí­tetek a Világegyetem és a Föld sí­kja között.

Ez egy olyan hely, melyet a teremtés helyeként mi mind együtt alkottunk meg. Ez a tiszta energiának egy helye, és ezen energia mögötti szándék a különféle lehetőségeken keresztüli munkálkodásból való. Legyetek nyitottak, hadd áramoljon, bármilyen lehetőség van bennetek és körülöttetek.

Meghí­vlak titeket, egy csoportként gyűljetek össze. Legyen meg annak az érzete, hogy a Földnek egy hologramját látjátok belőletek feljönni. A hologram átmenetet élt meg az évek során, ahogy mindegyikőtök is. Ez alkalommal, ahogy az Egyetemes és a földi energiákból való közvetlen kapcsolatként álltok, legyen egy érzésetek, hogy ezt mind átadjátok ebbe a hologramba.

Mindegyikőtöket meghí­vlak, hogy tudatosan öntsétek bele ebbe saját fénytest energiáitokat, vagy saját kristályenergiátokat. Ahogy ez mind lefolyik ebbe a hologramba, feltölti azt, egy még nagyobb kiterjesztést létrehozva. Ez a kiterjeszkedés mindannak az eredménye, melyet elvégeztetek, amit belehelyezett a Világegyetem, valamint mindannak az eredménye, ami a Földön történik.

Olyan mély az igazodás magához a Földhöz mindnyájatokban! Elköteleztétek magatokat erre az élményre, és nagy lehetőségekkel láttok át ezen.

Elengedjük a Föld e hologramját; megengedjük elmozdulását. Ahogy behalad a kristályrács lényegébe, van egy jelleg, mely kimozdul Arielliszbe, a többi pedig lefelé halad a fizikai Földbe, melyen éltek.

Ahogy a mágneses rácshoz kapcsolódik, egy része annak, amit beleöntöttetek a hologramba, kiterjeszkedik a rács minden részében. Ez az, ami segí­ti a rácsot elmozdulni egy felemelkedettebb igazodásba, és ez az, ami megengedi felsőbb éneteknek azt, hogy képes legyen isteni természetetekből és fénytest energiáitokból nagyobb mennyiséget bevezetni.

Legyen meg az az érzetetek, hogy meglátjátok a hologram maradékát. Ahogy lefelé halad, átmegy egészen le a fizikai Földetek középpontjába. Ahogy lejut a középpontba, összekapcsolódik ezzel az energiával, majd kifelé haladva elkezd tágulni. Ahogy kifelé terjeszkedik, áthalad a Föld minden rétegén, feljön magának a Földnek a kérgén át.

íthalad a ví­zen. ítjut a fákon, a pázsiton. Lehet egy olyan érzésetek, hogy amit beletettetek, visszatér saját otthonotokba, arra a helyre, ahol ültök. í‰rezzétek ezt, ahogy visszatér belétek, áthaladva minden módon rajtatok.

Engedjétek meg összpontosí­tásotoknak, hogy még egyszer elmozduljon a „Minden, Ami Van” terébe! Mindig élvezem, ahogy látlak titeket ezen a ponton, ezeken az utazásokon, mert most izgatottak vagytok, hogy visszatértek fizikai testetekbe, és abba, amit létrehoztok életetekben.

Egy mélyebb kapcsolatot hoztatok létre a fénytest energiátokkal és az Egyetemes energiátokkal ezen utazás során. Ez egy másik eszköz, mely segí­teni fog nektek mindennapi életetekben. Meghí­vlak titeket, hogy adjátok ki szándékotokat, hogy oly módon tapasztaljátok ezt meg, mely segí­t titeket.

A „Minden, Ami Van” mindig elérhető számotokra. Néhányan közületek ide, ebbe a térbe rendszeresen eljöttök, mások esetleg álom-állapotuk során. Ahogy megengeditek magatoknak, hogy a világegyetem és az összes ilyen kristályrezgés energiájával sokkal teljesebben egyesüljetek, úgy találhatjátok magatokat, hogy e téren keresztül sokkal könnyedebben siklotok át.

Most, hogy elküldtük a hologramot a Földbe és az új Földbe, legyen egy olyan érzetetek, hogy az ösvény felé pillantotok, ami esetleg az, hogy a kristályrács felé tekintetek, és megláttok valamit az egyikben, valamit egy másikban; ez a lineáris észlelése annak, amilyennek ez látszik.

Nézzetek ellenben mélyebbre! Kövessétek az energia szí­nezetét / jellegét, mely belőletek jön elő ebbe a térbe, mely kimozdul mindkét irányba. Lássátok magatokat, ahogy a Földön, vagy Arielliszen vagytok! Lássátok magatokat, ahogy bárhol vagytok közöttük, majd tekintsétek meg magatokat, ahogy a földhöz kötött valóságotokban vagytok!

Látom, hogy néhányatok számára olyan, mintha megnéznétek, és meglátnátok valakit, aki a fizikai önvaló, majd utána nagyobb területtel bí­r, nagyobb és nagyobb területtel, mely felhalmozódik a tetején, és ez a kiterjeszkedésük más valóságokba.

Látok másokat, hogy van egy elmozdulás érzetük, mintha teljesen elkülönülnének az egyik lényegtől a másikba, majd egy következőbe. Tudják, hogy nem kapcsolódtak eközben le, hanem azt választották, hogy egy nagyobb elkülönüléssel bí­rjanak a különbségtételben.

í‰szlelésetek talán teljesen eltérhet ettől, azonban e kettő az uralkodóban lévő út, melyben látom az ismeretet [információt] áthaladni rajtatok.

Emlékezzetek, hogy ha a küzdelem helyén találjátok magatokat, ha lesújtva érzitek magatokat, hozzátok működésbe azt a szándékot, hogy eljöjjetek ebbe a térbe, és utána lélegezzetek mélyen, és engedjetek el bármit, mely rossz érzést kelt bennetek! Lélegezzétek át, és engedjétek szabadon!

Meghí­vlak titeket, hogy legyen meg az az érzetetek, hogy tudatotok elmozdul; megállhattok egy pillanatra a lélek sí­kján. Gyakran van az az érzésetek, hogy lélek lényegetek, vagy isteniségetek nagyobb részét engeditek el, azonban magatokkal viszitek azt, ami a sokkal kiterjeszkedettebb tudatosság, és isteniségetek áramlása, mely innen bemozdul tudatotokba, és kiárad onnan.

Elmozdultok a kristályrács helyére. Megrántva, vagy behúzva érezhetitek magatokat egy, s más irányban. Engedjétek meg magatokat elmenni mindkét irányba!

Meghí­vom teljes tudatos gondolatotokat, térjen vissza veletek, ahogy visszatértek a Föld sí­kjára. Ahogy összekapcsolódtok a mágneses ráccsal, érezhetitek a Föld tömegvonzásának érzetét. Olyan érzés lehet, mintha segí­tene titeket leföldelni.

Megengeditek azonban tudatotoknak, hogy még teljesebben áramoljon le rajtatok keresztül, ahogy fizikai valóságotokban vagytok, és ahogy leáradtok, engedjétek meg magatoknak kiterjeszteni az energiát fizikai személyetek körül, azért, hogy nagyon kényelmesen egyesí­tsétek ezt a nagyobb mennyiséget, nemcsak isteniségetekből, hanem fénytest energiáitokból is.

í‰rezzétek fénytest energiáitokat! Engedjétek meg magatoknak tudni, hogy ti, emberekként, ahogy leárasztjátok energiáitokat életeteken át, rendelkeztek egy eszközzel, és a képességgel, hogy megalkossátok a változást. Engedjétek meg magatoknak, hogy ezek az energiák áthaladjanak rajtatok!

í‰rezzétek magatokat Gaiaval összekapcsolva! Ahogy ezt teszitek, érezzétek azt, amit elküldtetek a Földbe a hologramon keresztül, majd hadd jöjjön vissza belétek, és horgonyozzon le fizikai valóságotokban! í–nmagatokat lenn, ebbe a valóságba visszatérve érzitek.

Rendben, szeretett családom. Mint mindig, köszönöm, hogy eljöttetek, és ezt az időt megosztottátok [velünk]. Kinyúlok mindnyájatokhoz, elküldve szeretetem, tudatosságom és mindegyikőtökbe vetett hitem.

Látlak titeket emberi önvalótokként, és látlak titeket isteni lényegetekként, és mindnyájatokkal egy nagyszerűbb összhangba hozatal történik.

Nagy a szeretet irántatok; mindig veletek vagyok.

Ansaluia

Shelly Dressel csatornázza a Teremtés Istennőjét. Minden jog fenntartva! Megoszthatjátok ezt a csatornázást, azonban kérünk titeket, a csatornázás anyagából ne vegyetek ki egyetlen részt sem, és őrizzétek meg ezt a szerzői jogokra vonatkozó üzenetet is. További információért kérünk, látogassátok meg weboldalunkat: Katt ide!

forrás:

* fénytevő


[ Módosítva cs aug 09 2012, 06:22 ]
Vissza az elejére
Oldal:   <<       

Ugrás:     Vissza az elejére

Téma átvétele: rss 0.92 Téma átvétele: rss 2.0 Téma átvétele: RDF
Powered by e107 Forum System