:: Fórumok :: Sewaja ezoterikus fórum :: Jövendölések, Dimenzióváltás, 2012 tudatváltás
 
<< Előző téma | Következő téma >>
Az univerzum törvényei
Moderátorok: nordi, fulldragon, Ernő, horpad, Róza
Szerző Üzenet
julius
v jan 13 2013, 06:58
Regisztrált tag #96
Regisztrált: h dec 27 2010, 03:18
Üzenetek: 184
Az a civilizáció mely nem tartja be az univerzum törvényeit, elpusztul, saját maga hibája által. Nincs szükség ítélőszékre, mert ha egy civilizáció nem tiszteli az univerzum törvényét, az kipusztítsa önmagát. Az univerzumnak több ezer törvénye van. Ezekből a törvényekből 35 olyan törvény van, melyet az ember értelmezni képes. A többi törvény az ember számára ismeretlen eredetű fogalmakból és értelmetlen adatokból tevődik össze, melyeket vagy csak a tökéletes és halhatatlan lények, vagy magas fejlettséggel rendelkező civilizációk képesek felfogni. Azokat a törvényeket amiket egy civilizáció nem tud értelmezni, azokat értelem szerűen nem kell betartania hiszen amíg nem ismeri azok pozitív fogalmát addig azok negatív fogálmát sem ismeri s így nem okoz kárt önmagában és másban sem. Az univerzum törvénye magas fejlettséggel rendelkező (nem fizikai) tökéletes lények bölcsességétől ered, melyek egykoron halandó fizikai lények voltak és immár halhatatlan lényekké alakultak saját bölcsességeinek köszönhetően. Ez a bölcsesség tulajdonképpen az univerzum törvénye, melyet önzetlenül megosztottak más civilizációkkal, mert szerintük a szeretet része ha megosszák másokkal bölcsességeiket.
Az univerzum törvénye az egységes erőket egyensúlyozza hogy meglegyen a természetes körforgás. Az a civilizáció amely betartja az univerzum törvényeit az képes érvényesülni az univerzumban (persze több ezer éven át tartó fejlődés során), s mindennek tudójává válhat és így elérheti a tökéletességet. Az a civilizáció mely nem tartja be, az előbb-utóbb elpusztítsa önmagát, s így nem tud kárt tenni az univerzumban mire elérné azt a fejlettségi szintet hogy meghódítsa azt. A törvényeket nem elég tudni egy civilizációnak ahhoz hogy jó irányba fejlődjön, ahhoz be is kell tartani azokat.

Az univerzum törvénye emberi átértelmezés szerint:

Mindent használhatsz ami körülvesz, de ne pusztítsd el.
Ne függj mások halálától.
Ne táplálkozz vérrel.
Ne táplálkozz hússal.
Ne pusztítsd magad.
Ne tégy kárt semmiben ami körülvesz.
Ne avatkozz bele más populációk fejlődésébe.
Ne szolgálj senkit önszántadból.
Ne uralkodj senkin önszántadból.
Legyen célod.
Tudj szeretni.
Ne tégy olyat mással amit magaddal sem tennél.
Ne keresztezz magadból új fajt.
Ne módosítsd mások tudatát.
Ne változtasd meg a múltad mert a hibáidból tanulsz.
Ne árts a mindenségnek.
Ne vedd el azt ami másé.
Ne vedd észre más hibáit amíg tiéd ki nem javítottad.
Alkoss felelősséggel.
Tiszteld a mindenséget és az életet.
Védelmezd azt amiből vagy.
Szeresd a békét.
Kerüld a haragot.
Ne telepedj le közel más civilizációkhoz.
Ne tégy hamis ígéretet.
Ne akarj kevesebb vagy több lenni attól ami vagy.
Ne hagyd félbe céljaid.
Tudd mi a jó és mi a rossz.
A jót szeresd ne a rosszat.
Gondoskodj utódaidról.
Ne akarj harcolni de ha kell védd meg magad.
Ne a mindenséget alakítsd magadhoz hanem te alkalmazkodj a mindenséghez.
Tudasd másokkal a mindenség törvényét.
Ne akarj és ne változtass a mindenség törvényén.
Ne barátkozz olyannal aki nem tartja be a mindenség törvényét.

[ Módosítva v jan 13 2013, 06:58 ]
Vissza az elejére
julius
v jan 13 2013, 07:40
Regisztrált tag #96
Regisztrált: h dec 27 2010, 03:18
Üzenetek: 184
1. Az Isteni egység törvénye

Olyan világban élünk, ahol minden összefügg mindennel. Minden, amit mondunk, gondolunk és hiszünk, befolyásol minket, másokat és az univerzumot körülöttünk.

2. A vibráció törvénye

Az univerzumban minden él: mozog és vibrál. Ugyanez vonatkozik a gondolatainkra, érzelmeinkre, vágyainkra és kívánságainkra az éteri világban - mindez energia. Mindennek, amit gondolunk és kimondunk, megvan a saját egyedi rezgése.

3. A tett törvénye

Cselekedeteinkkel a gondolatainkat, álmainkat, érzelmeinket, vágyainkat és szavainkat valósítjuk meg. Olyan világot teremtünk magunk körül, ami ezeknek megfelel. Az univerzális törvény szerint mindenki problémák sorozatán kell keresztülmenjen (Beavatási próbatétel) azért, hogy megerősítse a belső fényét. Ezeket a próbákat mind kihívásnak kell felfognunk és a szívünkkel összhangban, arra hallgatva tudjuk ezeket a legjobban megoldani. Nehézségük viszonylagos, megérteni őket csak korábbi tetteinkből és gondolatainkból tudjuk, mert ezeknek a következményei.

4. Az egyezés törvénye

Az egyezés törvénye szerint Földünk alapelveinek és törvényeinek, azaz amivel a fizikai világot meg tudjuk magyarázni - energia, fény, vibráció és mozgás - megvannak a megfelelői az univerzumban is. "Amint fent, úgy lent."

5. Ok-okozat törvénye

Az univerzumban semmi nem történik véletlenül vagy annak törvényeitől eltérően. Minden tettnek, de minden gondolatnak, még a ki nem mondott érzelmeknek is van következménye, azaz "amint vetsz, úgy aratsz".

6. A viszonzás törvénye

Az ok és okozat törvényének értelmében részesedhetünk áldásban és bőségben. Gondolataink/tetteink eredménye ajándékokban, pénzben, öröklésben, barátságokban és áldásban jelenik meg látható módon.

7. A vonzás törvénye

Az univerzális törvény megmutatja, hogyan alkothatunk dolgokat, alakíthatunk eseményeket és hogyan hívhatunk be embereket az életünkbe. Gondolataink, érzéseink, szavaink és tetteink energiát termelnek, amik szintén energiát vonzanak magukhoz - a negatív energia negatív energiát, a pozitív pedig pozitívat. Ha valamire vágysz, képzeld el oly módon, hogy a lehető legkevésbé korlátozd annak megvalósulását. Ha új kocsit szeretnél, ne határold be, mikor és milyet akarsz. Ezt követően azonban engedd el, a legjobb, ha el is felejted. Ne gondolj rá többet. Ne félj nagyokat kérni: mindenkinek adatik. Tágítsd ki határaid. Mivel a világegyetemben az adás és kapás összhangban működik, neked is fel kell ajánlanod valamit, neked is tenned kell érte.

8. A folyamatos energia-átalakulás törvénye

Az univerzum törvényei szerint mindenkiben megvan a szükséges erő, hogy életének feltételeit átalakítsa. A magasabb vibráció magába fogadja és átalakítja az alacsonyabbat; ezért mindenki megváltoztathatja az életét azáltal, hogy megérti az univerzális törvényeket és használja ezek alapelveit, amivel elérheti a változást.

9. Az adás és kapás törvénye

Az univerzum az egyensúlyra törekszik. Mindenkinek annyi jut, amennyit másoknak ad. Mivel minden energia, ezért bármit is adsz, valamilyen formában visszakapod. Felismerheted, hogy a pénz is energia, csak arra jó, hogy megkapj érte valamit. Bármikor adsz, tedd jó érzéssel. És minél többet adsz, annál többet kaphatsz: ez így működik. Ugyanakkor soha ne mulaszd el felismerni, ha kapsz: akkor sem, ha az egy mosoly.

10. A polaritás törvénye

Az univerzális törvény szerint minden folyamatban van és mindennek van ellentéte. Átváltoztathatunk nemkívánatos gondolatokat azáltal, hogy az ellenkezőjére gondolunk. Ez a mentális vibráció törvénye. A rosszkedved egy pillanat alatt átváltozhat jókedvvé; próbáld ki, mosolyogj.

11. A ritmus törvénye

Az univerzális törvény szerint minden vibrál és bizonyos ritmusban mozog. Ezek a ritmusok évszakokat, ciklusokat, fejlődési fázisokat és mintákat hoznak létre. Minden ciklus Isten univerzumának szabályszerűségét tükrözi. A negatív és a pozitív ciklusok egyenlő arányban váltakoznak, kiegyensúlyozzák egymást. A ciklusok negatív részein úgy lehet felülemelkedni, hogy nem hagyjuk, hogy a negatív dolgok átvegyék az irányítást a tudatunkon.

12. A nemek törvénye

Az univerzum törvénye szerint mindennek van férfi (yang) és női (yin) tulajdonsága, és ez az egész teremtés alapja. A bennünk lévő férfi és női energiákat megtanulhatjuk úgy egyensúlyozni, hogy ezáltal mesterek és az Istenekkel egyenrangú igaz társteremtők legyünk.
Vissza az elejére
 

Ugrás:     Vissza az elejére

Téma átvétele: rss 0.92 Téma átvétele: rss 2.0 Téma átvétele: RDF
Powered by e107 Forum System