![]() |
Kezdőlap Fórum Kezdölap 2014 Epsion Tájékoztató A Mars titkai Zene | ![]() |
:: Fórumok :: Társalgó :: Parakaja |
|
<< Előző téma | Következő téma >> |
Táplálkozás |
Oldal: >> | |
Moderátorok: nordi, fulldragon, Ernő, horpad, Róza
|
Szerző | Üzenet | ||
Peety |
| ||
![]() ![]() Regisztrált tag #9 Regisztrált: sze jan 20 2010, 02:57Üzenetek: 664 | Ki mit eszik, hogyan készíti el? Praktikus konyhai tanácsok, receptek. Táplálkozással kapcsolatos információk, gondolatok és minden ami a témába belefér. !mo | ||
Vissza az elejére | | ||
Peety |
| ||
![]() ![]() Regisztrált tag #9 Regisztrált: sze jan 20 2010, 02:57Üzenetek: 664 | A HAGYMA 1919-ben, amikor az influenzajárvány megölt 40 millió embert (valószínű az USA-ban), volt egy orvos, aki sok farmert meglátogatott, hogy megpróbáljon segíteni. Egyszer egy családhoz érkezett, és csodálkozott, hogy mindenki egészséges. A feleség közölte, hogy egy edényben hámozatlan hagymát tartanak a szobában. Az orvos nem akarta elhinni, és kérte, hogy vizsgálhassa meg a hagymát mikroszkóppal. A hagymában megtalálta az influenza vírust. Szemmel láthatóan a hagyma bevonzotta a mikrobát, így tartva a családot egészségesen. A cikk írója hallott egy történetet a fodrászától. Néhány éve az alkalmazottai és sok kuncsaftja is influenzások voltak. A következő évben több edényben hagymát helyezett el különböző helyre a fodrász helyiségben. Meglepetésére senki sem betegedett meg az alkalmazottai közül. Egy másik eset: Egy illetőnek tüdőgyulladása volt. A hagyma mindkét végét levágta, majd az egyik végét felszúrta egy villára majd a villa nyelét beleállította egy vázába és a beteg paciens mellé helyezte az éjszakára. Reggelre a hagyma fekete lett a mikrobáktól. A cikk írója is kipróbálta ilyen esetben a hagymát, és utána jobban érezte magát. A megmaradt szeletelt nyers hagyma Mí‰RGEZÅ! Vagy süssük le azonnal, vagy dobjuk ki. A szendvicsbe rakott hagyma is másnap veszélyes. A fenti cikk szerint a megmaradt hagyma bevonzza a mikrobákat még egy éjszaka is, és másnap elkészítve nagyon mérgező lehet a mikrobák toxinjai miatt: gyomorrontást, epegyulladást és ételmérgezést okoz (nem okozhat!) A romlott majonézes hagymás krumpli nem a majonéztől romlott! | ||
Vissza az elejére | | ||
Peety |
| ||
![]() ![]() Regisztrált tag #9 Regisztrált: sze jan 20 2010, 02:57Üzenetek: 664 | Na ez nekem új! ![]() | ||
Vissza az elejére | | ||
Latyoo |
| ||
![]() ![]() Regisztrált tag #13 Regisztrált: h febr 01 2010, 04:03Üzenetek: 268 | Faja! Nem is tudtam! | ||
Vissza az elejére | | ||
nordi |
| ||
a ' r e b e l l i s![]() ![]() ![]() Regisztrált tag #4 Regisztrált: h jan 11 2010, 02:14Üzenetek: 960 | ...én sem tudtam, de az biztos, hogy van benne valami, mert mikor az autóba (elhuzódott a javitása) beleköltött a patkány szeletelt nyers hagymát tettem a motorházba,(valamelyik falubelim tanácsolta) és láss csodát mind elhuztak onnan.... ![]() | ||
Vissza az elejére | | ||
Peety |
| ||
![]() ![]() Regisztrált tag #9 Regisztrált: sze jan 20 2010, 02:57Üzenetek: 664 | hmm....... hát remélem, hogy egyikőnknek se kell majd kipróbálni eme hagyma-módszert, de azért kíváncsivá tett a dolog. ![]() [ Módosítva v júl 18 2010, 04:15 ] | ||
Vissza az elejére | | ||
annabike |
| ||
![]() ![]() Regisztrált tag #10 Regisztrált: sze nov 10 2010, 11:25Üzenetek: 0 | A parlagfűről A parlagfű hasznos növény, az emberiség számára is ehető, s azóta rendszeresen fogyasztom, az év minden napján. Ilyenkor, amikor még zsenge, összevágom apróra egy kis petrezselyem-, vagy zeller-zölddel, - önmagában sem rossz!- és rászórom a szendvicseimre, a kiszedett ételeimre (leves, kása, tészta, főzelék, barnarizs). Ebben a zsenge korban nagyon sokat leszedek és leszárítom, majd szárítva tárolom, s így egész évben tudom az ételeimbe, ételeimre tenni a szárított, megőrölt porát. Sokan nem hitték el, hogy jómagam eszem a parlagfüvet, ezért rámküldték a különböző tv-s társaságokat is, akik felvették, ahogy a parlagfüvet fogyasztom. Veterán dobóatléta vagyok, és sokszor vannak olyan monstre versenyek, ahol több órán keresztül kell dobálni különböző súlyú nehézkalapácsokat. Ilyenkor szoktam a teljesítményem fokozása céljából a verseny színhelye körül talált parlagfűből fogyasztani, önmagában és nyersen. El is neveztek a sporttársaim fűevőnek. Aztán megdöbbentette őket, hogy a parlagfű-evésem után kb. 20 percen belül egyre javultak az eredményeim. Néhány követőm is akad majdnem mindig és náluk is hasonló teljesítmény-javulásokat lehetett tapasztalni. Pár évvel ezelőtt el akartak adni nekem egy gyufás-skatulyányi zöld port több tízezer (!) forintért. Kérdeztem, hogy mi van a dobozban és miért olyan drága? Erre azt felelték, hogy a szervezet őssejt termelését fokozza a zöld por és ezáltal minden betegséget helyrehoz a szervezetben. Nem vettem meg a port pedig tudtam, hogy egy keletet, nyugatot is megjárt, neves magyar orvostól származik, hanem megízleltem s megszagoltam. Kellemes volt a meglepetésem, ugyanis a zöld por, a parlagfű pora volt, amelyet jómagam már régóta napi szinten fogyasztok! Lajos Atya nekem is beszélt arról, hogy a parlagfű minden betegséget helyrehoz a szervezetben, de nyilván azt Å sem tudta, hogy ezt a szervezet őssejt-termelésének fokozásával éri el. Szerintem sem baj, ha nem ismerjük az elméletet, hanem csak az adott növény hasznosságáról győződünk meg a fogyasztása során. Az is igaz, hogy akiket eddig meg tudtam győzni arról, hogy a parlagfű rendszeres fogyasztása milyen hasznos, bármilyen betegségűk is volt, meggyógyultak belőle, még a rákból is, vagy a parlagfű allergiából is. A fentiek ismeretében merül fel a kérdés, hogy akkor miért irttatják velünk a parlagfüvet? Ráadásul még büntetés kiszabását is kilátásba helyezik, ha nem irtjuk azt! Nekem erre is meg van a válaszom! A Földünk túlnépesedése már napjainkban is veszélyezteti a Föld valamennyi élőlényét és lakóját is! Ez ellen a Világkormánynak (én csak háttérhatalomnak nevezem) tennie kell valamit. Nos a világunk ezen urai fő részvényesei a gyógyszeriparnak is. Ha a világon mindenki megtudná azt, amit az indiánok közöltek a franciákkal, jelesül, hogy a parlagfű, mintegy csodaszer minden betegségnél visszafordítja és normalizálja a szervezetben zajló rendellenességeket, azaz a betegségeket, akkor senki nem venne gyógyszert, és akkor nem lenne óriási bevétele a világ urainak, s még így a Föld is túlnépesedhetne. Ezért a világ urai, a fizetett bértollnokaikkal és bértudósaik által úgy rendelkeztek, hogy elsőszámú közellenségnek kiáltották ki a parlagfüvet, ezt az embernél is intelligensebb, több Föld-történeti katasztrófát is átélt csodálatos ősi növényt, hogy a tudatlan és megtévesztett embereknek még véletlenül se jusson eszébe, hogy a kötelező irtás mögött egy más célja van ezen uraknak. Ez a cél pedig a lakosság gyérítése, a Földünk megóvása a túlnépesedéstől. A gyógyszerek mellékhatásai következtében ugyanis, csak Magyarországon minden órában meghal egy ember, de sokkal többen halnak bele abba, amit a patológusok már régóta tudnak, hogy minden második felboncolt embert tévesen diagnosztizáltak és tévesen gyógyszereztek, mivel nem az volt a halál oka, amivel kezelték a betegségűket! Weixl-Várhegyi László feltaláló, mérnök-radiesztéta, bioenergetikus, fitoterapeuta, életmód- és táplálkozási tanácsadó és terapeuta, természetgyógyász, a Magyar Természetgyógyászok Szövetsége, a Magyar Természetgyógyászok és í‰letreformerek Tudományos Egyesület tagja, a Tudományos Rendőrség alapító tagja és szóvivője Go to Previous message | Go to Next message | Back to Messages | Full Headers Reply Reply All Forward Forward Mail Search Welcome Inbox New Folders Mail Options | ||
Vissza az elejére | | ||
Peety |
| ||
![]() ![]() Regisztrált tag #9 Regisztrált: sze jan 20 2010, 02:57Üzenetek: 664 | Ez roppant érdekes/ értékes információ volt, annabike! Kb úgy rácsodálkoztam a dologra, mint az előbbi hagymás írásnál..... sőt talán még jobban is. | ||
Vissza az elejére | | ||
Peety |
| ||
![]() ![]() Regisztrált tag #9 Regisztrált: sze jan 20 2010, 02:57Üzenetek: 664 | Húúú....gyerekek, de bezabáltam tepertőből..... XDD Hogy lesz nekem ebből 5D?! XDDD | ||
Vissza az elejére | | ||
nordi |
| ||
a ' r e b e l l i s![]() ![]() ![]() Regisztrált tag #4 Regisztrált: h jan 11 2010, 02:14Üzenetek: 960 | ..én meg chilees babot csináltam Piedone módra egyszer felteszem a receptjét, ha érdekel valakit, nagyon kemény kaja, lehet emelkedni töle ![]() vegások kiméljetek !! ![]() | ||
Vissza az elejére | | ||
Oldal: >> | |