:: Fórumok :: 2012. Vajon mi fog történni? :: 2012 világvége

<< Előző téma | Következő téma >>
és szól a Mágus !!!
Moderátorok: nordi, fulldragon, Ernő, horpad, Róza
Szerző Üzenet
nordi
h júl 19 2010, 03:18
a ' r e b e l l i s

Regisztrált tag #4
Regisztrált: h jan 11 2010, 02:14
Üzenetek: 960
. 2012 Világvége? kundu 19 júl : 16:54 Válasz erre
Hozzászólás: 1

Regisztrált: 19 júl : 16:48
í‰n egy ezoterikus vagyok, akit föntről nagyon magas szinten taní­tanak. 2012-vel kapcsolatban 4 hónapja jött egy üzenet (a nagyon fontos üzeneteket) mindig számomra hiteles emberek hozzák, í­gy jött egy szegedi újságí­rónőtől az üzenet, hogy 2012-re 500 m magasra költözzek hegy tetejére, jurtával és kályhával, élelmiszert tartalékoljak, ha túl akarom élni a szeretteimmel együtt azt a katasztrófát, ami 2012-ben fog elkövetkezni. Amit én tudok róla az a legsötétebb jövő az özönví­z óta. Akkor is az emberek a ví­z elöl menekültek, és most is ugyanaz lesz, a ví­z gyorsabban fog jönni, mint ahogy menekülnek. Ez várható.
Mágus

Gyurcsok József

[ Módosítva k júl 20 2010, 10:57 ]
Vissza az elejére
nordi
cs nov 04 2010, 10:29
a ' r e b e l l i s

Regisztrált tag #4
mágusok titkai
Vissza az elejére
jóbarát
h nov 28 2011, 06:22
Regisztrált tag #346
Regisztrált: p nov 25 2011, 05:49
Üzenetek: 4
Remélem nem hiszel nordi ebben az üzenetben? Amit valami kacsa" küldött szegedről?

Semmivel nem lesz több a probléma, mint ami az idén volt, épp elég lesz azt is lenyelni úgy hogy ne ülje meg a gyomrunkat.

Micsoda szöveg, soha ennyit nem hazudoztak az emberek mint mostanság, vagy meghülyülnek az emberek, amikor beképzelik magukról ők tátósok őket magas szinte képezték ki vajon hol? mert úgy hallottam a Hárshegyi elmegyógy már bezárt? Ez is afféle fényküldöttnek képzeli magát... szörnyű "

Nem szabad hinni ilyesmiben. Igaz Isten szerepelt az í­rásomban--de az nem misztikaként, hanem energiaként a Földünk energiája.(magnetoszféra,) í‰pp úgy mint az emberi lélek energia -kí­nai akupunktúra szálai, csak még nem érti az orvostud.
Vissza az elejére
Weboldal
memese
h nov 28 2011, 06:27
Regisztrált tag #40
Regisztrált: szo júl 17 2010, 03:59
Üzenetek: 29
Gyurcsok már nagyon sokszor jósolt világ végét.Személyesen ismerem,bukott természet gyógyász,és mágus,ez biztos hogy nem í­gy lesz.Neki nem hiszek!
Vissza az elejére
nordi
k nov 29 2011, 12:07
a ' r e b e l l i s

Regisztrált tag #4
Természetesen a 2012-es világvégében én sem hiszek (viszont egy eddig még nem látott elhúzódó gazdasági válságot nagyon jól el tudok képzelni a 2012-es évre. (a világvége nem fáj ugye?...de a válság miatt lesz szivás rendesen)
Gyurcsók egyéni figura, kár hogy nem maradt meg a paramoralon...
Az oldalnak nem célja igazságot szolgáltatni pláne osztani az észt.... csupán a tájékoztatatás úgy tudományos és szkeptikus nézetekröl, mint az ezós dimenzióváltásos és más hasonló elméletekröl.
Ezt a kettöt próbálják az adminok egyensúlyban tartani ( egyesek szerint sok a tudományos cikk, mások szerint az ezós boszorkányos felemelkedös cikkek feleslegesek)
Ha a többség is igy látja, akkor már nem dolgoztunk hiába két évig...
"....és semmi sem fölösleges mert a világegyetemben mindennek érteleme célja és rendeltetése van ..."
ezt ezós barangolásaim alkalmával szedtem fel (szerintem marhaság, viszont nagyon jól hangzik)

Memese és jóbarát, és a többiek !!!
továbbra is várom az irásaitokat véleményeiteket ,mert ezek minden tudós elméleteknél fontosabbak és elönyt élveznek akár a föoldalon való közlésben is...

[ Módosítva k nov 29 2011, 12:32 ]
Vissza az elejére

Ugrás:     Vissza az elejére

Téma átvétele: rss 0.92 Téma átvétele: rss 2.0 Téma átvétele: RDF