:: Fórumok :: Társalgó :: Viccek
 
<< Előző téma | Következő téma >>
humoros irások
Moderátorok: nordi, fulldragon, Ernő, horpad, Róza
Szerző Üzenet
nordi
sze okt 20 2010, 03:39
a ' r e b e l l i s

Regisztrált tag #4
Regisztrált: h jan 11 2010, 02:14
Üzenetek: 960
Figyelmetekbe ajánlom ezt a jólmegszerkesztett humoros irást a fanatikusokról...
ami szomoru, hogy ahonnan hoztam ott dokumentumnak tekintik..


Mágocsi Oszkár
egyedülálló fizikai kontakt kapcsolata :


Utazás egy másik galaxisba!

Mágocsi Oszkár ( 1928 február 5. - 2002. szeptember 8. ) még Magyarországon elektrotechnikai végzettséget szerzett, majd 1956 végén elhagyta az országot és 1957-ben Kanadában, Torontoban telepedett le. Majd 32 éven át a helyi toronto-i televí­zióban dolgozott elektrotechnikai munkakörökben.

1974. szeptember -

Mágocsi Oszkár éppen szabadsága alatt kempingezett Ontario államban, nem messze Torontótól, amikor a tábor felett elrepült egy UFO. Ez az esemény következő éjszaka megismétlődött. Ekkor azonban már Oszkár tudatosan utána akart nézni a dolognak, ezért követte az UFO-t, amely akkor eltűnt a tábor melletti domb mögött. Viszont amikor egyedül marad, egy titokzatos férfivel találkozott, aki megkérdezte tőle :

"Miért sétálsz még itt ilyen későn?" - " Az UFO-k titkairól szeretnék többet tudni" - indokolta meg az idegennek a kései kóborgását Oszkár. Az idegen erre azt felelte : " Hamarosan többet fogsz tudni róla, ha eljön az idő, és a feltételek is kedvezőek lesznek. Nem lesz olyan soká, biztos lehetsz benne!"

1975. február -

Oszkár véletlenül egy kaliforniai fiatalemberrel találkozott, aki neki a 'Psycheans' vagy 'Psychiker' űrhajóiról beszélt ( Megjegyzés : valószí­nű a név Lelki lényekre utal ), meg egy titokzatos, más galaxisból származó Quentin nevű földönkí­vüliről, akivel Oszkár egy összejövetel során találkozott. Ugyanis egy héttel később Oszkárt egy taxis furcsamód elvitte egy ezoterikus kiállí­tásra, melyet a torontói Sheraton hotelben tartottak. Ott egy melyhangú ember megszólí­totta őt : " í‰rdeklődik az UFO-k iránt?" Oszkár igennel válaszolt. " Akkor köszönjük, hogy eljött! A nyár folyamán közvetlen UFO-élményben lesz része!" - Na, ez volt Quentin, magyarázta később Oszkárnak a kaliforniai fiatalember.

1975. július 29. -

Ahogy megí­gérték neki, egy UFO szállt le azon az este annak a kempingnek a közelébe, ahol Oszkár táborozott. Egy bizonyos lelki felkészí­tés után, Oszkárnak megengedték, hogy belépjen az űrhajóba. ( Közben a lelki felkészí­tés még néhány napig folytatódott. )

1975. július 30. -

Az UFO, Oszkárral fedélzetén, elindult Kanada, New York, Atlanti-óceánon át Egyiptom irányába. Itt Oszkár észrevette, hogy a Kheopsz-piramis csúcsából egy energiasugár áramlik az űrhajó irányába, amely ezzel az energiával, úgy tűnt, feltölti magát! Az utazása következő állomása a Közel-Kelet volt. A hajója valószí­nűleg Szí­riában landolt. Kilépett az űrhajóból, majd miután megpillantott egy tank-hadoszlopot, tüzérségi párbaj hangjaira lett figyelmes.

A lövedékek közvetlenül a közelében robbantak fel, de az az energiamező, amely az űrhajó körül volt, megvédte őt és a járművet. Amikor Oszkár visszatért az űrhajóba, a jármű kilőtt 3000 méter magasra, közvetlenül három arab elfogó-vadászgép látómezeje elé. A vadászgépek két lövedéket lőttek ki a rá, mire az űrhajó hirtelen felgyorsult, de a lövedékek tovább követték a hajót. Aztán hirtelen az űrhajóból kiinduló sugarak eltaláltak két vadászgépet, melyek lezuhantak. Oszkár úgy véli, hogy ezzel az eseménnyel az UFO védelmi képességét demonstrálták neki. ( Megjegyzés : a pilóták katapultáltak. )

A következő úti cél, ahol leszállt az űrhajó, a tibeti fennsí­k volt. Ott egy csoport kendőbe burkolt embert látott közelí­teni a géphez. Az egyikük az űrhajó közelébe lépett. Látszott rajta, hogy pontosan tudja, milyen az a szerkezet, ami leszállt előtte. Ez az ember Mágocsi Oszkárhoz lépett, majd megkérte, hogy kövesse őt egy közeli földalatti kolostorba. Amikor odaértek, ott éppen egy szertartás folyt, nyilvánvalóan a Föld sok országának a beavatottjai részvételével : fehérek, feketék, indiánok. Az elnöklő láma levitált az ülőhelye fölött. í‰s mindent áthatott egy narancssárga fény.

Másnap a tibetiek visszakí­sérték a gépéhez Oszkárt. ( A gép egész úton automatikusan vezérelt volt, csak Oszkár utazott benne. ) Az új útirány Dél-Amerika volt. Majd amikor a gépével Peru nyugati partjai mentén haladt, egy sziklahasadékból egy másik UFO-t látott gyorsan kirepülni. A körutazása utolsó állomása pedig az észak-kaliforniai Mount Shasta hegy volt, melynek csúcsáról az űrhajó egy hatalmas energiasugarat küldött szét a környékre. Aztán 23 óra világ körüli kalandozás után sikerült Mágocsi Oszkárnak a kiindulópontjára visszajutnia. De ez a körutazás csupán csak előjátéka volt még Oszkár következő nagy kalandjának.

1975. augusztus 2. -

Ezen a napon az űrhajója újra a fedélzetére vette Oszkárt. Kezdetben az Ontario-tó felett repültek, majd az űrhajó gyorsan a világűr felé vette az útját, ahol egy anyahajóba tért vissza. Az anyahajó két nap múlva érkezett meg egy másik galaxisban lévő bolygóra.

"íœdvözöljük Argonán!" - Az első lény, aki Oszkárt ott üdvözölte, az a taxisofőr volt, aki 'véletlenül' Oszkárt februárban elvitte arra torontói ezoterikus kiállí­tásra. Ő most ott Argusz néven mutatkozott be neki.

Argusz arról tájékoztatta Oszkárt, hogy " különböző dimenziók számtalan bolygóinak a lényei mind rendelkeznek olyan programmal, amely a Földdel van kapcsolatban. Ezek közül sok lény hasonlí­t az emberekhez.

Majd Mágocsi Oszkárnak megengedték, hogy egy olyan központba menjen, ahol tucatnyi, különböző dimenziókból és galaxisokból származó lény gyűlt össze, akik mind egy galaxisközi Lelki Konföderációhoz tartoztak. Ebben a központban készí­tették fel őket - hozzáigazodva a földlakók szokásaihoz -, hogy a földi küldetésük észrevétlen maradjon az ottaniak számára. Csak a mediális képességgel rendelkező földi ember veheti őket észre, mert rezgésük finomabb, és kinézetük szebb. - Argusz ekkor Oszkárnak magyarázni kezdett :

"A levegő és a ví­z megmérgezése már jól ismert tényezők a Földön, mégis a pszichikai-lelki környezet megmérgezést még alig veszik ott komolyan figyelembe. Pedig a lelki klí­ma minősége rendkí­vül fontos az élet alakulása szempontjából minden tekintetben, kezdve a személyiség jellemével és motivációjával egészen a helyi ideológiák követéséig."

Argusz közben egy képernyőre mutatott, amely a Földi lelki klí­máját mutatta.

"Sőt, a Föld pszichikai légköre egy bizonyos mérgező csapadékot is képez, amelyet más naprendszerekből negatí­van befolyásolni tudnak. Minden személyiségnek saját lelki kisugárzása van, ami megfelel az egészségi állapotának, és ami a jelleméből fakadó érzelmeinek konstans alaprezgést ad. Ezt az alapot befedik bizonyos finomrezgések, amelyek az ember napi tevékenységén keresztül változnak. Mindkét rezgés együtt határozza meg az aura külső szí­nét. Egy pillantás az emberi aurára, és máris felvilágosí­tást kapunk az ő jelleméről, belső egyensúlyáról, egészségéről, szellemi fejlődési szintjéről, érték-orientáltságáról.

A Föld most új korszakba fog belépni, amely drasztikus rezgésnövekedéssel jár együtt. Az új rezgéseknek í­gy elkerülhetetlenül konfliktusba kell kerülniük a fennálló mérgezett pszichikai környezettel. A valószí­nű következmény pedig heves összeomlás lesz. í‰s jóllehet ez egy rendkí­vül fontos tisztulási folyamat, de emellett még szükségszerűen az elementáris erők is szabaddá válnak, melyek az alacsonyan és rendkí­vül szűk keretek között gondolkozó ember összeomlását okozzák. Másfelől ez a helyzet politikai felhí­vásokat is eredményez, hogy beszüntessék a háborúkat és elhárí­tsák a természeti katasztrófákat.

Mindez aztán még több lelki mérgezést fog kiváltani, amely még ránk, más dimenzióban élőkre is hatással van, és amit inkább el szeretnénk kerülni. Magától értetően azonban az új korszakba való békés átmenet minden résztvevő számára egy nagyszerű megoldás lenne. Hogy ezt elérjük és a földi feltételeket megjaví­tsuk, ezért vannak ott most a Földön a 'Psycheaner'-ek, a Lelki Konföderáció tagjai.

De ha ez a békés megoldás mégsem sikerülne, akkor nagy űrhajóflotta áll készenlétben, hogy amennyire csak lehetséges, minél több embernek tudjunk segí­tséget nyújtani. í‰s éppen azért, mert csak a lakosság kis része képes a Földön a változást túlélni és a rezgésnövekedéshez alkalmazkodni, egy megfelelő bolygó elő van készí­tve arra, hogy mindenkit odavigyünk, mivel ott az emberek fokozatosan a magasabb rezgésekhez tudnak alkalmazkodni. Ha aztán a Föld megtisztult és az új, magasabb rezgésszinthez hozzáigazodott, akkor ezekkel az emberekkel újra betelepí­thetjük a Földet.

Viszont egy drasztikusabb megoldás, mint a nyí­lt UFO-aktivitás, nincs megengedve nekünk, mivel például az a lehengerlő pszichikai hatás, mint a tömeges landolás, jogtalan beavatkozás lenne a földi fejlődési menetbe. Ehelyett időnként kapcsolatba lépünk földi emberekkel és őket mindig ugyanazzal az üzenettel bocsátjuk az útjára : 'Földi ember változzál meg vagy elpusztulsz!'"

Az Argonán Mágocsi Oszkár találkozott Quentinnel is, akinek a valódi neve ott Szpektron parancsnok volt. A parancsnok átadott neki egy meghí­vót az Őrzők Tanácsába. Ez az esemény aztán Oszkár számára olyan lett, mint egy beavatási élmény: egy fantomhajó vitte hat másik zarándoktársával a gondolatformák birodalmába, amely testetlen világ. í‰rkezésekor heves érzelmi ingadozást élt át, a mély szomorúságtól, az ólmos fáradságon át egészen a mérhetetlen boldogság és elragadtatás érzéséig.

í–sszeszedte a gondolatait és elkezdett vándorolni a Fény hegye felé vezető úton. Sok különleges esemény történt ott vele, mí­g célját elérte. Végül találkozott IHM-mel, a Kozmikus Krisztussal. Megtapasztalta minden lét egységét.

1975. augusztus 7. -

Mágocsi Oszkár hat napig tartó űrutazása és argonai tartózkodása után visszarepült Kanadába.

1980. -

Amikor Oszkár egy manhattani UFO-kutatót keresett fel, újra találkozott New Yorkban Argusszal, aki ismét a taxisofőr alakját vette fel. Argusz ekkor figyelmezette Oszkárt az ellenpárt ügynökeire ( 'men in black' ). Egy medált is adott neki, amelyen a 'psychean'-ok, a Lelki Konföderáció OM-szimbolúma található, körülvéve egy körrel és egy háromszöggel.

1980-83 között -

Oszkár földönkí­vüli barátaival több alkalommal találkozott. Elvitték egy ví­z alatti utazásra Florida partjai előtt ( Megjegyzés : itt vannak Atlantisz fővárosának romjai ), és újra repült a kutatóűrhajóval ( UFO ) is, de most legénységével együtt. Ekkor Argusz figyelmeztette :

"A fénymunkásokat a következő években az ellenség keményen meg fogja támadni. Sőt, a sötét erők általi zaklatásoknak és lelki támadásoknak is ki lesznek téve. Mi viszont csak nyomós indokkal avatkozhatunk közbe, mivel az a célunk, hogy a sötétség ügynökeit is a fény felé vonzzuk, még ha ez látszatra úgy történik, hogy barátainkat ehhez a tisztí­tó munkához "áldozatként" használjuk fel. Fontos az is, hogy ilyenkor a Fénymunkás ne csüggedjen el! Az elkövetkező években ugyanis az új kozmikus energiáknak az egyre gyorsabb beáramlása várható."

1985 eleje -

Oszkárt először telepatikusan, majd titkos telefonhí­vással egy találkozóhoz hí­vták a Mexico City melletti régi piramisvárosba, Teotihuacanba. Ez a földönkí­vüli közvetí­tő, aki pueblo-indiánként jelent meg előtte és Don Miguelnek nevezte magát, Oszkárt egyenesen Quentinhez vitte. Mikor találkoztak, Quentin azt mondta Oszkárnak :

" Mintegy 7000 évvel ezelőtt szállTAM itt le ezen a helyen egy földönkí­vüli küldetés céljából. Most arra kérlek, hogy í­rjál még egy könyvet, és azért, hogy ezt meg tudjad tenni, feltétlenül néhány emberrel találkoznod kell az elkövetkező időkben és taní­tásokat kell kapnod tőlük."

1985 november -

Oszkárt kutatóűrhajóval (UFO ) Stonehenge-be vitték, ahol négy másik földi embernek mutatták be. Ez a négy ember ugyanúgy részt vett - Argonán - azon a beavatási zarándokúton az Őrzők Tanácsához, mint korábban Mágocsi Oszkár 1975-ben. Név szerint : egy amerikai, Buzz Andrews; egy angol, Charlie; egy kí­nai, Jang; egy orosz, Pável Ivanovics, aki a szovjet államigazgatás egy magas rangú tisztviselője volt, és akivel már tí­z éve kialakult a kapcsolat.
Nekik ötöknek azt mondták :

"Ti kiválasztottak vagytok, mert mi, földönkí­vüliek a ti segí­tségeteket kérjük, hogy az elkövetkező években az emberiség globális jóakarat és harmónia szintjére lépjen. Mivel a Földbolygótokat a rokonunknak tekintjük és a kozmoszban lakó emberi család részének ebben a hatalmas teremtésben, az a kí­vánságunk, hogy fejlődésetekben előre lépjetek és felvétessetek a mi szövetségünkbe. Ezt mi egyrészt erkölcsi kötelességből tesszük, másrészt az Őrzők parancsára is meg a józan önérdek megfontolásából, hogy távol tartsuk titeket a kozmosz sötét erőinek támadásától.”

1986. október 20. –

Oszkár egy Világbéke Találkozón vesz részt Torontoban, mely eseményhez kapcsolódva meghí­vják őt a földönkí­vüliek egy ’Béke a Földön’ nevű kristály-űrhajó fedélzetére, melyen további taní­tásokat kap:

„Ez a hajó e naprendszer Interplanetáris Hierarchiájának legmagasabb szintű vezérhajója. Az a küldetése, hogy azokat a különböző energiákat összegyűjtse, felerősí­tse és újra visszasugározza, amelyeket sok millió földi ember küldött szét, akik ebben az órában átélték planetáris békemeditáció egységtudatát.”

Oszkár ekkor fogja fel, hogy ezzel az űrhajóval a Kí–ZELJí–VŐBE UTAZTAK, mivel az űrhajó egyik irányí­tópanelja éppen a greenichi időpontot, 1986. december 31-ét mutatta, vagyis a nagy, egész Földet átfogó béke-meditáció napját!

„A Föld segélykiáltására válaszolva jött ez a hatalmas kristály-hajó, telí­tve kiáramlásra váró szeretet-energiával, melyek messzi galaxisokból és világokból származnak. Az egész elraktározott kozmikus szeretet-energiája most a földi segí­tők millióinak a támogatásával óriási fénytengerként a Föld mágneses mezejébe árad. így a kristályhajó egy „Szent Lélek kitöltetésében”, egy pünkösdi ünnepben fogja részesí­teni a Földet.

Közben ezt a magasztos fénysugárzást a környéken állomásozó 12 csillaghajó fogja fel és továbbí­tja a Föld körül reléhalóként működő 144 hajóra, melyek végül a Föld mágneses mezejének adják át az energiát, hogy minden területre egyenletesen kiáramoljon a fény. Ezek az energiák, melyek különböző szinteken és az emberi lényeken keresztül is hatnak, arra szolgálnak, hogy segí­tsenek a pozití­v energiák védőhálóját kialakí­tani.

Ezúttal reméljük, hogy az eddig szokásos negatí­v emberi tevékenység kozmoszban láncreakciót okozó tényezői visszaszorulnak és egy masszí­v tudatváltást tudunk ezen a bolygón elérni, hogy a Föld végül meggyógyuljon és be tudjon lépni a mindent átfogó spirituális szeretet és fény korszakába. Ha ti most személyesen a szeretet, a fény és a pozití­v magatartás mellett döntötök, akkor a lehetőségek gazdag tárháza fog kibontakozni számotokra az utatokon, hogy beteljesí­tsétek a magas szintű küldetéseteket. Ha viszont a félelmet és a negativitást választjátok, akkor számtalan problémát és nehézséget fogtok az életetekbe vonzani.

A következő 1987-es év lesz az, amely az emberiség történeti és kozmikus kibontakozásának irányát meghatározza. Mindez természetesen döntő jelentőségű, tekintetbe véve azt a jelleget, ahogy ez a bolygó egyre magasabb rezgésszintekre lép; hogy vajon a vad katasztrófák és pusztulás eseményei vagy pedig a békére és barátságra való törekvés lesznek az eljövendő évek meghatározó eseményei. í‰s most úgy látszik, hogy igen jó kilátások vannak a fény erői javára, mely békés és harmonikus átmenetet jelentenek, teljes ellentétben az előző évek sötét kilátásaival. Ezért a kozmikus erők rég óta felállí­tott és mindenre kiterjedő evakuációs tervei, úgy néz ki, alapvetően a jelentőségüket vesztették!”

1987. február –

Mágocsi Oszkár meglátogat egy hajdani csillaghajó-leszállóhelyen fekvő New Age-közösséget Sedonában, Arizona államban. Ott régi argonai barátja, Quentin elviszi Oszkárt egy sziklabarlang bejáratához, majd azon át egy földalatti kristálybarlangba, a földönkí­vüliek egyik bázisára. Ezen a helyen Quentin elmagyarázza neki a Fény és Sötétség kozmikus harcának a történetét, mely küzdelem most már valóban a végéhez közeledik.

„Az ősidők óta létezik a szabad világok pozití­v Interdimenzionális Konföderációja mellett a negatí­v Imperialista Szövetség. A földi emberiség pedig eredetileg a Plejádok csillagrendszeréből származik, de a bukás okozta tudatlansága miatt mindkét oldal befolyása hatott rá. A negatí­v „Szövetség” csoportja itt az illuminátusok világméretű összeesküvése révén jelenik meg, mí­g a „Konföderáció”a fénymunkások hálózataként fogja át a Földet az ő békés forradalmuk megvalósulása miatt. Magát a Konföderációt az Őrzők Tanácsa, a galaktikus hierarchia vezeti."

1988. július 3. –

Mágocsi Oszkárt a Niagara ví­zeséshez rendelték, majd egy „Szivárvány“ nevű űrhajó fedélzetére teleportálták. Ott Quentin a kontakták csoportjának, melyhez Oszkár is tartozott, elmagyarázta, hogy mennyire megjavult a Föld helyzete az 1986. december 31-i Világbéke-meditáció óta, de igazán pozití­v változást a bolygónk különösen az 1987. augusztus 16-17-i Harmonikus Konvergencia óta mutat!

Quentin ezután a Föld 1968-ban készült auraképét mutatta meg nekik : félelmetes vörös és barna fénysugarak törtek elő a Földet körülvevő töményszürke felhőből, mely drámai illusztrációja volt egy zavaros, negatí­v korszaknak. Viszont a következő, 1988-as felvétel már változást mutatott : egy stabil, megbí­zható rezgés visszhangzott, új hajlamok megjelenését lehetett kiérezni, meg a mindenütt a feltörő jókedvet. Végül a 2025-BŐL Kí‰SZíœLT FELVí‰TEL MíR TELJES POZITíV VíLTOZíST MUTATOTT : A Fí–LDET EGY SUGíRZí“AN Kí‰K AURABUROK VETTE Kí–RíœL, A BOLYGí“ úJ FORGATí“Kí–NYVE SZERINTI EGí‰SZSí‰GESSí‰ VíLíSíNAK Kí–VETKEZMí‰NYí‰T!

Quentin még ezt a magyarázatot fűzte hozzá a fénymunkás-feladatra felkészí­tett hallgatóságnak :

"Az 1987. augusztusi Harmonikus Konvergencia példátlan eredménye a bolygóra beáramló isteni megvilágosí­tó fény volt. Ezeket a fényenergiákat az Ti munkátok, de éppúgy a mi tevékenységünk révén is hatékonyan összekapcsoltuk a Földdel. Folytassátok hát az útjaitokat és dolgozzatok tovább világunk különböző szintjein a planetáris újjászületésért. Az elkövetkezendő években az emberi tudat tömeges felébredése és rezgésének felgyorsulása lesz várható. í‰s jelentős is lesz fellendülés és az előrehaladás, ha EMLí‰KEZNI kezdtek a valódi küldetésetekre.

Mert a feltámadó emlékezés nagyon messze fog vinni Benneteket a pillanatnyi földi megtestesülésetektől: tovább, a csillagokig, és még tovább, a legtávolabbi galaxisokig, egészen más dimenziók területéig, ahol az emberiség valódi eredete és sajátságos célja rejlik. Ti csillaggyermekek vagytok, a harmónia és rend új világának az úttörői. Az a munka pedig, melyet önmagatokon belül végeztek, meg fogja világí­tani az utat az egész emberiség számára is. így ha titeket követnek, az én-átalakulás megvalósí­tása számukra sokkal könnyebb lesz. A Ti fényetek ösztökélni fogja őket, hogy nekik utat mutasson. Ezért a Fény egyre nagyobbá váló serege fogja beterí­teni a Földet és a sötétség menekülni fog."

( Vége a rövid összefoglalásnak )[ Módosítva sze okt 20 2010, 03:42 ]
Vissza az elejére
Solyom
sze dec 08 2010, 07:26
Regisztrált tag #67
Regisztrált: szo okt 16 2010, 11:34
Üzenetek: 3096
Miért boldogabbak a férfiak?


- A vezetékneved sosem változik.

- Tiéd az egész garázs.

- Az esküvői előkészületek nélküled is lezajlanak.

- A csokoládé csak egy snack a sok közül.

- Lehet belőled miniszterelnök.

- Nyugodtan felvehetsz fehér pólót a ví­zi parkba.

- Nyugodtan elmehetsz póló nélkül a ví­zi parkba.

- Az autószerelők megmondják neked az igazat.

- Vizelde számodra az egész világ.

- Nem kell megállnod gondolkodni, melyik irányba csavarj be egy csavart.

- A ráncok karakteressé teszik az arcod.

- Esküvői ruha: 200.000 Ft; szmoking kölcsönzés: 20.000 Ft > _ Az emberek nem bámulják a melledet, miközben beszélnek hozzád.

- Időnként egy kiadós böfögést szinte el is várnak tőled.

- Az új cipő nem vágja, nem nyomorí­tja a lábadat, és nem csinál ví­zhólyagot.

- Ugyanaz a hangulat, MINDIG.

- A telefonbeszélgetéseid átlagos hossza 30 másodperc.

- Mindenfélét tudsz a tankokról.

- í–tnapos nyaralásra elég egy kézitáska.

- Bármelyik befőttesüveget ki tudod nyitni.

- A figyelmesség leghalványabb jeléért őrült hálára számí­thatsz.

- Ha valaki elfelejt meghí­vni valahová, attól még maradhattok barátok.

- Alsónemű ára: 900 Ft. í‰s ezért 3 darabot kapsz.

- Három pár cipő több mint elég.

- Nem kell nyilvános helyen vállpántokat igazgatnod.

- Egyszerűen észre sem veszed a ruhádon a gyűrődést.

- Semmi nincs az arcodon, aminek a szí­nét javí­tani kellene.

- Ugyanaz a frizura évekig, akár évtizedekig is kitart.

- Csak az arcodat és a nyakadat kell borotválnod.

- Egész életedben lehetnek játékaid.

- A pocakod általában eltakarja a széles csí­pődet.

- Egy tárca és egy pár cipő, egy szí­nben, minden szezonra.

- Hordhatsz rövidnadrágot, mindegy, milyen a lábad.

- A körmeidet elintézheted egy zsebkéssel is.

- Ha akarod, növeszthetsz bajuszt.

- A teljes karácsonyi bevásárlást elintézed december 24-én, mind a 25 > rokonnak, 45 perc alatt.


Hát csoda, hogy a férfiak boldogabbak?[ Módosítva sze dec 22 2010, 07:38 ]
Vissza az elejére
Solyom
cs dec 09 2010, 07:15
Regisztrált tag #67
Regisztrált: szo okt 16 2010, 11:34
Üzenetek: 3096
Vissza az elejére
nordi
cs dec 09 2010, 11:33
a ' r e b e l l i s

Regisztrált tag #4
Regisztrált: h jan 11 2010, 02:14
Üzenetek: 960
vagy egyszerüen: no women no cry

[ Módosítva cs dec 09 2010, 11:35 ]
Vissza az elejére
Solyom
k dec 28 2010, 06:51
Regisztrált tag #67
Regisztrált: szo okt 16 2010, 11:34
Üzenetek: 3096
Napi Einstein"A tudomány vallás nélkül béna. A vallás a tudomány nélkül vak."


[ Módosítva k dec 28 2010, 06:57 ]
Vissza az elejére
nordi
v jan 02 2011, 08:59
a ' r e b e l l i s

Regisztrált tag #4
Regisztrált: h jan 11 2010, 02:14
Üzenetek: 960

Alpha Ship, December 20, 2010 Alpha Hajó, december 20, 2010

Greetings from Alpha Spaceship! Greetings from Alpha űrhajó!

From the deepest and most hidden corners in space come the blessings of Sublime Beings, blessings that on reaching the mental, astral and physical atmosphere of your planet fill all living beings inhabiting the planet with Love and Fraternity. A legmélyebb és legrejtettebb sarkok térben jönnek az áldásait Sublime lények, áldást, hogy az eléri a mentális, asztrális és fizikai hangulat a bolygó töltse ki az összes élőlény lakó bolygó Szeretet és Testvériség. Their blessings, their good wishes and prayers are with the intention of helping the Earth and her inhabitants to achieve successfully the Ascension, in these most auspicious moments in which your solar system is beginning to traverse the fringe of energetic influence of the Galaxy's Central Sun. Az ő áldása, a jókí­vánságokat és imát azzal a szándékkal, hogy segí­tse a Föld és az ő lakosai elérése sikeres a Felemelkedés, ezekben a legkedvezőbb pillanat, amelyben a Naprendszer kezd bejárására peremén energetikai hatása a Galaxis Központi Nappal.
There are so many wonderful souls, incarnated and disincarnated, who are offering their help in these moments of such great relevance! Olyan sok csodálatos lélek, megtestesült és disincarnated, akik segí­tséget nyújtanak az ezekben a pillanatokban olyan nagy jelentősége! If you could see them all as we see them (disincarnated souls, travelers from distant points of the Galaxy and beyond, the intraterrestrial souls who inhabit the planet's interior and who are waiting to receive you with open arms, and, finally, the advanced terrestrial human beings), you would delight in becoming conscious of the support and cooperation with which you count on at this moment! Ha látta őket, mint látjuk őket (disincarnated lelkek, utazók távoli pontjai a Galaxy és azon túl az intraterrestrial lelkek, akik élnek a bolygó belsejében, és akik arra várnak, hogy megkapja tárt karokkal, és végül, a fejlett földi emberek), akkor öröm lenni tudatában a támogatást és együttműködést, amellyel számí­that ebben a pillanatban!
We, your brethren from Alpha Spaceship, are but an infinitesimal part of the enormous hordes of beings of Light who are entering into your three-dimensional plane in current times. Mi, a testvérek Alpha űrhajó, valójában csak egy végtelenül kicsi része a hatalmas hordái lények a Fény, aki lép be a három-dimenziós sí­k a jelenlegi alkalommal. They come (as we come) to offer you our help so that you grow spiritually, because it is that inner growth what will make it possible for you to make that leap to Gaia's next cycle, a cycle that is being reserved for you with great joy on our part. Jönnek (ahogy jött) kí­nál í–nnek segí­tséget, í­gy nő lelkileg, mert az, hogy a belső növekedés, mi teszi lehetővé, hogy ezeket az ugrást, hogy Gaia következő ciklusban, a ciklus éppen fenn az í–n számára nagy öröm a részünkről.

If you could share with us the vision of so many hundreds, thousands of your fellow souls who are awakening to the reality, and who wish to free themselves from the oppressive yoke of those representing the dark! Ha tudna, ossza meg velünk a látomás oly sok száz, ezer a fickó lelkek, akik ébredés a valóságot, és akik szeretnének szabadulni a nyomasztó igája e képviselő a sötétben!
Tell yourselves with certainty and vehemence, that you do not want to keep on being part of that great lie you were led to believe; that you don't want to keep on seeing yourselves as "sinners", but as divine beings by right and inheritance; that the only original sin is the feeling of guilt you've been carrying with you for mistakes you've made in past lives and which are, therefore, a product of your imagination; and that you, in short, do not wish to keep on living in this three-dimensional scenario. Mondd meg magatokat a bizonyosság és a hevesen, hogy nem akarjuk megtartani a része lenni a nagy hazugság meg elhitették, hogy nem kí­vánja megtartani látva magatokat a "bűnösök", hanem isteni lények a jobb és öröklés, hogy az egyetlen eredeti bűn a bűntudat, amit folytatnak veled a hibákat, amit tett korábbi életét, és amelyek ezért a termék a képzelet, és hogy van, a rövid, nem kí­vánják hogy továbbra is él ebben a három-dimenziós forgatókönyve. Tell yourselves that you are ready to coexist as brothers and sisters in love, fraternity and mutual cooperation in a fifth dimensional world. Mondja magatokat, hogy készen állsz, hogy egymás mellett, mint testvérek a szeretetben, a testvériség és a kölcsönös együttműködés az ötödik dimenziós világban. And if what we are telling you is being said by many (it can be achieved, believe us!), then your Ascension to the New Earth is assured and will be a fact within a short period of the time you have left experimenting in your three-dimensional world, because for us only the eternal present exists. í‰s ha mi vagyunk, mondom mondanak sokan (akkor érhető el, hisz nekünk!), Akkor a Felemelkedés az új Föld biztosí­tott legyen, és lesz egy tény, rövid időn belül az idő áll még rendelkezésre kí­sérletezik az í–n háromdimenziós világban, mert nekünk csak az örök jelenben létezik. And then, we will welcome you as new members of the Galactic Federation, members with full rights, having earned this with our help, yes, but especially through your own merits, fruits of the efforts of a big segment of your population who bravely seeks to free itself from the regressive forces that grip you and are still insisting on wanting to control you. í‰s akkor, mi üdvözöljük í–nt új tagja a Galaktikus Föderáció tagjai teljes joggal, miután megszerezte ezt a mi segí­tségünkkel, igen, de különösen a saját érdemei, gyümölcsök erőfeszí­téseinek nagy szegmense a lakosságot, akik bátran törekszik hogy megszabaduljon a regresszí­v erők tapadás te és még mindig ragaszkodva akart vezérlőt. Futile pursuit, for your Ascension is skillfully programmed! Hiábavaló törekvés, az a felemelkedés ügyesen programozott! Futile and useless effort, fot their days are numbered! Hiábavaló és haszontalan erőfeszí­tés, fot, hogy napjai meg vannak számlálva!
Believe it, those of you who are in deep despair, because you don't want to keep on living in a world dominated (until now) by the dark forces. Hidd el, azok, akik a mély kétségbeesés, mert nem akarjuk, hogy továbbra is él uralta világban (eddig) a sötét erők. As I have done countless times, I ask you once more to be patient, that that long-awaited day for all of us is not far away, and most of you will see it. Amint azt már számtalanszor tette, kérem, még egyszer, hogy legyenek türelemmel, hogy ez a régóta várt nap mindannyiunk számára már nincs messze, és a legtöbb fogod látni.
I leave you for the moment, [and] I trust you are feeling more hopeful, until we contact each other again, from the other side of your computers. Hagylak ebben a pillanatban, [és] Bí­zom benne, hogy nem érzi jobban reméli, amí­g kapcsolatba lépünk egymással újra, a másik oldalon a számí­tógép. For the soon-to-be established fraternity, peace and harmony among all human beings on Earth! A hamarosan létre-testvériség, a béke és a harmónia körében minden emberi lény a Földön!
Peace and Love Béke és szeretet

Source: Commander Sohin Forrás: Commander Sohin

Channel: Kris Won Csatorna: Kris Won

Translators: Gloria, Steve Fordí­tók: Gloria, Steve


[ Módosítva k márc 15 2011, 05:22 ]
Vissza az elejére
 

Ugrás:     Vissza az elejére

Téma átvétele: rss 0.92 Téma átvétele: rss 2.0 Téma átvétele: RDF
Powered by e107 Forum System