![]() |
Kezdőlap Fórum Kezdölap 2014 Epsion Tájékoztató A Mars titkai Zene | ![]() |
:: Fórumok :: 2012. Vajon mi fog történni? :: New Age - Az új világrend |
|
<< Előző téma | Következő téma >> |
Életmód |
Oldal: << | |
Moderátorok: nordi, fulldragon, Ernő, horpad, Róza
|
Szerző | Üzenet | ||
Latyoo |
| ||
![]() ![]() Regisztrált tag #13 Regisztrált: h febr 01 2010, 04:03Üzenetek: 268 | Goethét nem ismerem.... | ||
Vissza az elejére | | ||
Zsuzska |
| ||
![]() ![]() Regisztrált tag #8 Regisztrált: cs jan 14 2010, 07:44Üzenetek: 247 | Elnézést mindenkitöl, hogy ezt a kicsi részletet most kiemelem (az egész hsz-t ajánlom elolvasni!) Latyoo írta ... ............................................................................................................................................................................. "Zsuzska, egyetemi dolgozatot is lehetne írni erről, nem érek rá arra. Csak annyit tudok mondani, mindenki majd úgyis a saját tapasztalata szerint dönti el, hol a határ. .............................................................................................................................................................................. ...... mert úgy érzem, ha változtatni szeretnék, nem itt kéne legyek, hanem az erős akaratú, felelősséget vállalni merő emberekkel teli fórumokat kéne keressem - s mivel még itt vagyok, érzem, nem tettem semmi lépést." Annyira szeretném, hogy ne legyen igaza... [ Módosítva szo márc 20 2010, 06:41 ] | ||
Vissza az elejére | | ||
Zsuzska |
| ||
![]() ![]() Regisztrált tag #8 Regisztrált: cs jan 14 2010, 07:44Üzenetek: 247 | Annabike hozta ebbe a témába az elsö videót. Láttátok már? Latyoo írta ... Megnéztem, jó volt. A legjobban az a rész tetszett, amit a szőke nő mondott, hogy hogyan békélt meg a tumorával, lassan tíz év alatt. Könnyeket csalt a szemembe. Mennyi mindent feladhatnék magamból... elengedhetném, elfogadhatnám, megbocsájthatnám. Elgondolkodtat engem is még mindig. Elfogadni az életet és a halált (?!): A reklám miatt ne kacsoljátok ki. Katt ide! [ Módosítva szo ápr 24 2010, 09:47 ] | ||
Vissza az elejére | | ||
Latyoo |
| ||
![]() ![]() Regisztrált tag #13 Regisztrált: h febr 01 2010, 04:03Üzenetek: 268 | Jó videó, Zsuzska! !smil !yes | ||
Vissza az elejére | | ||
nordi |
| ||
a ' r e b e l l i s![]() ![]() ![]() Regisztrált tag #4 Regisztrált: h jan 11 2010, 02:14Üzenetek: 960 | ezt e-mailben kaptam egyik társunktól, de én megosztom mert használhatónak tartom, ha valaki már kipróbálta irja meg (az én bundámban már sok kullancs lelte halálát) Kedves Kullancsosok! Régi, őrségi kullancs eltávolítási technikát szeretnék í–nökkel megosztani! (az Årségben élünk, rengeteg kullanccsal, de itt senki nem fél... Már hozzánk tartoznak!) A belénk fúródott kullancsot, minden erőszak nélkül, egy szál gyufával könnyedén eltávolíthatjuk! Nyálazzuk meg a gyufa fejét, majd közvetlenül a kullancs teste mellett, lassan körözzünk, mintha kenegetnénk. A kullancs pár másodperc múlva átmászik a gyufára, mert nagyon szereti a foszforos illatot. Képes elhagyni miatta a testünket! Lehet, ez nem tudományos eltávolítás, de a lehető "leg-emberségesebb", és biztosan mindig sikeres, sőt a kullancs feje még véletlenül semmarad bennünk! Itt az Årségben ez jó paraszti tapasztalat útján terjedő módszer. Nemis értem , hogy a média még, hogy-hogy nem csapott le rá! [ Módosítva sze máj 19 2010, 02:44 ] | ||
Vissza az elejére | | ||
Latyoo |
| ||
![]() ![]() Regisztrált tag #13 Regisztrált: h febr 01 2010, 04:03Üzenetek: 268 | Hú, ez jó! Kösz, nordi! | ||
Vissza az elejére | | ||
Peety |
| ||
![]() ![]() Regisztrált tag #9 Regisztrált: sze jan 20 2010, 02:57Üzenetek: 664 | Hmmm.. na ez tényleg rendkívül agyas kis megoldás. Remélem nem kell letesztelnem, de ha mégis, akkor ezzel fogok elsőnek próbálkozni. : ) [ Módosítva sze máj 19 2010, 02:59 ] | ||
Vissza az elejére | | ||
Oldal: << | |