:: Fórumok :: 2012. Vajon mi fog történni? :: New Age - Az új világrend

<< Előző téma | Következő téma >>
Életmód
Oldal:   <<      
Moderátorok: nordi, fulldragon, Ernő, horpad, Róza
Szerző Üzenet
Latyoo
k márc 16 2010, 04:49
Regisztrált tag #13
Regisztrált: h febr 01 2010, 04:03
Üzenetek: 268
Goethét nem ismerem....
Vissza az elejére
Zsuzska
szo márc 20 2010, 06:33
Regisztrált tag #8
Regisztrált: cs jan 14 2010, 07:44
Üzenetek: 247
Elnézést mindenkitöl, hogy ezt a kicsi részletet most kiemelem (az egész hsz-t ajánlom elolvasni!)

Latyoo írta ...

.............................................................................................................................................................................
"Zsuzska, egyetemi dolgozatot is lehetne í­rni erről, nem érek rá arra. Csak annyit tudok mondani, mindenki majd úgyis a saját tapasztalata szerint dönti el, hol a határ.
..............................................................................................................................................................................

...... mert úgy érzem, ha változtatni szeretnék, nem itt kéne legyek, hanem az erős akaratú, felelősséget vállalni merő emberekkel teli fórumokat kéne keressem - s mivel még itt vagyok, érzem, nem tettem semmi lépést."

Annyira szeretném, hogy ne legyen igaza...

[ Módosítva szo márc 20 2010, 06:41 ]
Vissza az elejére
Zsuzska
szo ápr 24 2010, 09:36
Regisztrált tag #8
Regisztrált: cs jan 14 2010, 07:44
Üzenetek: 247
Annabike hozta ebbe a témába az elsö videót. Láttátok már?
Latyoo írta ...

Megnéztem, jó volt.
A legjobban az a rész tetszett, amit a szőke nő mondott, hogy hogyan békélt meg a tumorával, lassan tí­z év alatt. Könnyeket csalt a szemembe. Mennyi mindent feladhatnék magamból... elengedhetném, elfogadhatnám, megbocsájthatnám.

Elgondolkodtat engem is még mindig. Elfogadni az életet és a halált (?!): A reklám miatt ne kacsoljátok ki.
Katt ide!

[ Módosítva szo ápr 24 2010, 09:47 ]
Vissza az elejére
Latyoo
v ápr 25 2010, 02:17
Regisztrált tag #13
Jó videó, Zsuzska! !smil !yes
Vissza az elejére
nordi
sze máj 19 2010, 02:35
a ' r e b e l l i s

Regisztrált tag #4
Regisztrált: h jan 11 2010, 02:14
Üzenetek: 960
ezt e-mailben kaptam egyik társunktól, de én megosztom mert használhatónak tartom, ha valaki már kipróbálta irja meg (az én bundámban már sok kullancs lelte halálát)

Kedves Kullancsosok!
Régi, őrségi kullancs eltávolí­tási technikát szeretnék í–nökkel megosztani! (az Őrségben élünk, rengeteg kullanccsal, de itt senki nem fél... Már hozzánk tartoznak!)

A belénk fúródott kullancsot, minden erőszak nélkül, egy szál gyufával könnyedén eltávolí­thatjuk!
Nyálazzuk meg a gyufa fejét, majd közvetlenül a kullancs teste mellett, lassan körözzünk, mintha kenegetnénk.
A kullancs pár másodperc múlva átmászik a gyufára, mert nagyon szereti a foszforos illatot. Képes elhagyni miatta a testünket!
Lehet, ez nem tudományos eltávolí­tás, de a lehető "leg-emberségesebb", és biztosan mindig sikeres, sőt a kullancs feje még véletlenül semmarad bennünk!
Itt az Őrségben ez jó paraszti tapasztalat útján terjedő módszer. Nemis értem , hogy a média még, hogy-hogy nem csapott le rá!

[ Módosítva sze máj 19 2010, 02:44 ]
Vissza az elejére
Latyoo
sze máj 19 2010, 02:40
Regisztrált tag #13
Hú, ez jó! Kösz, nordi!
Vissza az elejére
Peety
sze máj 19 2010, 02:58
Regisztrált tag #9
Regisztrált: sze jan 20 2010, 02:57
Üzenetek: 664
Hmmm.. na ez tényleg rendkí­vül agyas kis megoldás. Remélem nem kell letesztelnem, de ha mégis, akkor ezzel fogok elsőnek próbálkozni. : )

[ Módosítva sze máj 19 2010, 02:59 ]
Vissza az elejére
Oldal:   <<       

Ugrás:     Vissza az elejére

Téma átvétele: rss 0.92 Téma átvétele: rss 2.0 Téma átvétele: RDF