:: Fórumok :: Földönkí­vüliek, idegen világok :: Találkozások
 
<< Előző téma | Következő téma >>
Különös fények
Moderátorok: nordi, fulldragon, Ernő, horpad, Róza
Szerző Üzenet
karoly9562
h aug 15 2011, 05:03
Regisztrált tag #288
Regisztrált: h aug 15 2011, 04:57
Üzenetek: 2
2011.08.12.-én 22-óra körül Siófok- Szabadisóstón érdekes fényjelenséget láttunk a feleségemmel. í‰szaki irányban észrevettünk három narancssárga fényt az égbolton ( melyek álltak), háromszög alakban elrendezve. Ezekhez a fényekhez déli irányból, két darab ugyanakkora narancssárga fény közelí­tett teljesen hangtalanul, kicsit nagyobb sebességgel, mint egy repülőgép ( nagyjából 1 km magasságban). Ezek után körülbelül 5 perc múlva ugyanabból az irányból, nagyjából háromszor akkora, ugyanolyan szí­nű fény repült, ugyanabba az irányba ( erről sikerült videófelvételt készí­teni). A videón közel sem látszik olyan jól, mint ahogyan szabad szemmel volt látható. Tudomásunk van róla, hogy a Perseida- meteorraj is látható ilyenkor. A fényjelenség észlelésekor is láttam ilyen hullócsillagot ( ugyanúgy, mint előző nyáron), de az sokkal nagyobb sebességgel száguldott át az égen.
Vissza az elejére
Laci-Plejádok
h aug 15 2011, 07:49
Regisztrált tag #260
Regisztrált: h júl 11 2011, 07:28
Üzenetek: 26
Szerintem 100%, hogy ufo volt....!gv
Biztos, hogy nem a Perseida- meteorraj volt!!
Esetleg fel tudod e tenni a videót, amit csináltál?
Vissza az elejére
karoly9562
k aug 16 2011, 04:32
Regisztrált tag #288
Regisztrált: h aug 15 2011, 04:57
Üzenetek: 2
Már próbáltam gmail-en keresztül, de maximum 25 MB-os videót lehet küldeni, ez pedig 40 MB-os. Megpróbálom valahogy úgy összetömörí­teni, hogy küldhető legyen.
Vissza az elejére
nordi
sze aug 17 2011, 04:37
a ' r e b e l l i s

Regisztrált tag #4
Regisztrált: h jan 11 2010, 02:14
Üzenetek: 960
próbáld a freemailon keresztül is óriáslevélként mail:nordimpex@freemail.hu
a legegyszerübb: feltölteni a youtube-ra, onnan már a mienk.

[ Módosítva sze aug 17 2011, 04:40 ]
Vissza az elejére
nordi
cs aug 02 2012, 12:16
a ' r e b e l l i s

Regisztrált tag #4
Regisztrált: h jan 11 2010, 02:14
Üzenetek: 960
SaLuSa – July 30, 2012 A különleges üzenete Mike Quinsey: Salusa - július 30, 2012


beküldte:nordi (gépi forditás)

Mike Quinsey is csak felkerült egy különleges üzenetet kapcsolatban Salusa üzenete a ma, július 30.

Ahogy már itt mondván, senki nem kapcsolódik az oldalt vagy InLight rádió azt mondta, hogy augusztus 4 az a dátum, a nyilvánosságra hozatal.

Mike most már azt í­rja, hogy hisz Salusa van feltüntetve azt az időpontot, augusztus 4 - és itt idézem - "mint egy" céllal ", lehetővé téve ezáltal a változás, ha azt szükségesnek bizonyult".

. Salusa valójában azt mondja: "Igen, mi van a határidő szombaton 4-én. of August in mind and no longer, before we take matters into our own hands”. augusztus szem előtt, és már nem, mielőtt vesszük figyelembe kérdésekben saját kezébe. "

Sietek hozzátenni, hogy ez nem jelenti azt, Salusa mondja, hogy augusztus 4 az a dátum, a közzététel sem. IEz egy dátumot "szem előtt tartva" a whereafter Galactics lesz "take ügyeket" a "saját kezét, ha szükséges."

Tehát ez egy fordulópont. Not a fait accompli. Nem kész tényként.

. Kérjük, ne hagyd remény arra kényszerí­tenek, hogy tévesen értelmezte a valódi szándéka a szavak jelentését. Mindannyian kell olvasni a szavakat azok, nem mi is szeretnénk, hogy legyen.
Mí­g Salusa üzenete nem érvényes hozzá az egész kérdés, hogy augusztus 4-egy Isten elhatározott időpontban, mindannyiunknak meg kell legyen óvatos minden olyan elvárás, hogy minden hirtelen változtatni ezen a napon.

De biztosan minden remény ...


Message íœzenet
By Mike Quinsey – July 30, 2012 Mike Quinsey - július 30, 2012

Kedves Barátaink!úgy érzem, meg kell adni a véleményemet, hogy mit érzek Közzétételek emlí­tett Salusa üzenete a mai a 30.. July. Július.
Meg kell válaszolni a kérdésekre, amelyek azt kérik, és remélhetőleg adnak ki több fényt jobb megértése, hogy mi az események mögött.

Természetesen tudtam gondolkodni, hogy milyen tí­pusú üzenet, amit ma kapna, mert furcsának tűnt volna, ha nem volt utalás a korábbi üzenetek nyilvánosságra hozatala.

Azt találták, hogy az enyém jött át, amely nagyon erősen éreztem magam benne, hogy valódi volt. Miután megkapta ezt én természetesen forralt rajta tartalmát, és úgy tűnt számomra, hogy határozottan olyan koncentrált fókuszt fel az olimpiai játékok Londonban.

Tehát nem volt véletlen, hogy a Sky élő TV közvetí­tés a nyitóünnepség, kiderült, egy űrhajó megfigyelése, és tisztán látható a háttérben, amikor a tűzijáték zajlott.

Azt is állí­totta, valaki másnak az üzenetet, hogy a terv az volt magasabb az olimpia kerül megrendezésre Londonban, és emlékszem, azért, mert Nagy-Britanniában tartják a szí­vcsakra a Földanya.

Bármi legyen is a végeredmény, azt hiszem, a Fény lettek sokkal erősebbek, mint eredmény. I í‰n is érzem, hogy ez védelmet nyújtott minden olyan kí­sérletet a sötétek, hogy zavarja az olimpia, és mi lehetne jobb, mint egy ilyen alkalmat használt, hogy a nyilvánosságra hozatala, a hirdetmény.

Ahogy én látom, az egyetlen lehetőség, hogy a javasolt napi közzététele lenne változtatni lenne az isteni parancsot, és ahogy gyakran mondják, hogy nincs kőbe vésve.

Salusa jelzi ezt annyira hivatkozva a közzététele napján szombaton 4-én. Augusztus, hogy az egyik "szándék" lehetővé téve ezáltal a változást, ha azt szükségesnek bizonyult. A sötét Ones egyértelműen szeretném használni az eseményt a saját napirendjét, és azt mondta, hogy egy hamis idegen támadást terveznek a valódi kézműves és holografikus előrejelzések.

Másrészt lehet, hogy í­gy ha azt megállt a pálya, hogy feltárja mindenki számára, hogy ez egy hamis zászló támadást az Illuminátusok. Akárhogy is az igazságot és az UFO-k földönkí­vüli lények már nem is kell tagadni, és remélem, hogy egyes vezetők fog jönni az igazság kért.

Számomra semmi sem lenne jobb, mint azt, hogy jöjjön a Barack Obama amerikai elnök, aki még mindig szilárdan hiszem, van egy nagy Fénylény, és lenne egy bevezetőt a világ többi része.

Ezek az elkövetkező napokban lesz tele várakozás és izgalom, és remélem, lesz tanúja egy nagy lépést előre teljesí­teni elvárásainkat.

A Szeretet és a Fény.

Mike Quinsey

forrás:/salusa.com/

[ Módosítva cs aug 02 2012, 12:21 ]
Vissza az elejére
 

Ugrás:     Vissza az elejére

Téma átvétele: rss 0.92 Téma átvétele: rss 2.0 Téma átvétele: RDF
Powered by e107 Forum System