:: Fórumok :: Társalgó :: Viccek
 
<< Előző téma | Következő téma >>
Ezo-csodabogarak
Oldal:   <<        >>  
Moderátorok: nordi, fulldragon, Ernő, horpad, Róza
Szerző Üzenet
Solyom
h febr 20 2012, 11:19
Regisztrált tag #67
Regisztrált: szo okt 16 2010, 11:34
Üzenetek: 3096
Itt a folytatás!
Vissza az elejére
nordi
v júl 08 2012, 04:28
a ' r e b e l l i s

Regisztrált tag #4
Regisztrált: h jan 11 2010, 02:14
Üzenetek: 960

Galaktikus berepülések július 9-én


Amint fent, úgy lent. úton vagyunk.

Plejádi csatornázás 2012. július 2., szerda

”Micah”-tólA Galaktikus végtelen küldönbözőség szabályai, és a biztonsági protokollok voltak átlépve az archoni klónok által, melyek elnyomták a Földet, de az ő merényletüket felismertük és leállitottuk. Röviden, halált okozó beavatkozások és merényletek voltak elkövetve néhány földi szövetséges ellen, sikertelenül.

Mindezek felhatalmazást adtak, hogy kibocsátásra kerüljön a rég várt galaktikus kód, a zöld jelzés akcióra, hogy az kiterjedjen a hajókra és a földi személyzetre.

Tegnap a Pozitiv plejádi és andromédai hajók nagy erejű gamma sugárzás érkezését észlelték a Nap elektromágneses kitörése következtében (EMP), amely 1 milliárdszor erősebb energia volt, mint a látható fény, melyet a Nap sugároz, kb. 2 milliárd giga elektron Volt.

Ez a nagyfokú intenzitása a kitörésnek, amely a felismert magnetikus napenergia hatalmas pulzálásából ered, nem csapódhatott volna a Földhöz közvetlenül anélkül az erő nélkül, amely megemelte a fény arányát a szükséges szintre, hogy eltörölje a sötétek alacsonyabb vibrációját a 3D mátrixából.

A fluxusa a szuper nagyenergiájú gamma sugárnak tegnap 500-szor nagyobb volt, mint a Nap normális sugárzása és ezért hajóink kifeszitettek két 5 mérföldes reflektort, amely lefogta a sugárzást a földi atmoszféra irányába. A valós információ erről a szuper sugár eseményről nem volt közölve a fő médiákban vagy az internetcsatornákon keresztül. Hajóink egymáshoz kapcsolódva a bejövő X-18-as napszelet hasznositva azt lesugározták a szuper foton hullámhosszon a föld külső atmoszférájára 2012. június (július?) 1-én.

Ennek a plazma fénynek a nyomására egy sarki fény jött létre, melynek következtében egy szuper zöld fény burok keletkezett Gaia körül, egy ideiglenesen mindkét irányból átjárhatatlan védőpajzs.

A Cabal erői által épitett 3D-s digitális holografikus alacsony rezgésű mátrix-ernyő halálos behatást kapott, amikor ez a zöld fény körülvette, és áthatolt a szuper ellenálló képességű mesterséges földrács-hálón, áttörve azt, és a 300 ezer éves, - Archonok által felépitett rabszolgaság-program darabjaira esett.

Ez a Nap által sugárzott lézer impulzus kiütött néhány Föld körül keringő titkos Cabal műholdat.

Ezt a CME-t (mágneses kitörést) nem jelentették, hogy mi volt valójában - egy X-18-as kitörés - , hanem helyette úgy mutatták be, mint egy M osztályút. A NASA szerverei néhány órán keresztül nem működtek, arra hivatkozva, hogy karbantartás van és a mérnökök közben kicserélték az aktuális solar adatokat arra, amit a nagyközönség láthat.

Ez a takarás a helyén marad néhány napig, amig a Cabal klónok és a velük együttműködők mind meg nem adják magukat.

Jelenleg egy orgonit-foszfát kibocsátás van folyamatban a Föld alsó légrétegeibe, nemcsak azért, hogy ezzel a New World Order (új Világrend) Archonok klónjait korlátozzuk és leléptessük, de azért is, hogy nagyban csökkentsük a chamtrail (repülőgépről permetezett mérgek) hatását Gaiara, és teljesen megforditsuk ezeknek a halálos permeteknek az ártatlan emberekre és minden élő fajra gyakorolt hatását a Földön. A Cabal pszihére ható chemtrailing epizódja az utóbbi 6 hónapban arra irányuló törekvés volt, hogy romboló mesterséges inteligenciákat juttassanak be az emberekbe nano méretek szintjén. Ezek a földönkivüli mikro robotok egy teljes emberszerű fajt hoztak volna létre igen rövid idő alatt. A magasabb inteligenciák számára ez volt a kulcs momentum, hogy Gaia védelmében az Elsődleges Teremtő utasitását érvényesitsék.

Az orgonit-foszfát por arra lett tervezve, hogy ne sértse az érző élőlényeket semmiképp.

Egy bizonyos mennyisége ezeknek a lélektelen érzéketlen Archon klón Cabal elitnek felszámolásra kerül, mivel köztudott, hogy ők folytatni fogják uralmukat a Föld és az emberek meggyilkolásáig.

Ez a Föld körül keringő csillaghajók által végrehajtott permetezés egy jószándékú akció a Föld túlélésének érdekében, és hogy biztositsa a biztonságos felemelkedését Gaia-nak és minden élőlényének a mi utasitás-kódexünk szerint.

Nagy száma a katonai személyzetnek stratégiai pontokra lett szállitva a szükségállapottal kapcsolatban lévő időjárás fedésében. Amint már mondtuk, a valódi szükséghelyzet az az eltávolitása a Cabal-nak.

A hadsereg, a US Marshall (amerikai rendőrbiró szolgálat), a Nemzeti Gárda és az utasitott helyi megbizottak számára világos, hogy megkapták az utasitást a Caballok elleni akcióra .

A Földi Szövetségesek és a belső földi Ellenállási Mozgalom egyesitik erőiket a föld körüli csillaghajókkal a megkezdett akciókban a hadsereggel, és fejlett spirituális technológiákat alkalmazva szuper gamma fénysugárzást juttatnak a Föld 3D mátrixába.

Elmondhatjuk a következőket: „Ahogy fent, úgy lent” galaktikus kód amelyet a taktikai műveletre alkalmazunk életbe lépett. Minden fényoldali erő kiterjesztett extrém nyomást fejt ki a sötét archoni klón elitre folyamatosan fentről és lentről. Minden negativ erő, ami a Földön még található, kényszeritve lesz egy magasabb dimenziójába a fénynek, hogy örökre eltűnjön ebből a birodalomból.

A robotikus NWO (New World Order – új Világrend) Archon klónok most teljesen csapdában vannak, mint a patkányok és azonnal érzékelték a számukra elképzelhetetlen félelmet, amint felfogták halálukat. A következő két napban minden maradéka ezeknek a mutáns vérvonalaknak az ő emberi kiszolgálóikkal együtt megadásra lesz kényszeritve, a sérült klónok és a nem javitható földi kiszolgálóik létezésükben teljesen meg lesznek szüntetve, visszaküldve az időben a Teremtőhöz a tiszta fényként való újrahasznositásuk érdekében. A Sátánt fénnyé forditani SZERETET, ezt értsük meg!

Ez az „ESEMí‰NY”, amely most Gaia-t és teremtményeit a magasabb 5. dimenzióba emeli (Mennyország a Földön). Ezek után a földi lények többsége fel fog emelkedni, és minden lény, amely 51%-os fénnyel rendelkezik, meg fogja csinálni ezt a váltást. Azok az egyedek, akik még az alacsonyabb vibrációban vannak, a változások idején a 3. dimenzióban maradnak, de nélkülözni fognak minden negativitást, és sokan kötületek önként jelentkeznek majd, hogy visszatérjenek újra a 3D-be segiteni ezeknek felemelni az ő rezgésüket és együtt emelkedni veletek legtöbbször néhány órán vagy napon belül. Az 5D-ben nektek korlátlan erőtök lesz mindenféle ráhatás nélkül vagy negativitás nélkül és minden lehetséges lesz számotokra.

A kamu pénzügyi rendszeretek a Földön teljességgel összeomlik az elkövetkező napokban ezután a művelet után. Ne úgy vegyétek, hogy ez egy rossz dolog. A pénz tartotta szolgaságban a tömegeket eónokon keresztül a Földön. Ennek meg kell szűnnie. Nem lesz szükségetek erre. A teljes bőség váltja fel ezt. Ennek meg kell történnie, mivel ez egy sarokköve az Archonok korpokráciájának a gazdasági leigázás mátrixában. A pozitiv katonai egységek fogják fenntartani az infrastruktúrát és fenntartani a békét. Ez a pillanatnyi kimaradás helyén és biztonságosan lesz kezelve úgy, hogy nem fog szükséget szenvedni a Föld lakossága. Ne legyünk aggodalmaskodók az átfogó pénzügyek miatt vagy a túlélés miatt, mivelhogy mindezekre az eseményekre a pozitiv katonaság pontosan fel lett készitve 1970. óta.

Mi már korábban javasoltuk, hogy néhány alapvető szükségletet egy kisebb átmenetre - úgy 1 hétre -készletezzetek.

Elképzelhetetlen technológiák, amelyeket előletek rejtegettek, sőt azon felül is, át lesznek adva a megfelelő pillanatban az elkövetkezendő hetekben és hónapokban.

Sokan kérdeztetek a mi felfedésünkről, úgyhogy most itt van, hogyan fog történni:

A felfedés 5 lépcsóben fog bekövetkezni, hogy simán beilleszkedjen a mi érkezésünk.

1-es lépcső:

Föld körüli pályán kötnek ki hajóink. A mi egységeink már itt vannak és itt is voltak egy ideje. A mi hajóink nagyobbak, mint bármely földi város és ezért vannak földkörüli pályán.

2-es lépcső:

A bemutatkozás. Mi be fogjuk mutatni magunkat és köztudottá fogjuk tenni a javaslatainkat a földi embereknek a földi partnereinken keresztül. Ez kiválasztott csatornákon és közvetlen „kontaktokon” keresztül fog történni.

3-as lépcső:

Kis láthatóságú átrepülések. Ti a mi kisebb hajóinkat fogjátok látni a ti egeteken július 9-án este 11 és éjjel 1 óra között.

4-es lépcső:

Tömeges leszállás és személyes találkozás veletek.

5-ös lépcső:

Közvetlen személyes kapcsolat először a földi magasabb entitásokkal, és azt követően ki fogunk jelölni vezetőket számotokra, hogy tanitsanak a magasabb utakra és felkészitsenek benneteket a következő dimenzióra.

A 3-5-ig lépcső csak akkor lehetséges, ha már az archonikus idegen klón kaballokat fogjul ejtettük és eltávolitottuk a birodalmatokból.

Mi annyira várjuk a pillanatot, hogy ismét találkozzunk veletek eónnyi idők után. Tudtátok, hogy ez a nap el fog jönni, és meg fogjátok látni, hogy ez győzedelmes lesz. A ti Archónok által ellenőrzött médiátok annyi szörnyű dolgot mondott nektek rólunk, ami nem úgy van. A galaxisotokban nagyon sok negativ idegen volt, de már teljesen kipucoltuk őket a birodalmatokból. A legtöbb galaxis már megtette ezt régen. Nem feltételezzük, hogy ti biztok bennünk és mint emelkedettebb szellemiségű faj, mi tudjuk, hogy óvatosnak, kiméletesnek kell lennünk, szeretettel kell birnunk a bizalmatokat és nem szabad azt megtörni. Ez valami olyasmi, amit legtöbbetek nem tapasztalhatott meg a ti Földeteken, úgyhogy ez egy csodálatos dolog lesz.

Néhányan közületek azt mondták, hogy mi nem érzünk érzelmeket, de mint magasan érdekelt spirituális lények, az az igazság, hogy mi tökéletesen és a legmélyebb szinten együttérzünk veletek. Mi csak pozitiv érzelmeket tanultunk, mivel mi úgy tudjuk, hogy ez az az érzelem, ami működtet minden teremtményt. Idővel ti is meg fogjátok tanulni ezt.

Mi nagyon valóságosak vagyunk, mi itt vagyunk és mi szeretünk titeket. Mi teremtettük a Földet többetekkel együtt eónokkal ezelőtt. Amikor a ti 12 szálú DNS-etek teljesen aktivált lesz az 5D-ben, akkor ti emlékezni fogtok és látni fogjátok teljesen tisztán a valóságot.

Amit mondunk, az az IGAZSíG.

íldassék a Föld és az Isteni Emberek mindörökké!

Vége a csatornázásnak.

Plejádi csatorna

„MICAH”, egy őrzője az isteni tervnek Gaia fölemelkedéséhez.

Egyetértésben a Teremtő Istennel


forrás:/naptemplom/

[ Módosítva v júl 08 2012, 04:35 ]
Vissza az elejére
fulldragon
v júl 08 2012, 05:29

Regisztrált tag #35
Regisztrált: v júl 04 2010, 02:40
Üzenetek: 410
A plejádiak már úton vannak...holnap érkeznek !!![ Módosítva v júl 08 2012, 05:33 ]
Vissza az elejére
nordi
k júl 10 2012, 04:47
a ' r e b e l l i s

Regisztrált tag #4
Regisztrált: h jan 11 2010, 02:14
Üzenetek: 960HíRLEVí‰L REGISZTRíCIí“ ITT!Az új energiahordozó felfedezése

Csatornázta: Holló-Szabó Julianna
2012 július 08. Budapest.
Ashtar Parancsnok jelentkezem,

a Fény Galaktikus Szövetségének Konföderációjától.
Drága földi Testvéreink!

Mai nappal egy kissé hamarabb jelentkezem, mint terveztem, ugyanis rendkí­vül sürgető és fontos információkat kí­vánok megosztani veletek.

Először is meghajlással tisztelgek azelőtt a szorgalom előtt, amellyel igyekeztek az Atyai Tudatosság Hálójára csatlakozni. Az Alpha (ASHTAR parancsnoki anyahajója – Júlia megj.) vezérlőegységében, tudósaink titkon, lépten, nyomon megfordulnak, hogy rápillantsanak a parancsnoki hí­d vezér-hologramjára (űrhajók számí­tógépes, 4 D-s, hologram kivetí­tője – Júlia megj.) és vizsgálják a részeredményeket. Nem látjátok az örömtől ragyogó arcukat, amikor felfedezik, hogy óránként hány lélekerővel (lélekszám) nő a háló energiája. Felülről tekintve le rá, olyan a háló, mintha ezernyi csillag világí­tana rajta. Szí­vünk mélyén szorí­tunk azért, hogy a háló, a személyes kapcsolati működtetésen túl, minél előbb konkrét, a Földre lehí­vható energiahordozóként is aktiválható legyen.

Pontosan az Atyai hálóenergia tulajdonságairól szólok ma nektek. Az Atyai háló működtetése több, számotokra rendkí­vül hasznos előnnyel jár. Kozmo-fizikai vetületben az Atyai Háló tulajdonképpen egy finomenergia-átalakí­tó „szerkezet”. A lélek szeretet energiájából kozmikus energiát termel, amelyet mi KOZMIKUS POZITRON-ENERGIíNAK nevezünk.

Arról, hogy hogyan lehet a Hálóra csatlakozni, a múlt alkalommal beszéltem, de arról, hogy milyen előnyökkel jár a használata, arról még nem.

Először is tudnotok kell arról, hogy annak az összekötő tengelynek, amely titeket egyénenként a hálóra csatlakoztat, van egy input (felvételi), és egy output (leadó) tulajdonsága. Ez azt jelenti, hogy cserébe a szeretettel teljes odaszánásért és a teremtésben, a közösségetek javát szolgálni szándékozó készségért, nem hogy csak kreatí­v, és szeretetenergiát hí­vhattok le magatoknak az összenergiából, de minden, számotokra negatí­v hatású probléma okozta, súlyos lelki teher érzetét leadhatjátok általa, a gondjaitok feloszlatására, és az életetek megnyugtató eredményt hozó újra tervezésére. Az Atyai Fiú, amikor köztetek élt a Földön, erről az energiáról beszélt nektek, amikor azt mondta: „A békét hozom nektek, az én békémet adom nektek!”

Azt is tudnotok kell, hogy a szí­vjóság, az egymás szeretetteljes szolgálata, valamint az Atya iránti bizalom, és szerelem, amellyel önszántatokból rákapcsolódtok a hálóra, energiát képvisel, amely a tengelyeiteken át eljut a Hálóba és összegeződik a többiekével. A Háló ezt az energiát rendkí­vül erős, kozmikus pozitron-energiává alakí­tja át. Az Atyai Tudatosság Háló szerepe az, hogy ezt a tőletek áradó, lélekenergiát egybegyűjtse, kozmikus pozitron-energiává alakí­tsa, majd abban a mértékben, amelyben igénylitek, visszaszolgáltassa nektek. A maradékot, a teremtés folytatására használja fel, oly módon, hogy egy végtelen tárhely kapacitású energiatárolóban tárolja lehí­vásig. Az utóbbi évezredek alatt teljesen kiürültek a tárolóitok, minden tartalékot felhasználtatok. Leválasztódtatok az Atyai Tudatosság Hálóról, ezért nem volt utántöltés, csak energiafelhasználás. Ezért alakulhatott ki energia-egyensúlyhiány.

Aggódnotok nem kell afelől, hogy ebben a kritikusnak mondható, energiahiányos időszakban, nem keletkezik elegendő energia a saját gondjaitok megoldására, vagy attól hogy mások elveszik a Föld pozitron-energia készleteit. A felemelkedett kultúrák mindegyikének végtelen mennyiségű, saját, tárolt energiakészlet áll a rendelkezésére. Az alacsonyabb rendű kultúrák pedig más energiaforrásokat használnak (mindjárt kifejtem), vagy nem képesek még tudatosan kozmikus pozitron-energiát előállí­tani – tehát feltárni és működtetni sem. Annak oka, hogy arra kérünk titeket: minél többen, tudatosan csatlakozzatok lélekben a Hálóra, pontosan azt célozza, hogy minél hamarabb, minél nagyobb mennyiségű kozmikus pozitron-energia mennyiség álljon a rendelkezésetekre.

A kozmikus pozitron-energia erejére és természetének bemutatására lássunk egy példát.

Vegyünk ezer felkapcsolódott főtől származó lélekenergiát adott intervallumban – mondjuk, azért hogy érthető legyen, vegyük alapul egy földi nap hosszát. Tehát ezer ember, egy napi csatlakozásból eredő összenergiája annyi, hogy fel lehet oszlatni, és visszájára lehet fordí­tani az ezer fő, egy földi év alatt felgyülemlett, összes legkomolyabb problémáját. Számotokra megdöbbentő lehet a tény, hogy ekkor, még csak az ezer lélek napi összenergiájának az 1 %-át használtátok el.

Kozmikus szinteken, a lélekenergia természete más, mint az általatok ismert energiahordozóké, ahol 5 hordó olaj + 5 hordó olaj, = 10 hordó olaj. Kozmikus pozitron-energia termelés esetében, az energia nagyságát úgy tudjuk megkapni, ha nem összeadunk, hanem hatványra emelünk. Vagyis ha 5 aktí­v, ráhangolódott lélekhez csatlakozik még 5 fő, nem az 5+5=10 matematikai tétel, hanem az összenergia kalkulációjában a 10² = 100 elve érvényesül.

Mértékegysége a (Poz). Egy átlag ember ma, évi 2 Poz energiát tud a Hálóra vinni. Egy kisgyermek 4-5 éves korig, havi 0,5 Poz energiát ad a Földnek, Teréz Anya havi 2 Poz. energiát termelt. Az Atyai Fiú a Földön járva napi!!! 3 Poz energiát adott a Földnek a szeretetével és szí­vjóságával. Ezért mondta Atyai Fiú nektek, amikor a Fölön járt: „Ahol a szí­vetek, ott a kincsetek! Ne a földön gyűjtsetek javakat, hanem a Mennyeknek Országában!” és azt is mondta: "Ha nem lesztek olyanok, mint a kisgyermekek, bizony mondom nektek, nem mentek be a Mennyeknek Országába!"

Talán most már érthető, miért elegendő az Atyai erőkiegyenlí­téshez a kritikus, minimális tömeg megléte. Valamint az is, hogy mi az oka annak, hogy a tudatosságotok emelésére ösztökélünk benneteket. Csak a tudatosságotok fejlesztésével, a bio-rezonanciás frekvenciátok emelésével fogtok tudni fölemelkedni ebben a kritikus időszakban.

Tehát összefoglalva az elv lényegét: az Atyai Tudatosság Háló, amelyre a szí­v szeretetteljes jó szándékával, tudatosan, és önkéntesen rácsatlakozol, a szeretetenergiából kozmo-fizikai szinten mérhető, és begyűjthető energiát, vagyis úgynevezett kozmikus pozitron-energiát teremt. Az energia mennyisége hatványosan nő, a Tudatosság Hálójára kapcsolódó, és az azt működtető lelkek számának növekedésével, valamint az integráltak tudatosságának mélyülésével (vagyis a hitük erejének növekedésével).

Az általatok le nem hí­vott (fel nem használt) energiamennyiség, kozmikus szinten összegyűlik. Majd amikor a háló kapacitásán túlcsordul, energiatárolóba kerül. Ez a tároló hasonlí­t egy hatalmas, több földi tonnás, türkizkékes és ragyogó, fehér fény keverékét magából kiárasztó, kristálytömbhöz. Azért mondom, hogy ’hasonlí­t’, mert bár tényleg kristályról van szó, mégsem arról a földi kőzetről beszélünk, amelyet ti ismertek. A kozmikus kristályszerkezet, tulajdonképpen, kikristályosodott pozitron-energia. A pozitron-kristály tárolókapacitása tendál a végtelenhez. Nem lehet túltölteni, és mások sem fogják lecsapolni. A kristályt szabad szemmel még nem láthatjátok a saját, rendkí­vül alacsony bio-rezonanciátok miatt. Azonban, mentális sí­kokon (pld. meditációban – Júlia megj.) érzékelitek, látjátok és érzitek már a hatását. Fizikai sí­kon ez majd csak a 11 000 Hz elérését követően lesz lehetséges.

A kristály szerepe az, hogy állandóan a legmagasabb szinten és kiegyenlí­tve tartsa az Atyai Tudatosság Háló frekvenciáját. Ha hiány, vagy sérülés keletkezne a hálón, akkor ’rátöltsön’, ha túlságosan sok energia érkezne tőletek, akkor eltárolja azt.

Ma ott tartunk, hogy bár sokan érkeztek tudatosan a hálóra, és egyre nagyobb a beérkező energiamennyiség, csak a háló töltődik fel. Fölösleges energiáról, egyenlőre, nem beszélhetünk. Tehát nincs mit tárolni. De a ti szorgalmas nyitásotokkal hamarosan lehetséges lesz. Mi magunk, annak az idejét, hogy a háló, a lélekcsatlakozás ilyen mértéke mellett, elérje a maximális töltöttségét és elkezdődhessen a fölösleg betárolása, 2012 december végében látjuk. Ekkor veheti lassan kezdetét az újfajta életmód, és újra megtörténhet az a csodálatos dolog, amely az őseitek életében mindennaposnak volt mondható. A pozitron-energiát egyéb fizikai, földi céljaitokra – szó szerint energiatermelésre, világí­tásra, fűtésre, súlyok mozgatására, járművek üzemanyagaként stb. – fogjátok tudni felhasználni. A csillagközi járműveink is ezt a végtelen mennyiségben rendelkezésre álló energiát használják üzemanyagként.

Természetesen ezen időszak beköszönte a ti szorgalmatoktól és tudatosodásotok mértékétől függ majd. A titok: magatok vagytok jólétetek generálói és nem attól fog megszűnni a kizsákmányolásotok, hogy a negatí­v oldalt eltüntetitek a Föld szí­néről. Ez meddő idő- és energiapocsékolás. Negatí­v oldal mindig is volt, és lesz is. A ti fejlettségi szintetektől függ az ő dominanciájuknak a visszaszorí­tása. Ez a változást hozó folyamat akár földi években is mérhető! Csak türelem, mert apró lépésenként fogtok haladni, ugyanis folyamatos ellenállásba ütköztök velük. Ahogy a ti tudatosságotok, bio-rezonanciás frekvenciátok, dominanciátok nő, úgy hajlanak meg lassan a térdek a másik oldalon. Addig csak konokságot és agressziót szül, ha alacsony integritással (nem felvértezve) támadjátok őket. Mosolyt kelt az arcukon és gúny tárgyát képezitek csak a világ szí­ne előtt.

A munka, amelyre hí­vunk, nem igényel nagyzenekari tombolást és plakátokat. Ez a saját ügyed, magaddal és az Atyával. Szép csendben tedd a dolgodat, és ha majd elérkezett az idő, akkor megmutathatod és felhasználhatod az erődet! Készülj föl! Tanulj! Kutass! íllj mindig kapcsolatban az Atyával! Szolgáld magad körül a társaidat, a Földet és szeress! Ennyi, amit tenned kell. A többiről a Háló gondoskodik neked!

Térjünk azonban vissza az eredeti mondanivalónkhoz.

Őseitek bevált gyakorlata szerint léteznek olyan szerkezetek és objektumok, amellyel a kozmikus pozitron-energia ’lehí­vható’ a Földre. Ezeket az objektumokat ti piramisoknak nevezitek. A piramis formájánál fogva, alkalmas a Föld adott pontján rácsatlakozni az Atyai Tudatosság Hálóra, és az energiát lehí­vni. Ez azokon a helyeken lehetséges, ahol létezik és sértetlen állapotban van az Atyai Tudatosság Háló. Mivel most a Kárpát-medence fölött létezik egy ilyen sértetlen Háló – a ti feladatok, hogy kitaláljátok, mi is lehet a következő lépés. Aktiválni érdemes a régi piramisaitokat… Van nektek számos belőle. Vagy újakat épí­teni. Az arra érdemes kutató szellemű, és nyitott lelkek, a kellő időben megkapják az ezekre vonatkozó instrukciókat a piramisok aktiválását és létrehozását illetően. Tudnotok kell, hogy csakis az arra érdemesült, magasan integrált személyiségű ember fogja tudni a piramisokat működtetni. Tehát mielőtt nekilátnátok fizikai szinten, ’fejletlen lelkülettel’, lóhalálában tervezgetni, inkább saját magatok személyes fejlődésével foglalkozzatok, ugyanis csak azon keresztül juthattok el a megfelelő szintre, az információk lehí­vása érdekében.

(Kutató szelleműeknek csak súgok: ASHTAR megmutatta például azt a képet, ahol egyedileg használta az ember a piramis pozitron-energiáját. Mutatott djad-eket (ejtsd: dzsed, ókori piramis falfestményeken lehet látni ilyeneket. Derékig érő villanypóznára emlékeztetnek, réztekercselésekkel és kerámia, valamint arany ’fejjel’), amelyek a piramistól kiindulva, sorba rendezve, olyan energiaösvényt képeznek egymással, hogy például, közlekedni lehet az ösvény mentén, anélkül, hogy a földet érintené a jármű, amelyben ülnek. (ezek nem űrhajók, hanem személyi járművek). Vagy, nehéz súlyokat, akár monolitokat is, két ember könnyedén mozgathat a mentén. Vagy speciális világí­tótesteket az ösvényen tartva, vezeték nélkül, maguktól izzanak, és fényforrásul szolgálnak. Ami számomra a legérdekesebb volt, hogy a pozitron-energiával dolgozók kezében, egy cca. 20-30 cm-es sárgás szí­nű fémből – azt hiszem rézből, vagy aranyból - készült tárgy, ankh látható. úgy tartják a kezükben, mint egy lengyelpálcát, a kerek vége a fogantyúja. Arra szolgál, hogy a felhasználó, az energiaösvény szélét kimérje, miközben az ösvényen halad, vagy dolgozik. Nem vallási eszköz, vagy bármiféle jelkép az ankh tehát, ahogy eddig gondoltuk, hanem használati tárgy, mint például egy tájoló vagy GPS. – Júlia megj.)

Felmerülhet bennetek a kérdés, hová tűnt a Föld régi hálója? Mi történhetett vele, ha egyszer már volt ilyen a Föld körül?

Nos a válaszom erre vonatkozólag a következő. Az Atyai Tudatosság Háló szerkezete rendkí­vül erős, ha sokan tartják meg azt a saját fénytengelyeik aktí­v működtetésével. Abban a pillanatban, ahogy a tengelyek működtetése (vagyis az Atyával való kapcsolat) nagy felületen megszűnik, akkor rendkí­vül sérülékeny és szétzilálhatóvá válik. Hatalmas lyukak, és sérülések üthetők rajta a sötét oldal igyekezetével. A pozitron-kristály ekkor is nyí­lván igyekszik az egyensúlyt megtartani, - amí­g van miből - de ahol a háló hiányzik, ott nem tud energiát szolgáltatni. A piramisok nem tudnak tovább működni. Több ezer év is eltelik, amí­g a pozitron kristály kiürül, de nálatok annyi éppen eltelt.

Akaratlagos, hálórongáló események a Földön számos alkalommal megtörténtek. Legutóbb, az általatok kommunista rendszernek, általunk fekete-ködnek nevezett érában engedtétek magatokat leválasztani az Atyai Tudatosság Hálójáról, amikor engedtétek kinyilvání­tani, hogy az Atya nem létezik… Ekkor nem használtátok tovább a tengelyeiteket. Ebben a pillanatban a sötét erők a legyengí­tés után teljesen szétzilálták az általatok ’szocialista blokként’ ismert országok felett a Hálót. Igyekeztek még Közép-Amerika fölött is (Kuba esete), majd más technikákkal az egész világ fölött is, több-kevesebb sikerrel.

í‰rezzük bennetek a kétkedést, amikor is az új Földről beszélnek égi tolmácsaink nektek. Ugyanis hasonlí­t az általunk számotokra felvázolt kép egy, a Földön már egyszer megbukott rendszerhez. Az új Föld, kí­vülről tekintve önellátó, de belülről nézve a lelkek egymás kegyelméből élnek. Az í­gy működtetett fényvárosok képe már a ’szocialista blokk – fekete-köd’ idején hamisan vázolva lett nektek, romlott lelkek közreműködésével. Egyfajta gúnyt űztek a fényvárosok gondolatából, és be akarták bizonyí­tani a világnak, hogy csak veszteségek árán tartható fönt ez a rendszer! Akkor ti még becsaphatók voltatok, mert egyet nem ismertetek. Azt, hogy az igazi fényvárosokat az Atyai Tudatosság Háló üzemelteti, és nem az agresszí­ven, központilag, és karhatalom által, hadsereg felügyelete mellett előirányzott 5 éves terv. A pld. szí­riuszi fényvárosokat is csak olyanok tudják működtetni és élni benne, akik magasan integráltak, vagyis képesek egymásért létezni, szeretetben és szí­vjóságban. A haszonlesők, profithalászok és gonosz lelkek saját maguk által rekesztetnek ki belőle, ugyanis nem képesek üzemeltetni a pozitron-energiát igénylő rendszereket. í‰rzitek tehát a kettő idea, a Fekete-köd és az Atyai Tudatosság Háló által nyújtott közösségek közötti különbséget!?

Csodálatosan ragyogó, sértetlen Háló van most felettetek! Használjátok Drága Testvéreink! Mutassátok meg a világnak a fényeteket és az erőtöket!

Kérdezhetitek egyúttal: akkor eddig miből éltünk? Mi biztosí­totta a létünket?

A válaszom a következő:

A sötét oldal romboló beavatkozása nyomán, a még nem tudatos ember tengelyeinek leválasztását követően, az Atyai Tudatosság Háló tönkrement. A sötét oldal kezdte átvenni a ’gondoskodó atyai szerepet’. Szállí­totta nektek az üzemanyagot, termelte az élelmet, ’gyógyí­tott’ a maga kénye-kedve szerint, nevelte a gyerekeiteket, és adott munkát nektek – ha akart – természetesen koldusbérért. Közben, amiért dolgoztatok, otthonaitokat, javaitokat, szép csendben bezsebelte magának, különböző bűnös tövény-rendszerein keresztül. Azt hazudta nektek: ha baj van, biztosí­tja a kárt, ő vigyáz a pénzetekre, támogat, ha öreg napjaitokhoz értek, finanszí­rozza a gyógyí­tási költségeiteket, biztosí­tja az oktatásotokat, megtermeli az élelmeteket. Nektek nincs más dolgotok, csak az ő rendszereiket szolgálni. Közben kizsákmányolta Földanyát, mert gonosz lelkülete miatt nem fér a végtelenül rendelkezésre álló energiaforrásokhoz. Nyí­lván, részben igaza van akkor, amikor azt állí­tja, hogy végesek az energia készletek – mert a földiek azok is. így tart félelemben benneteket. De nektek nincs azokra szükségetek! Ne tévesszen meg az az állí­tás, hogy túl sokan vagytok a bolygón és nem lesz mit enni és miből élnetek! Ez mind hazugság. Ők tartják egyre nehezebben a gyeplőt és ritkí­tásra szánták el magukat! Legyetek óvatosak!

Nyilvánvalóan, mára számotokra kiderült már, hogy az egész rendszer megtévesztésekre épül, és mindennek a célja a kizsákmányolás, a rabszolgatartás, és legfőképpen a félelem kiváltása.

Amit még mindig nem tudtok, hogy a sötét oldal lételeme a félelemből nyert energia. A fent vázolt gonosz cél egyes egyedül a félelem-energia, általunk NEGATRON-ENERGIíNAK nevezett energiahordozó kinyerése céljából történt. Ha másképpen akarnék fogalmazni, azt mondanám, hogy a sötét oldal titeket használ energiafarmként az energia lefejésére. (Ugyanúgy, ahogyan egy farmon a gazda olykor enni ad az állatainak, majd megfeji őket. – Júlia megj). í‰letenergiájuk megőrzésére nekik is vannak tárolóik, földalatti helyeken. Gondolhatjátok, hogy csurig feltöltve. Amerika, Európa, Afrika, ízsiában Kí­na, nagy mennyiségben tart ilyen tárolókat nyí­lván.

A nyári napfordulókor aláí­rt egyezmények, ezekről a tárolókról is szólnak, ahol is ők aláí­rták ezek számának a csökkentését. Sajnos apró, kelletlen lépések történtek csak a tárolók ügyében a részükről. A Konföderáció rendkí­vül sokat dolgozik a tárolóik megsemmisí­tésén, vagy semlegesí­tésén. Az előrehaladás nehéz, ugyanis mindig sokan vannak olyanok köztetek, akik önszántukból visszatérnek a negatron-energia termelésre, szkeptikusak és inkább a megszokott utat választják. Tudatlanságukban, ezáltal a negatí­v oldalt erősí­tik.

Amiért sürgető volt a mostani jelentkezésem annak oka a következő: fel szeretném hí­vni a figyelmeteket a vizeitek felügyeletére. A sötét oldal, szerkezeti energetikájában bonthatja a vizek minőségét. A ví­z programozható! Ezt már tudjátok régen! Sajnos negatí­v oldalról is.

A Kárpát-medencéből ’ví­zelvonás’ történik a 2012-es nyár idején. A felhők mennyiségét lecsökkentik, forróságot zúdí­tanak a területre. Kevesebb ví­zmennyiség kisebb negatí­v energiaráfordí­tást igényel. Ezért nehéz-technológiákkal (gondolom, HAARP-technológiával – Júlia megj) a sötét oldal, deszikálja (kiszárí­tja) a környéket. Szeptemberre végezni akarnak. Majd a nagy folyóitokon keresztül a ví­z vonalán szállí­ttatná és telí­tené az országot negatí­v energiákkal.

S.O.S felhí­vás!

Minden nap meditációitokban, imáitokban ne feledkezzetek meg a vizeitek pozití­v programozásáról! Szeretetet, tisztaságot, fényt, egészséget programozzatok bele! Gondoljátok azt, hogy a folyóitok fényfolyamokká változnak, és szeretetet, egészséget szolgáltatnak! Gondoljátok azt, hogy minden pohár ví­zzel fényt és szeretetet fogyasztotok! Ha bőrötöket érinti a ví­z, fürdőzés közben is, áldjátok azt tiszta lélekkel! Gondoljatok a megfelelő mennyiségű csapadékra, amely az országotokra érkezik. Csak í­gy tudjátok kivédeni a durva, negatí­v beavatkozást! Tudjuk, hogy közös erővel sikerülni fog! Ez már közös ügyünk! A bolygót érintő ügy!

Kérlek benneteket, küldjétek szét ezeket az üzeneteket! Szükség van most minden jótét lélek energiájára és szeretetére! Tudom, hogy számí­thatunk rátok! Ne féljetek! Itt vagyunk! A közelben vagyunk, és nem hagyunk titeket magatokra!

Segí­tségül átadok nektek egy Atyai Tudatosság Hálóra való, csatlakozást elősegí­tő, DNS-kód aktiváló gondolatsort, főleg azok számára, akik nem tudnák, hogyan is kell a fénytengelyüket aktiválni. Befelé fordulva, nyugodt perceidben mondd ki magadban:

SZERETETTEL Kí‰RLEK, TEREMTŐ ATYíM, A Fí‰NYBŐL, HOGY MOST í‰S MINDEN íLDOTT NAPON, íRASZD RíM A KEGYELMEDET!!!
NYITOTT SZíVVEL, SZABAD ELMí‰VEL íLLOK ELŐTTED, í‰S Kí‰SZEN VAGYOK A SZOLGíLATODRA! FELVíLLALOM VELED A KAPCSOLATOT í‰S A NEVEDBEN Tí–RTí‰NŐ MUNKíT!
Kí‰REM, í‰S BEENGEDEM A SZíMOMRA LEGMEGFELELŐBB MEGOLDíSOKAT AZ í‰LETEMBE, A TE KEGYELMEDBŐL: MOST!

Az Atya és Teremtő Anyánk áldását hoztam nektek az elkövetkezendő időszakra, Drága Testvéreim! Az Atya és a Fí‰NY legyen veletek!

ASHTAR Parancsnok

[ Módosítva k júl 10 2012, 04:48 ]
Vissza az elejére
Solyom
h júl 16 2012, 06:30
Regisztrált tag #67
Regisztrált: szo okt 16 2010, 11:34
Üzenetek: 3096
Vissza az elejére
Solyom
k júl 31 2012, 08:49
Regisztrált tag #67
Regisztrált: szo okt 16 2010, 11:34
Üzenetek: 3096
Vissza az elejére
Solyom
k júl 31 2012, 08:49
Regisztrált tag #67
Regisztrált: szo okt 16 2010, 11:34
Üzenetek: 3096
Vissza az elejére
Solyom
k júl 31 2012, 08:49
Regisztrált tag #67
Regisztrált: szo okt 16 2010, 11:34
Üzenetek: 3096
Vissza az elejére
Solyom
k júl 31 2012, 08:50
Regisztrált tag #67
Regisztrált: szo okt 16 2010, 11:34
Üzenetek: 3096
Vissza az elejére
Solyom
p aug 10 2012, 02:12
Regisztrált tag #67
Regisztrált: szo okt 16 2010, 11:34
Üzenetek: 3096
Vissza az elejére
Oldal:   <<        >>   

Ugrás:     Vissza az elejére

Téma átvétele: rss 0.92 Téma átvétele: rss 2.0 Téma átvétele: RDF
Powered by e107 Forum System