![]() |
Kezdőlap Fórum Kezdölap 2014 Epsion Tájékoztató A Mars titkai Zene | ![]() |
:: Fórumok :: 2012. Vajon mi fog történni? :: 2012 világvége |
|
<< Előző téma | Következő téma >> |
V i l á g v é g e |
Oldal: >> | |
Moderátorok: nordi, fulldragon, Ernő, horpad, Róza
|
Szerző | Üzenet | ||
nordi |
| ||
a ' r e b e l l i s![]() ![]() ![]() Regisztrált tag #4 Regisztrált: h jan 11 2010, 02:14Üzenetek: 960 | Mondd, te hiszel a világvégében ?? . [ Módosítva szo jan 30 2010, 12:54 ] | ||
Vissza az elejére | | ||
Ernő |
| ||
![]() ![]() ![]() Regisztrált tag #1 Regisztrált: sze jún 23 2010, 03:46Üzenetek: 4 | Persze, hogy hiszek. Csak azt nem tudom, hogy milyen messze van a belvárostól és meddig van nyitva. ![]() | ||
Vissza az elejére | | ||
nordi |
| ||
a ' r e b e l l i s![]() ![]() ![]() Regisztrált tag #4 Regisztrált: h jan 11 2010, 02:14Üzenetek: 960 | én tudom, mert ott lakom, de itt egyszerüen csak "faluvég"-nek hivják de ime egy sokkal érdekesebb a világvége és az idökod feltettem a csevegöbe aztán rájöttem hogy itt a helye [ Módosítva sze febr 03 2010, 01:14 ] | ||
Vissza az elejére | | ||
Zsuzska |
| ||
![]() ![]() Regisztrált tag #8 Regisztrált: cs jan 14 2010, 07:44Üzenetek: 247 | Csak ne tessenek, kérem, mellébeszélni! :O Ez egy komoly téma :! Mindenünnem jönnek a figyelmeztetések. Nem vicc... Pl. ma ezt találtam: [ Módosítva p febr 19 2010, 09:44 ] | ||
Vissza az elejére | | ||
Ernő |
| ||
![]() ![]() ![]() Regisztrált tag #1 Regisztrált: sze jún 23 2010, 03:46Üzenetek: 4 | Végignéztem ezt a világvége dolgot, mindenféle portálon és eléggé ilyesztőnek találtam. !scream Teljesen olyan, mint amikor valami jehovice, vagy mittudomén, akármilyen felekezet megállít és úgy akar megtéríteni, hogy elöbb megijeszt, Azzal a szöveggel, hogy a kénköves pokolba jutok, mert én sz.r vagyok, mert megszülettem, mert bűnös vagyok, mert egyálltalán vagyok és, ha nem emelkedek fel velük, vagy nem ragadtatom el magam az angyalokkal, vagy ufókkal. !ima Nem hiszem, hogy a hitetlen család, akik normálisan tisztességesen, szeretetben neveli a gyermekeiket, ők is elpusztulnak, azért mert nem tértek meg, vagy nem emelkedtek fel, vagy nem hisznek Jézusban, vagy a rézfa..ú bagolyban. !ima !fir Ha ez így lenne, akkor nem csak az emberiséggel van baj. Beszélgettem pár vallásos emberkével, akik alig várják az elragadtatást, hogy pucéran ugrándozzanak, valami magasabb kiterjedésű dimenzióban, na és azt, hogy mindenki pusztuljon el, aki nincs velük.-durva Mellékelek egy jó kis linket is. Katt ide! í‰n magamrol tudom, hogy nem azért születtem meg, hogy féljek élni, pedig hiszek istenben és Jézusban is és még földönkívüliekkel is találkoztam. í‰s még mindig hiszek istenben, Viszont ha csak a félelem hatása által kell felemelkednem, akkor nem kérek belőle. Inkább megyek a pokolba úgy is ott lesz az összes barátom. !fir A világ végéről, még annyit irnék, hogy én ezt úgy látom, hogy a prófétáknak mindig is kedvenc témája volt az emberiség pusztulása, bolygónk, vagy az egész világegyetem vége. Az egyesek által alkalmazott technika egy része abban állt, hogy a végzetes dátumot az eléggé távoli jövőbe helyezték.-kivéve a mostanit Ha netán mégsem következik be a vég, ők már nem lesznek jelen, hogy meg kelljen magyarázni bakit. Mások, gyakran azért, hogy bátorítsák a hívők anyagi javaktól való megszabadulását, előre megszerkesztik kifogásaikat, hogy túléljék a közönség nagy csalódását, amely rendszerint a be nem teljesedett jóslatot követi. Mindenesetre, a rugalmas gondolkodású hívők előtt maga a jóslat soha nem diszkreditálódik: csupán kissé átszerkesztik a részleteket, és ismét magabiztosan várják a végítélet napját. Még utoljára megjegyzem, hogy szerintem tényleg közeledik, valamiféle változás. Vagy én is kezdek felemelkedni? Tegnap csikart a hasam nagyon.-ez is egy tünet, ha jól tudom. !upps | ||
Vissza az elejére | | ||
Aless Feldman |
| ||
Vendég | Ha esetleg itt ragadnátok. Katt ide! | ||
Vissza az elejére | | ||
Latyoo |
| ||
![]() ![]() Regisztrált tag #13 Regisztrált: h febr 01 2010, 04:03Üzenetek: 268 | Igen, a felemelkedés első tünete a krónikus hasmenés... ![]() [ Módosítva szo márc 13 2010, 12:14 ] | ||
Vissza az elejére | | ||
Aless Feldman |
| ||
Vendég | Hét igen ez is egy mellékhatás. Ellenben sokan sok pénzt keresnek abból, ha emberek pánikolni kezdenek.-szerintem ettöl fosok. !mi Ráadásul eltereli a figyelmet más, valóban kártékony és veszélyes dolgokról. Ez is a háttérhatalmisok manipulációja. íœgyes. !locsi [ Módosítva szo márc 13 2010, 12:50 ] | ||
Vissza az elejére | | ||
Zsuzska |
| ||
![]() ![]() Regisztrált tag #8 Regisztrált: cs jan 14 2010, 07:44Üzenetek: 247 | Latyoo írta ... Igen, a felemelkedés első tünete a krónikus hasmenés... ![]() ...hát, az lehet !wath Azt hallottam, hogy azt utolsó tünete pedig a krónikus agymenés !gyogyo ![]() | ||
Vissza az elejére | | ||
Peety |
| ||
![]() ![]() Regisztrált tag #9 Regisztrált: sze jan 20 2010, 02:57Üzenetek: 664 | í–lelgessétek a nyírfákat, attól majd elmúlik.... XDDDD ![]() | ||
Vissza az elejére | | ||
Oldal: >> | |