Oldal:   <<        >>  
Moderátorok: nordi, fulldragon, Ernő, horpad, Róza
Szerző Üzenet
Solyom
cs nov 22 2012, 05:51
Regisztrált tag #67
Regisztrált: szo okt 16 2010, 11:34
Üzenetek: 3096
SaLuSa – 2012. november 16.

Mike Quinsey közvetí­tése


Felí­velő görbét mutat a Fí‰NY mennyisége a Földön és ez nektek és odaadásotoknak köszönhető, mert sokban járultatok hozzá. Egyesek számára még túl hatalmasnak és összezavarónak tűnhetnek az energiák. De ha megértik, mi is történik valójában, képesek lesznek ennek az energiafolyamnak a sodrásával egy magasabb tudatszint megtapasztalása felé haladni. Máskülönben anélkül érzékelhetik a változást, hogy képesek lennének az elkövetkező történések nyomára bukkanni. Történjen bármi: legyetek biztosak, hogy ezek az egyének is, mint Mindenki más magával visz valami pozití­vumot. Mint azt már sokszor emlí­tettük: Minden tapasztalat értékes a további fejlődésetek számára!

A kevésbé kedvelt emlékek idővel elhalványodnak a tudat ’hátsó sarkában’ és végül feledésbe merülnek. Gyakran az átélt fájdalmak és gondok tartják ’életben’ ezeket az emlékeket, de nemsokára a magasabb rezgéstartományban tartózkodva, felhagytok az emlékek tudatba való hí­vásával. A SZERETET energiái a létező legerőteljesebbek és „csodát” tehetnek, mint azt majd megtapasztaljátok, különösen a gyógyí­tás területén,- ami iránt közületek sokan nagy érdeklődést mutatnak. A felemelkedés után a teremtés és a gyógyí­tás képessége kiteljesedik és ezzel egy időben segí­tséget kaptok a Fí‰NY városából, Sedonából. Ez a város ezrek „Mekkája” lesz, akik gyógyí­rra lelnek érzelmeik, szellemük és lelkük számára. Valójában több millió embernek van gyógyí­tásra vagy segí­tségre szüksége valamilyen formában és ezért a másik 12 fényváros is hamarosan megalakul. Ne aggódjatok azon, hogy szükségleteitek felett elsiklana a figyelem, mert Mindannyitokat jól ismerünk és senki nem lesz megkülönböztetve.

A tudatszint emelkedése megfigyelhető és ez a tendencia hihetetlen mértékben folytatódik tovább. Ezt szí­vesen látjuk, mert egyre több szí­v és elme nyí­lik meg a történések érzékeléséhez; annak ellenére, hogy egyéni lelkek vagytok, részét képezitek a kollektí­v-tudatnak is. Egyelőre még nem látjuk, hogy elérnétek a döntő többséget, de tudjuk, a fokozódó [energia]emelkedés annak a jele, hogy már közel vagytok hozzá. Nem a lelkek számáról beszélünk, akik ebben érintettek, hanem azoknak az energiaszintjükről és energiaminőségéről beszélünk, akik közel állnak a felemelkedéshez. Ha egyes lelkek készen állnak, nincs semmi, ami megakadályozhatná őket a december 21-e előtti felemelkedésben. A többség köztetek már elérte a készenléti állapotot, hogy Földanyával együtt emelkedjen fel. í‰s ez milyen csodás élmény lesz! Sok lélek vágyik rá, hogy ezen a módon élhesse át a felemelkedést; í­gy Kedvesek, kivételezettként tekinthettek magatokra, mert azok közé tartoztok, akiket kiválasztottak a részvételhez.

Egyeseknek köztetek az az érzése, hogy egy transzállapotban vannak és lábuk nem érintkezik a talajjal. Ez az érzés majd elmúlik, amint megszokjátok a magasabb rezgésszintet. Ez a folyamat egy még erőteljesebb Fénylényt eredményez, aki más lelkeknek is segí­t a felemelkedésben. Csodálatos dolog egy ilyen erős energiacserét megfigyelni és bátorí­tunk benneteket, legyetek nyí­ltak azokkal az emberekkel, akikkel összesodor a sors. Egy mosoly vagy egy melegszí­vű üdvözlés elegendő, hogy egy másik lélek szí­vét megnyissuk és egy kézfogás vagy egy ölelés egy erőteljes energiacserét eredményezhet. Itt az idő, hogy mindenütt felismerjétek a Fí‰NY-t és a kulisszák mögé pillantsatok. Egyesekben felmerül a kérdés: „Mit tehetek én, hogy sugározzam a Fí‰NY-t?” és az imént felsoroltak szerint, néhány ilyen nagyon egyszerű, mindennapi dolgot bárki megtehet.

Egy további hasznos gyakorlat, amivel szintén lehet sugározni a Fí‰NY-t az a meggyőződéseitek őszinte tolmácsolása, anélkül, hogy bárkit is lerohanjatok vele; különben az illető egyszerűen ’kikapcsol’. Vessétek el a magokat, ami a növekvő tudatot eredményezi, mert amint a változások bekövetkeznek, egyesek gondolatmenetében sok megválaszolatlan kérdés merül fel. A ’most’ és a felemelkedés közti időszakban igyekezni fogunk további információs csatornákat megnyitni számotokra, mert szeretnénk elkerülni, hogy hamis információkat ’igazságként’ hirdessenek. Ezért továbbra is tartsátok nyitva a szemeteket, de mindenki, aki valamilyen szinten már haladónak számí­t, elegendő intuí­cióval rendelkezik, hogy tisztában legyen vele, milyen információt fogadhat el. Sok döntésben használjátok már a megérzéseteket és ez a legjobb út, ha ezekben a fontos időkben előbbre szeretnétek jutni.

Szeretnénk, ha elkezdenétek a jövőtökre és arra összpontosí­tani, amit az tartogat számotokra, ahelyett, hogy a 3. dimenzió változásaira és forgatagára koncentráltok. Természetesen sokak számára kényelmetlen időszak lesz ez, nem is beszélve azokról, akik egyáltalán nem tudják követni a történéseket. Bárhogy is tekintetek a dolgokra: csak kevés idő maradt és ezért csak rövid ideig kell kitartani a kevésbé üdvös dolgokban. Próbáljátok ezt azzal kompenzálni, hogy minimálisra csökkentitek a figyelmeteket ezekkel a dolgokkal kapcsolatban. Gondoljatok az ’új Kor’-ra,- és gondoljatok a jótéteményekre, amiket magával hoz: a nyomástól, a dualitástól való megszabadulást. Az lebegjen a szemetek előtt, hogy ez az utolsó időszak, amikor a 3. dimenziót ’szolgáljátok’ és a jövőben nem kell számolnotok a halállal vagy nem kell megtapasztalnotok azt. Ti magatok döntötök afelől, merre vezessen tovább az út, mikor váltotok testet és mikor akartok a következő létezésbe átmenni, ami szintén döntéseteket tükrözi.

Valamikor rájöttök, hogy azt az életet élitek, melyben a bőség és a gazdagság uralkodik és mindez szabadon áll mindenki rendelkezésére, í­gy a pénz szükségtelenné válik. A mostani dimenziótok tapasztalatai alapján egy dolgot nehéz lesz megértenetek, ez pedig az, hogy minden időtökkel ti magatok rendelkeztek. De ne gondolkodjatok abban az irányban, hogy nem lesz elég tennivaló, mert ebben a témában a magasabb dimenzióban sokkal több lehetőség áll rendelkezésetekre, mint a Földön. Gondolkodásmenetetekben erőteljes gondolatként jelen lehet a mások szolgálatára való igény és sok ilyen beállí­tottságú csoport és szervezet létezik. Az univerzum óriási és telis-tele milliónyi galaxissal, olyan civilizációkkal egyetemben, melyek tiétekhez hasonlók és segí­tségre van szükségük. í‰s otthonotok ’közelebbi’ szomszédságában, saját galaxisotokon belül is sok hasonló civilizáció él, mint a tiétek.

Biztos vagyok benne, hogy pompásnak találjátok majd a testhez simuló űrruháinkait, melyeket a gondolataink erejével „veszünk fel”. Ha pedig struktúrája (vagy az ’anyaga’ ahogy ti neveznétek) koszolódna vagy sérülne, akkor ez a struktúra saját ’tudatával’ képes megtisztulni, ill. képes kijaví­tani a sérülést. Sok minden van oly módon létre hozva, hogy részünkről nem igényel figyelmet. Valójában az organikus számí­tógépeink is úgy vannak programozva, hogy teljes mértékben önállóan működnek, sőt még magasabb tudatszinttel rendelkeznek, mint mi magunk. Ide jut az ember 1000 év után a magasabb dimenziókban. Higgyétek el, amikor azt mondjuk, hogy minden felemelkedéssel kapcsolatos dolgot képesek vagyunk biztos kézben tartani. Minden terv szerint halad előre és a felemelkedés után is folytatódik, mivel az új energiákból profitálni fogtok. Kiemeltük az elsőbbséget élvező dolgokat és e szerint cselekszünk, anélkül, hogy egyáltalán időt vett volna igénybe.

SaLuSa vagyok a Szí­riuszról, és Mindannyitokat SZERETET- tel üdvözöllek.

Köszönet, SaLuSa!

Mike Quinsey

Csatornázta: Mike Quinsey

Magyar nyelvű fordí­tás: Scarlett

Forrás: Katt ide!
Vissza az elejére
Solyom
v nov 25 2012, 07:01
Regisztrált tag #67
Regisztrált: szo okt 16 2010, 11:34
Üzenetek: 3096
SaLuSa – 2012. November 19.

Mike Quinsey közvetí­tése


Ha arra gondoltok, hogy miután már több éve készültök a felemelkedésre, most elérkezett az idő, amiről eddig csak ’álmodtatok’, hirtelen elég közel áll előttetek, hogy megérezzétek, milyen megtapasztalni a magasabb szintű energiákat. Amint ezzel megismerkedtek, már nem tudjátok elfelejteni, mert ez egy eksztatikus örömérzet és boldogság, a béke és az elégedettség érzése. Képzeljétek el, milyen lesz majd, ha egyik napról a másikra egy ilyen örömteli állapotban találjátok magatokat, megszabadulva az alacsonyrendű érzelmektől. Ez a ti valódi életmódotok és ez az oka, amiért egyesek köztetek készen állnak a dualitás elhagyására. Sokan közületek már rég úgy érezték, hogy valami hiányzik az életükből és most rájöttetek, mi az.

Tisztában vagyunk vele, hogy ez az átváltozás egyes embereknél, akiknek fogalmuk sincs mivel állnak szemben, hirtelen jön. De mégis képesek lesznek felébredni, ha az energiák felrázzák őket és tudatuk átformálódik. A kérdés ekkor az, hogy képesek-e a fejlődésüket akadályozó alacsonyszintű energiákat lerázni magukról. Egyesektől ez az átmenet sokat kí­ván, mert az eddigi mindennapjaik során a régi energiára hagyatkoztak. Nem könnyű elmagyarázni, hogy az előrelépéseket csak akkor tudjátok megtenni, ha tovább fejlődtök [felfelé], de erre mindig emlékeztetni fogunk benneteket. A szó gyakran nem megfelelő eszköz, hogy leí­rjunk vele egy életet, ami a harmónián és az egyensúlyon alapszik, olyan dolgok ezek, melyet a magasabb energiák hoznak el nektek. Mindez az általatok SZERETET-nek nevezett energiával áll kapcsolatban, mely áthatja az egész világegyetemet és Minden Létező Esszenciáját képezi.

Fokozatosan világossá tettük számotokra, ha a magasabb dimenziókban foglaljátok el a helyeteket, ez teljességében másfajta életminőség, ami sokkal megfelelőbb az eddig tapasztaltaknál. Olyan mértékű a különbség, hogy csodálkoztok, hogyan sikerült az ilyenfajta alacsony rezgésszintet egyáltalán kibí­rnotok. Ez mind az elpusztí­thatatlanságotoknak és az eltökéltségeteknek köszönhető, hogy sikeresen vettétek az elétek gördült akadályokat. A gond az volt, hogy elhitették veletek: amit tapasztaltok, az teljességében ’normális’ élet, illetve ellehetetlení­tették életetek könnyebbé tételét. A sötét erők folyamatosan a rászorultság állapotában tartottak benneteket és következésképp képessé váltak egyfajta szolgasorban tartani, hiszen minden dologban ezektől a személyektől függtetek. De a folyamatosan emelkedő tudatszinteteknek köszönhetően ráébredtetek, hogy kihasználnak benneteket és elkezdtetek a szabadságotokért harcolni.

Relatí­v rövid időn belül, összehasonlí­tva azzal a hosszú idővel, amit a dualitásban töltöttetek ráleltetek a saját hangotokra, az eltökéltségetekre, a szuverenitásotok visszakövetelésére. Természetesen a ’fátyol túlsó oldaláról’ is hatalmas segí­tséget kaptatok, de ezt ti vonzottátok magatokhoz, az előttetek álló feladatokhoz való pozití­v hozzáállásotokkal. Ehhez hozzájárul a tény, hogy már létezett a felemelkedésetek terve. Más időszakokban is a segí­tségetekre volt a Galaktikus Föderáció, különösen az elmúlt 100 évben. De annak ellenére, hogy elrendeltetett a jövőbeli sikeretek, olyan volt ennek átélése számotokra, mintha nem lettetek volna tudatában ennek [sikereteknek]. í‰s valóban olyan remek sikereket értetek el, hogy enyhí­tettétek az esetleges traumatikus kimenetelű évet. így több jóslat dugába dőlt, mert saját rezgésszinteteket egy olyan pontig emeltétek fel, ahol az ilyenfajta jóslatok érvényüket vesztették. Egy olyan évben, ahol lényegében több szeizmikus mozgást is lehetett volna tapasztalni, a földrengések nem voltak semmilyen módon kirí­vóak.

Lényegetekben Galaktikus Lények vagytok és nemsokára úgy élitek életeteket, mint mi, a teremtés minden kényelmével, amit ti is igénybe vesztek majd. Jelenleg sok időt vagytok úton és csoda, hogy a szükséges elintézendő [földi] dolgokra marad időtök. Ez egy fontos terület, melynek gördülékennyé tételéhez fel vagyunk vértezve. A változások nem egy éjszaka alatt mennek végbe; de elsődleges szempont benneteket még mobilisabbá tenni, hogy könnyebben teljenek a mindennapok. Léteznek fejlett szállí­tási technológiák, melyekkel különböző szükségleteitek lefedése megoldható – a napi személyes kirándulásoktól a Földet elhagyó űrjárművekkel történő más bolygókra való utazásig. A földfelszí­ni utazásokhoz egy számí­tógépes rendszer lesz segí­tségetekre, mely teljesen automatizáltan működik és nem [élő] személy irányí­tja. Fölösleges mondanunk, hogy teljesen ’kipufogógáz’ és égési termék mentesek, mivel szabad energiával működnek.

Már sok fejlesztés létezik a Földön, mely a szabad energiahasználaton alapszik; de további fejlesztésüket megakadályozták, hogy megvédjék és fenntartsák azokat a vállalatokat, melyek ’hátrányt’ szenvedtek volna miattuk. De nem lehet a fejlődést végtelenül visszatartani, hiszen nagy gyorsasággal haladtok az új Kor felé. í‰s akkor megtapasztaljátok majd, hogy fokozatosan egyre több szabadidőtök lesz, lesz időtök magatokra és más érdeklődési körökre is. A munka, mint azt eddig ismertétek, nem állí­t olyan követelmények elé, mint korábban és a magasan fejlett technológia által alig lesz valami, amit emberi erő működtetne. A ’szórakozás’ területe is megváltozik és nem összpontosul olyan játékokra vagy filmekre, melyek a háborút vagy más negatí­v cselekményeket istení­tenek. A magasabb dimenziókban nincs helye az alacsonyabb rezgéseknek.

Számos izgalmas és tudásszomjat csillapí­tó kirándulásban lesz részetek a naprendszereteket és Földeteket kutatva. í‰s a tény, hogy az időben előre és hátra is mozoghattok, sokak érdeklődését felkelti, különösen azokét, akik kedvelik a történelmet és a régészetet. Minden univerzumban tett utazás nagy kaland lesz és nem lesz hiány a lehetőségekben, hogy tudásotokat bőví­tsétek. Spirituális növekedésetek nem szenved hátrányt, de lényegében lassabb mederben folyik, mint jelenleg, a dualitásban tartózkodva. A mi meglátásunk szerint, a ’Fí‰NY harcosai’ vagytok, akik az egykori Lemúria és Atlantisz sajnálatos elsüllyedése után nagy sikert aratnak a sötét erők felett. A megfelelő leckéket jól sajátí­tottátok el a kihí­vásokkal teli, nehezen elviselhető helyzetekben. Ez minden majdnem teljesen a múlté. Földanya pedig készülődik, hogy veletek együtt felemelkedjen, hogy megtapasztalhassátok az úJ Földet, amivé lesz.

SaLuSa vagyok a Szí­riuszról és egy vagyok a sok közül, aki fejlődéseteket az évek során beható figyelemmel kí­sértem. Most, hogy ilyen közel álltok a felemelkedéshez, mi is lassacskán izgatottá válunk. A késedelmek ellenére a türelmetek csodálatos és a hosszú várakozásnak lassan vége szakad. Szeretünk benneteket azért, amik vagytok: Isteni lények, akik önvalójukat a SZERTET-en és a Fí‰NY-en keresztül sugározzák a világba.

Köszönet, SaLuSa!
Mike Quinsey

Csatornázta: Mike Quinsey
Magyar nyelvű fordí­tás: Scarlett

FORRíS: Katt ide!
Vissza az elejére
Solyom
cs dec 13 2012, 07:10
Regisztrált tag #67
Regisztrált: szo okt 16 2010, 11:34
Üzenetek: 3096
SaLuSa – 2012. November 21.

Mike Quinsey közvetítése


Létezik az a mondásotok: „Az id? nem vár senkire.” és ez így igaz, mert akik még mindig „szunyókálnak”, sok dolog megértését kell még megtanulniuk. Ez a folyamat azoknál kezd?dik, akik nem akarnak hinni Istenben, de ett?l függetlenül Istent teszik felel?ssé a világban történ? dolgokért. Bárcsak felismernék, hogy Mindenkit megajándékoztak a szabad akarattal, így ti pontosan azt hoztátok létre, amit megtapasztaltok. Könny? lenne számunkra beavatkozni, de akkor elvennénk t?letek a lehet?séget, hogy felismerjétek, milyen hatása volt a saját cselekedeteiteknek. Sokan még mindig az egyensúlyt teremt? igazságszolgáltatásról beszélnek, miközben egyik másik [ember]csoportot igyekeznek megtámadni vagy megsemmisíteni. Úgy t?nik nincsenek tudatában a ténynek, vagy nem veszik észre, hogy ezáltal újabb haragot és gy?löletet teremtenek. Hány háború szükséges még, hogy az ember felismerje, hogy a háború nem megfelel? eszköz a béke és a tartós megállapodás eléréséhez. Olybá t?nik, egyesek egyszer?en nem tanulták meg, hogy a béke csak akkor valósul meg, ha elfogadjátok, hogy Mindannyian Egyek vagytok és harmóniában, szeretetben kellene élnetek minden élettel [teremtéssel].

Szomorúan figyeljük a nyugtalanságot és a zavargásokat Földeteken! De azt is látjuk, hogy sok helyr?l FÉNY sugárzik és látjuk, amint létrejön egy FÉNY-háló mindenütt a Földön. Ez a garanciátok, hogy az alacsonyabb rezgés? régiókból felemelkedtek majd és a régi valóságotok fokozatosan darabjaira hullik. Ez azt sejteti, hogy amit valaha kívántatok és még annál is több, megvalósul. A FÉNY Galaktikus Föderációja itt van, hogy biztosítsa a felemelkedési tervetek zavartalan megvalósulását és az Új Korba való belépéseteket. Ebben a folyamatban materializálódik [jön létre] a várva várt átváltozás; de számolnotok kell azzal, hogy késedelmek el?fordulhatnak, mert a terv egésze rendkívül összetett. Több ezer ember játszik ebben szerepet és a tervet a „megfelel? id?pontban” kell megvalósítani. Obamára úgy tekinthettek, mint „kioldógomb”, aki katalizátorként indítja be a folyamatokat, melyek nagy sebességgel gyorsulnak fel.

Örülünk, hogy láthatjuk Fénymunkásainkat, amint szembenéznek a kihívásokkal és nyíltan beszélnek tudásukról és a saját meglátásukról az el?ttetek álló történések kapcsán. Természetesen sokan kíváncsiak lesznek, mert érzik, valami különleges történik. Itt újabb lehet?ség kínálkozik, hogy elvessétek az információ-magokat, melyek segítenek ezeknek az embereknek a valóság irányában való fokozatos felébredésben. Remélhet?leg sokan felismerik id?vel az alakulóban lév? összképet, mely megvilágítja a történések lényegét. Legh?bb vágyunk, hogy a lehet? legtöbb ember tudatában legyen a felemelkedés lehet?ségének. Ez nem vallási történés, hanem valami, ami ennek a ciklusnak a lezárásával jár együtt, amit ti is megtapasztaltok. Az átváltozás az univerzumra kiterjed? hatással bír, és nem korlátozódik a Földre. Az emberiség számára egy csodálatos lehet?ség kínálkozik, hogy az alacsonyabb rezgésszintet és a dualitást elhagyva, a magasabb rezgésszint felé mozogjon. Meg kell kérdeznünk benneteket: Szeretnétek további életciklusokat a dualitásban eltölteni, hogy megtanuljátok a vele járó leckéket? Vagy inkább örömtelien és harmóniában szeretnétek élni egy békés létezésben?

Kedvesek: Nemsokára a Föld magával viszi azokat, akik úgy döntöttek felemelkednek. Ez a döntés magasabb frekvenciájú rezgésekkel jár együtt, melyek lehet?vé teszik, az újra megtalált teremtési képességetek használatát. A benneteket körülölel? SZERETET és a béke leírhatatlan lesz számotokra – a Menny a Földön valósul meg! Az egyik id?szakból a másikba ugrás kellemes meglepetéseket tartogat, mert ennek a történésnek a szépsége nem hasonlítható össze semmivel, amit eddig tapasztaltatok. Könny? lesz az élet és tágas – mentes az eddigi földi korlátoktól. A legnagyobb mérték? változás a szabadság érzésében lesz, melyet felemelkedett lényekként tapasztaltok meg. Azzal a felismerésetekkel jár kéz a kézben, mely szerint felel?sségeteket minden más életformával szemben elfogadjátok, tisztelitek és e szerint cselekedtek. A bizalom is olyasvalami, amihez eddig még nem igazán szoktatok hozzá; nagyon szívmelenget?nek tartjátok majd a tudatot, hogy a magasabb rezgésszinteken nincsenek olyan lények, akik rossz szándékkal lennének irántatok vagy ne lennének ?szinték. Mert azon a szinten létezik egyes egyedül az igazság és ennél kevesebbnek nincs helye.

Egy hosszú utazás van a hátatok mögött, hogy a mai id?ponthoz eljuthassatok, célotok folyamatosan az volt, hogy egyéni rezgésszinteteket megemeljétek, hogy felkészüljetek a felemelkedésre. Sokan közületek már tapasztalják az új tudati szintet és ez az állapot egyre tovább és egyre gyorsabban fokozódni fog. FÉNY-etek is egyre fokozódik [tágul] és egyre több emberhez ér el, hiszen egyre jobban „kinyújtózik”, így segítve azok teljes felébredését, akik már „mocorognak”. Minden lélek megkapja a megfelel? segítséget, legyen ez az élettervébe beépítve [tapasztalatokon keresztül] vagy más módon, mely világossá teszi számára, hogy egy nagy lehet?ség kínálkozik a felemelkedésre. Ezt már eonokkla korábban elmondták nektek tanítómestereitek (és most rajtatok múlik, hogyan reagáltok).- Mint csoportlélek addig nem vagytok teljes létszámban, míg minden egyes individuális lélek fel nem emelkedett.

Tartsátok szem el?tt, hogy minden lélek saját útját járja, mert maga választotta, hogyan zárja le tapasztalatait ebben a dualitásciklusban. Nem tudhatjátok, hogy más lelkek milyen okból kifolyólag választották bizonyos tapasztalatok megismerését, még ha az szemetekben semmi örömre nem ad okot. Ezek most olyan id?k, mikor még tisztázni kell fennmaradó karmátokat és sok lélek számára ezek nehéz id?k, telis-tele vizsgákkal. Normális esetben a saját tempótokban haladhattok, de a felemelkedés ténye miatt, már nincs sok id? hátra. Megváltoztathatjátok az életterveteket, de ezzel nem tennétek jót magatokkal, mert elveszítenétek a lehet?séget most felemelkedni. Mégis, a szabad akarat els?bbséget élvez és a végs? döntés a tiétek. Korábban elhitették veletek, hogy nincs ezen a téren választási lehet?ségetek, mert azokat mások hozzák meg helyettetek. De most felismeritek, hogy ez valótlan állítás volt és igenis van hatalmatok saját jöv?tök megteremtéséhez. Valójában senkit?l nem függtök és nincs szükségetek mások tanácsait vagy utasításait követni. Legyen az jelen pillanatában bármilyen segít?kész, senki nem tudhatja nálatok jobban, mik a ti valódi szükségleteitek. Legyetek ?szinték önmagatokkal és kövessétek megérzéseiteket, melyek nem fognak félrevezetni benneteket!

Oly sok csodálatos lehet?ség vár rátok, melyek az Arany Korba vezetnek el benneteket. Mindennek a tökéletessége ámulatba ejt benneteket és ezeken az energiákon keresztül, melyek körül ölelnek benneteket, éreztetik minden létez? [élet] egységét. El tudjátok képzelni annak a lehet?ségét, hogy Istennel beszéljetek? Igen, Isten csupán karnyújtásnyira van t?letek! Egyszer?en csak azt tanították nektek, hogy másokra van szükségetek, hogy elérjétek Istent. Istennek minden lélekhez van kapcsolata és hogyan lehetne ez másként, hisz mindannyian ’Isteni szikrák’ vagytok.
SaLuSa vagyok a Szíriuszról és a szabad gondolkodásra bátorítalak benneteket, hogy felgyorsíthassátok az evolúciótokat. Áldásomat küldöm a jöv?tökre!

Köszönet, SaLuSa!
Mike Quinsey

Csatornázta: Mike Quinsey
Magyar nyelv? fordítás: Scarlett

Katt ide!
Vissza az elejére
Solyom
cs dec 13 2012, 07:11
Regisztrált tag #67
Regisztrált: szo okt 16 2010, 11:34
Üzenetek: 3096
SaLuSa – 2012. November 23.

Mike Quinsey közvetítése


Hogy a világbékét megvalósíthassátok, véget kell vetni mindenfajta háborús megmozdulásnak és ha a szükség kívánja, rendelkezünk olyan eszközökkel, amivel biztosíthatjuk, hogy ez sikeresen véghez vigyük. Az Új Korban nincs helye az ilyen alacsony rezgéstartományoknak! Id?közben már könnyebb ezen a téren sikeresnek lenni, mivel a fokozódó tudatszint ahhoz vezet, hogy egyre több lélek utasítja el minden téren a háborúval kapcsolatos dolgokat. S?t egyes ’kemény kötés?’ veteránok is készek a váltásra és felismerik a békéért való munka erényeit. Lassan átlátják, hogy a „felhívás a haza védelme érdekében” már a múlté és alattomos módon másfajta célokra sajátították ki. Ha ezek az emberek ráébrednek a valóságra, akkor az Illuminátus nagy gyorsasággal veszíti el a fegyveres er?k fölötti hatalmát és irányítását. A sötétek valójában egykori mivoltukhoz képest lemerültek és elfáradtak és nincs visszaút számukra (a régi körülményekhez), mert ez nem megengedett.

Az el?ttetek álló jöv?ben nem lesz szükségetek fegyveres er?kre, mert véd?rendszereitek lesznek, melyek távol tartják a hívatlan betolakodókat a bolygótól. És itt van még a FÉNY Galaktikus Föderációja, mely a világegyetem rend?rségeként m?ködik. Technológiáink képesek felismerni a bolygó szférájába behatolni szándékozó ?rjárm?veket. Ha szükséges képesek vagyunk a fénysebességnél gyorsabban ’haladni’, mivel az univerzum több szektorában találhatóak azon területek, amik a mi felel?sségünkhöz tartoznak. Ezen felül az ’Ashtar-Parancsnokság’ is itt van, akik lényegében ugyanúgy dolgoznak, mint mi és nekik is meg van a sajátterületeik, melyért felel?sséggel tartoznak. Mindent összefoglalva, mindegyik bolygót megfelel?en védünk és a bolygók népei (tulajdonképpen) békében és szabadságban élhetnek. A Ti régi Földetek is védve volt a beavatkozástól, hogy lehet?vé tegyük a szabad akaratotok kifejezését fejl?désétek folyamán, de az általános alacsony rezgések okán kénytelenek voltunk a hasonló rezgésszint? civilizációknak engedni, hogy kapcsolatot vegyenek fel veletek.

Ha túlléptek a felemelkedés el?ttetek álló pontján, akkor nyitottakká váltok a hasonló SZERETET- és FÉNY-rezgésszint? látogatók számára. Bennük bízhattok, és egyszer?en örömötöket lelhetitek abban, hogy megismeritek, hogyan élnek más civilizációk. Nagy dolgokat éltek át, amikor más bolygókat látogattok meg, melyek különböz? nagyságúak- néha még a jelenlegi Napotoknál is nagyobbak. A legtöbb fejlett civilizáció elfogadhatónak tartja, hogy egy bolygó belsejében éljen, mivel a legtöbb bolygó üreges belülr?l. Ez az eset áll fenn a ti Bels? Bolygótokon is, ahol a lények saját Nappal rendelkeznek, így nem is szembeötl?, hogy „odalent” vannak. Az ottani lakosok nálatok fejlettebbek és kivárják a megfelel? id?pontot, hogy bemutatkozzanak nektek. ?k a ti „el?deitek”, akik Lemúria bukásával a ’Bels? Földre’ menekültek. Egyesek közületek korábban már meglátogatták ?ket és élménybeszámolóik továbbra is hozzáférhet?ek. [pl. Richard E. Byrd admirális beszámolója–ford.megj.]

Sok információ van, amit visszatartottak t?letek és ezért a felemelkedés után sok pótolnivalótok lesz. Nem kell tovább a sötétségben [tudatlanságban] tartani és valótlan dolgokkal traktálni benneteket, és ahogyan ti mondjátok: „Az igazság felszabadít.” Feltörik a benneteket fogva tartó id?hurok és segíteni fogunk nektek, hogy megkülönböztethessétek az igazat a valótlantól. Ha egyes emberek még kétked?ek maradnának, vannak eszközeink, hogy bizonyossággal szolgáljunk a valósról. Nem kényszerítjük rátok az igazságot és egyesek még egy darabig ragaszkodni fognak a régi hitbeli meggy?z?déseikhez. Rendelkeztek a saját ’Feljegyzések Csarnokával’, ahol az összes életciklusotok dokumentálásra került; ezért ezek nem képezhetik vita tárgyát. Visszatekintést adnak minden reinkarnációtokról és ez egyes emberek számára kijózanító gondolat lesz.

Kedvesek, higgyetek nekünk, amikor azt mondjuk, hogy az életet nem vesszük mindig véresen komolyan, hogy ne tudnánk tréfálkozni és ne lennénk örömteliek. Boldogan éljük életünket, és az egymás közötti közelség szorosabbá válik, amikor megosztjuk egymással a humor adta örömöket. Bár természetesen nem tapasztaljuk szükségletbeli hiányaitokat és aggodalmaitokat; de ti is fényt hozhattok mások napjaiba, ha egy jót nevettek velük együtt. A nevetés jelen van az egész univerzumban és minden lélek érti legbelül és értékeli a vicces helyzeteket vagy egy humoros megjegyzéseket. A nevetés jó kedvre derít és felemeli a szellem rezgésszintjét! De egy kellemes szórakozás sosem mások kárára van, mikor valakit nevetségessé tesznek. Szívetek mélyén még mindannyian ’gyermekek’ vagytok, akik azonban a feln?tté válás közepette egy bizonyos fokú tartózkodást sajátítottak el, mert már túlhaladottnak tekintenek a gyermeki viccre, szórakozásra. Lazítsatok és legyetek a bennetek rejl? gyermekké és ismerjétek fel az élet vidám oldalát!

Nem vagytok messze, hogy meglássátok az el?ttetek álló nagy változás els? jeleit, szövetségeseink keményen dolgoznak, hogy megteremtsék a lehet?séget a mi csatlakozásunkhoz. Tisztában vagyunk a kötelességeikkel és tudjuk, hogy lelkesek a ti szolgálatotokban, hogy megadhassák az utolsó lökést a felemelkedés irányában. Mindenképpen így lesz, akkor is, ha ez azt jelentené, hogy bizonyos történések egy id?re elhalasztásra kerülnek. De egyes változások fontosabbak, mint mások és figyelni fogjuk a felfedés bejelentésére utaló els? jeleket. Bizonyos tekintetben nem érzitek szükségességét, hogy nekünk is részt kell vállalnunk a történésekben, de id?közben létezésünk közismerté vált és tudjátok mellettetek állunk. De szükségünk van a hivatalaitok elismerésére is, hogy végre a nyilvánosság elé léphessünk nálatok. Továbbra is fenntartjuk az opciót, hogy kikényszerítsük a dolgokat; de ez a végs? választási lehet?ség lenne, a szükséges eljárási mód szerint. Minden tekintetben jobban szeretnénk, ha ti lennétek, akik saját igyekezetetekkel idéznétek el? a [hivatalos] felfedést. De hogy korrektek legyünk, az is ide tartozik, hogy már nagyon is gyakorta kérvényeztétek petíciókban és kérelmekben, hogy a dolgok végre ’beinduljanak’, de egy államvezet? sem elég bátor ahhoz, hogy a tettek mezejére lépjen. Bár értékeljük a dolgok józan kezelését, de most eljött már az ideje felhagyni a bátortalansággal és elismerni azt, amit a lakosság javarésze már amúgy is tud. Függetlenül a történésekt?l egyre gyakrabban láttatjuk magunkat [hajóinkat] és örülünk nagyon, hogy képesek vagytok félelem nélkül elfogadni bennünket, ami korábban nem volt általános reakció. Érezzük, hogy készen álltok fogadásunkra és ez felgyorsítja a mi válaszunkat.

SaLuSa vagyok a Szíriuszról és tolmácsolom a FÉNY Galaktikus Föderációjának abbéli kívánságát, hogy Mindannyian terjesszétek a SZERETET a világban. A Szeretetb?l soha sem lehet túl sok és segíteni fogtok, hogy exponenciális mértékben növekedjen, mikor már szinte készen álltok a felemelkedésre. A Föld csodás látványt nyújt: a t?letek származó FÉNNYEL telített és ez azt mutatja, mennyire jól reagáltatok a hívásra, hogy összekészül?djetek a felemelkedésre. Már sok segítséget nyújtottak nektek és soha nem volt szándékolt, hogy egyedül kelljen szembenéznetek a kihívásokkal; így kell történnie, ha ráléptek a magasabb dimenziókat követ? ösvényre.

Köszönet, SaLuSa!
Mike Quinsey

Csatornázta: Mike Quinsey
Magyar nyelv? fordítás: Scarlett

Katt ide!
Vissza az elejére
Solyom
cs dec 13 2012, 07:13
Regisztrált tag #67
Regisztrált: szo okt 16 2010, 11:34
Üzenetek: 3096
SaLuSa – 2012. November 26.

Mike Quinsey közvetítése


Bármely nap lehet?ség szerint elhozhatja a valós bizonyítékot arra nézve, ami a kulisszák mögött játszódik le és világossá teheti számotokra a változások várható folytatását. Sajnálatos módon a médiák a „jó híreket” továbbra is visszatartják, mert még mindig az ellen?rz? hatalom markában vannak. De internetetek olyan széleskör?, hogy nem okoz gondot felfedésekkel kapcsolatos utalásokat és más el?re látható történést megtalálni rajta és ezek az információk gyakran olyan emberekt?l származnak, akik tiszta információforrással rendelkeznek. Mégis szükséges tartózkodnotok az autentikusnak t?n? weboldalaktól és beszámolóktól, melyek azért jöttek létre, hogy összezavarjanak benneteket! Ha a valós bejelentések megtörténnek, akkor azok igazságértéke fel?l nem lesz kétségetek. Mert a Felfedés világméret? jelent?ség? lesz és ezért fontos államvezet?itek feladata, hogy ezzel a kérdéssel foglalkozzanak.

Függetlenül mindett?l utatok – és Földanya útja is - a felemelkedéshez vezet, ezzel kapcsolatban nincs semmi probléma. Úgy, mint az univerzum maga – mindenki a készenlét végs? szakaszához érkezett, mert a felemelkedésetek annyira fontos, mint minden többi változás. Ti vagytok az egyetlenek a folyamatban, akik még képtelenek ezt teljes egészében egyedül végrehajtani, ezért segédkezünk nektek mi, a FÉNY Galaktikus Föderációjától másokkal együtt. Kiváltság számunkra, hogy kiválasztottak minket erre a szerepre! Létezésünk alapelve mások szolgálata. A felemelkedés csupán a kezdet, mert utána még sok dolgunk akad, hogy megismertessünk benneteket a folyamattal együtt járó megváltozott életfeltételekkel. Azon a véleményen vagyunk, hogy sokan közületek most tudatában vannak mit is jelent, ha életmin?ségük jobb lesz és önállóságotok újra helyreállításra kerül. Ahelyett, hogy [élet] utatokat mások írnák el?, a jöv?ben ti magatok termetitek azt meg. Ez a hasonló lelkeket egymáshoz vonzza - és ezért a különböz? céllal rendelkez? lelkek útja elválik egymástól.

Ha már mérlegeltétek, hogy elmozdultok-e egy új frekvencia-szintre, akkor az is világos lesz számotokra, hogy minden dimenzión belül is sokrét? szintek léteznek. Ezért nem is fogtok mindannyian ugyan azon a szinten tartózkodni és egyes embertársatok elt?nnek majd a látószögetekb?l. Ezért ismételten felhívnánk a figyelmeteket, hogy mindegyik lélek pontosan a számára megfelel? szinten találja magát. Ez az a szint lesz, mely a saját rezgésszintjével egybecseng és ahol kellemesen és otthonosan érzi magát. Ez a tökéletes válasz azoknak a kérdéseire, akik aggódnak embertársaik és azok jöv?beni útja fel?l, akik a jöv?ben elkísérik útjukon. Ami a családokat illeti, megnyugtathatunk benneteket, hogy a legtöbb családtag normális esetben együtt marad. De természetesen el?fordulhat, ha túlságosan eltér? elképzelésük van az embereknek a felemelkedést illet?en, akkor ezek különböz? párhuzamos valóságokat nyithatnak meg számukra. Ebben az esetben alig - ha egyáltalán, akkor is csak korlátozottan- állhat rendelkezésre szabad választás.

Az elkövetkez? változás valói mértékét még sok ember nem fogta fel igazán, mert jöv?tök az eddigi tapasztalataitoktól lényegében el fog térni. Ha a Mennyet képzelitek a Földre, akkor pontosan az lesz, amit megtapasztaltok; de ezt csak az új Földön lesz lehetséges kivitelezni. Eddigi életetek egyik „nemkívánatos” eleme a por, melynek eltávolítására sok id?t fordítotok. Erre a leveg? tisztasága okán a jöv?ben nem lesz szükség és a lábatok alatti padló is más textúrájú lesz, mint amit eddig ismertetek. Az öregedési folyamat és a lebomlás nélkül, nem lesznek gyári vagy más forrásból származó hulladékok. Tisztaság és világosság kéz a kézben járnak a magasabb rezgésszinttel, mely a színárnyalatok nagyobb palettáját teszi láthatóvá, mint amit eddig ismertetek. Így a ’Mennyek’ a megfelel? szó, ami FÉNY magasabb dimenzióit méltóan leírja.

A Földön olyan sok a b?ncselekmények száma, hogy életeteket azzal kell töltsétek, hogy otthonotokat és tulajdonotokat megvédjétek a b?nöz?kt?l. Egyéni szinten attól féltek, hogy kirabolnak vagy megtámadnak benneteket vagy, hogy még szörny?bb dolgokat kell elszenvednetek. Kedvesek: a magasabb birodalmakban nem léteznek ilyen veszélyek vagy fenyegetések, - mert egyszer?en nincs létjogosultságuk – és minden lélek a gondoskodás és a szeretet nyelvén fejezi ki magát. A b?ség feleslegessé teszi a bármilyen formában felhalmozott gazdagságot. Ha meg van mindenetek, amire szükségetek van, nem fogjátok mások javait vagy ingóságait irigyelni. Képzeljétek azt el, hogy nincs már szükségetek zárakra és tulajdonotokat biztonsági okokból nem kell elzárnotok. Az ilyen típusú változásokhoz nemsokára hozzá fogtok szokni, ha már nem kell semmiért aggódnotok, akkor életetek az öröm és a boldogság folyamatos tapasztalatává válik.

Sok civilizáció van, akik már alig várják, hogy barátságot köthessenek veletek, mivel ?k is hasonló „cip?ben” járnak, mint ti. Emberszer?ek vagy humanoidok - és a géntechnika kerül?útja révén rokonaitok. Természetükb?l adódóan az emberek tulajdonképpen barátságos és jóindulatú lények és hasonló szellemiség? lelkeket vonzanak magukhoz. Ezek közül a lények közül egyesek már felvettek veletek egyéni úton kapcsolatot, de ezeket felügyeltük, hogy ne térítsen el benneteket a fontosabb dolgoktól, mint a felemelkedésetek. Els? összetalálkozásunk alkalmával szeretnénk megismertetni benneteket f?-családaitokkal, akik már Föderációs tagok. Addigra olyan mértékben kiszélesítettétek tudatotokat, hogy ti is képesek lesztek emlékezni az eredeti közös kapcsolódási vonalakra.

Mint azt lassacskán felismeritek, a felemelkedés a saját rezgésszintetek és tudatszintetek kvantumugrása. Tartsatok önvizsgálatot, hogy készen álltok-e; tekintsetek vissza az elmúlt néhány évre, akkor minden bizonnyal felismeritek: tudatotok nagy változáson esett át. A múltban egy lassan el?re haladó növekedés volt tapasztalható, de mostanra ez a növekedés felgyorsult és szinte naponta tapasztalhatjátok a további különbségeket a korábbi állapothoz képest. Beszámolhatunk arról, hogy a FÉNY az univerzum minden részéb?l áramlik a Földetekre. Soha nem vagytok támogatás híján, ami azonban az egyre közeled? felemelkedés okán intenzívebbé vált. Szeretnénk, ha minden lélek, aki világosan kinyilvánította felemelkedési szándékát, teljes bizonyosság és megfelel? felkészültség mellett teljesíthesse be felemelkedését.

Mindannyian tisztelnek és ?szintén szeretnek benneteket az egész univerzumban, függetlenül attól, hogy a FÉNY vagy a sötétség felé húzódtok. A fennálló különbség csupán az, hogy a dualitásban más részt [szerepet] játszottatok és ezért egy lelket sem kellene elítélni. Ezt az elképzelést még meg kell „emésztenetek”, mert a törvényeitek alapján üldözitek és elzárjátok azokat, akik megsértik világotok törvényeit és cselekedeteitek alapján hajlamosak vagytok el?re elítélni ?ket és ett?l teszitek függ?vé büntetésüket. Ez nem jelenti azt, hogy ne legyen véleményetek, de gyakran olyan fajta energiával párosul az ítéletetek, mely a büntetéssel kapcsolatos gondolatmeneteteket eltorzítja. Az ilyen típusú ítéletek meghozása nem illet meg benneteket, de legyetek nyugodtak az igazságszolgáltatásnak mindig eleget kell tenni, akkor is, ha látszatra valaki úgymond „megússza” a dolgokat. Semmi nem maradhat örökre rejtve, mert minden cselekedet energiája az ’éterben’ tovább létezik.

SaLuSa vagyok a Szíriuszról és örülök, hogy láthatom, hogy sokan közületek egy különleges rendezvényt terveznek december 12-re, mely nagy jelent?séggel bír a személyes felkészülésetek kódolásának kiadásával, a felemelkedésre való felkészülésben. – Legyetek FÉNY-ben; legyetek SZERETET!

Köszönet, SaLuSa!
Mike Quinsey

Csatornázta: Mike Quinsey
Magyar nyelv? fordítás: Scarlett

Katt ide!
Vissza az elejére
Solyom
cs dec 13 2012, 07:14
Regisztrált tag #67
Regisztrált: szo okt 16 2010, 11:34
Üzenetek: 3096
SaLuSa – 2012. November 28.

Mike Quinsey közvetítése


Mint azt ti is láthatjátok, csupán nagyon kevés korábbi, erre az évre vonatkozó jóslat vált valóra, így lényegében egy „normálisnak” mondható évet tudhattok magatok mögött. Azonban mindig sok olyan dolog is történik, mely bár fizikai természet?, de nem számolnak be róla sehol sem. Ezért jó, ha tudjátok, hogy valóban csak kevés olyan történt, ami a nagy katasztrófát váró emberek elképzeléseinek megfelelt volna. A dolgok ezen végkifejletét javarészt magatoknak köszönhetitek, mert az el?bbi évekhez képest jelent?sen megemelkedett a Föld rezgésszintje. A Földre vonzott FÉNY mennyisége lecsökkentette az intenzívebb energetikai tisztítás szükségességét. Mi a Galaktikus Föderációtól segédkeztünk a tisztító folyamatban, amikor arra volt gondunk, hogy a környezetszennyezési állapot ne rosszabbodjon. Ez magában foglalja a ’Chemtrail’-eket [mérgez? kondenzcsíkokat], melyeknek az volt a célja, hogy aggodalomra okot adó mértékben gyakoroljon hatást minden életformára.

Így a dualitásban töltött utolsó heteiteknek tulajdonképpen békésen kellene lefolynia és lehet?vé kell tennie számotokra, hogy felkészülhessetek a felemelkedésetekre. Ehhez a legjobb tanács, hogy nyugodtan, lazán és békésen összpontosítsatok, és ne hagyjátok magatokat ebb?l az állapotbók kibillenteni. Történelmet fogtok írni azzal, hogy azokhoz tartoztok, akik lényegében a felemelkedéssel együtt járó dolgokat megtapasztalhatják a Földön. A régi rezgések a fejl?déseteket [evolúciótokat] nem fogják tovább zavarni, mert átveszik helyüket a magasabb szint? rezgések, melyek „felemelnek” benneteket. Legtöbbetek minden bizonnyal örömtelien nyugtázza ezeket a változásokat, attól függetlenül, hogy az alkalmazkodás Másoknak nehézséget okozhat. Egy teljes frekvenciaváltás természetesen nagyon er?teljes hatású folyamat, mely bizonyos mélységekig minden életformára kihat majd.

Drámai [nagy horderej?] változások következnek a felemelkedés után és közülük sokat lehet már korábban átéltetek. Minden megfelel? id?ben és nagy gyorsasággal történik, hogy élvezhessétek annak az el?nyeit, aminek már rég el kellett volna kezd?dnie, ha nem lettek volna az sötét er?k id?húzó taktikái. A sötét korszak, minden korlátjával egyetemben, leváltásra kerül egy olyan korszak által, melyre több szempontból is „emelkedettnek” fogtok látni és civilizációtok népeit a SZERETET és a kölcsönös elismerés jegyében f?z össze. Minden eddigi különböz?ség elt?nik, hogy szeretetteljes együttm?ködés jöjjön létre köztetek. Ennek elérése nem okoz majd gondot, mert a közétek emelt falak leomlanak és az eddig egymástól elválasztó félelmek helyébe a bizalom érzése kerül.

Elkezdhettek önmagatok lenni: nyitottakká váltok mások számára, szeretetteljesek lesztek és képessé váltok valódi érzelmeitek kimutatására. A félelmek túl sokáig kötöttek gúzsba benneteket, amikor azon „filozofáltatok”, mit gondolnak mások, ha valódi érzéseiteket, szereteteteket a többiek iránt kimutatjátok. Találjátok meg a Bels? Gyermeket szívetekben, aki nem ismeri kétségeiteket és óvatosságotokat, hanem abban ismeri fel a csodát, hogy képes FÉNYÉT és SZERETETÉT szabadon megosztani Másokkal. Foglyai voltatok a magatokról alkotott gondolatoknak – a gyermekkorban kezd?d? szelektáló tréningnek köszönhet?en. Most pedig szabaddá válhattok, hogy életörömötöket Másokkal is megosszátok. A jöv?ben senki nem érzi magát sebzettnek, ha a „szeretet” csak megjátszották el?tte, mert teljesen természetes lesz az egymás iránti nyitottság, mivel Mind Egyek vagytok [az érzelmek megjátszása ellehetetlenül].

Igen: „A szelíd emberek öröklik a Földet”, és azok, akik pusztulást és halált okoztak, álháborúkat szítottak, eltávolításra kerülnek a hatalomból [közepetekb?l?]. Egyedül a szelídek és szeretetteljes lelkek maradnak és lelhetik örömüket egy boldogsággal teli életben, melyet a dualitásban még nem ismerhettetek meg. Bebizonyítottátok, hogy nagyhatalmú lelkek vagytok – „aranyból van szívetek”,- és Mindenki felemelked? lényként tekint majd rátok. Alkotó er?itek a teremetés célját szolgáló irányba kormányozódnak – Mindenki javát szolgálva. Eddig még fel sem ismertétek, mennyire hatalmas er?vel bírtok és ezért nem is tudtátok irányítani képességeiteket. Ez miatt azonban ne szomorkodjatok, mert a felemelkedéssel a kitágult tudatotok ezt mind megváltoztatja.

Isten társteremt?i vagytok és szolgálatotok az egész világegyetemen keresztül vezet. Egyedülálló min?ségekkel rendelkeztek majd, melyek a dualitásban szerzett tapasztalataitokon alapulnak. A „FÉNY mesetereiként” tekintenek majd rátok, akik az újonnan felbukkanó civilizációknak szintén segítenek a fejl?désben. De ez az id? valamivel a távolabbi jöv?tökben lesz; mindenesetre vonzódást éreztek az ilyen módon való szolgálatra. Hosszú és buktatókkal tarkított utazás van a hátatok mögött, mellyel azonban sokat nyertetek is, amiért különösen csodálunk benneteket. Egyenrangúként foglaljátok el helyetek mellettünk és sokan közületek úgy döntenek, csatlakoznak a Föderációhoz. Megfelel? tudással rendelkeztek rólunk, hogy meghozhassátok ezt a döntést és megjegyzésünk n?knek és férfiaknak egyaránt szól. A nemekkel kapcsolatban, ezt a kétfajta energiamintát – másként, mint eddig – kiegyensúlyozottabb formában észlelitek majd, így a különbségek alig észrevehet?ek lesznek számotokra.

A világotokban jelenleg zajló forrongások ellenére nagyon is reális a békére való kilátás. Ezt legmagasabb szintr?l irányítják és az erre való reakciók bátorításra adnak okot. Még tapasztalható a nagy hatalmak kivonulásától való félelem, melyek a kis országokat visszatartották, de a béke könnyen fenntartható, ha egyetértés születik a fegyverek letételér?l.
A béke mindenképpen szükséges elem, ha a magasabb dimenziókba szeretnétek eljutni, mert nem támogatják az alacsonyabb rezgésszint? háborús fenyegetések energiáját. Azzal az igyekezettel együtt, hogy megfelel? kormány-csapatokat biztosítotok – mely ügy szintén jól halad el?re – drámai változásokat eredményeznek, mely az egész civilizációtok arculatát megváltoztatja. Ehhez hozzáf?zhetitek még a Felfedést, melyet követ?en minden dolog nagy sebességgel beindul. És ezek a történések már egyáltalán nincsenek olyan távol; szövetségeseink keményen dolgoznak megvalósításukon.

A Felfedésre [hivatalos bejelentésre] természetesen nagy hangsúlyt fektetünk, hiszen ez teszi lehet?vé, hogy felépítsünk veletek egy [nyílt] kapcsolatot, mely a fejl?désetek számára elengedhetetlen. De ami még fontosabb, az ebben játszott szerepünk, hogy felügyeljük a társadalmatokban bekövetkez? nagy változásokat és, hogy segíthessünk a nagyvállalatoknak a változás diktálta körülményekkel való boldogulásban. Szükséges egy olyan váltás, mely a kisebb csoportok szükségleteit is figyelembe veszi – a nagy monopol helyzet?ek szükségleteivel szemben – és az alkalmazkodás következtében, új munkamódszerek alkalmazása válik szükségessé. Látni fogjátok, hogy az üzleti világ a jöv?ben nyílt lapokkal fog játszani a nyilvánosság el?tt [átlátható lesz], így Mindenki tudni fogja, mi történik és látni fogja, hogy becsületes és igazságos elvek szerint m?ködik. Ennek megvalósítása egyszer? lesz, mivel a kriminális elemek, akik eddig jelen voltak társadalmatokban, elt?nnek.

SaLuSa vagyok a Szíriuszról és azt kérem t?letek, hogy ne a múltra, hanem a jöv?re összpontosítsátok energiáitokat- az elvárásaitokhoz mérten! Így segíthettek felgyorsítani az eseményeket és ilyen módon megfelel?bben lesztek felkészülve. Veletek vagyunk Kedvesek, és ez mindig így is marad.

Köszönet, SaLuSa!
Mike Quinsey

Csatornázta: Mike Quinsey
Magyar nyelv? fordítás: Scarlett

Katt ide!
Vissza az elejére
Solyom
cs dec 13 2012, 07:15
Regisztrált tag #67
Regisztrált: szo okt 16 2010, 11:34
Üzenetek: 3096
SaLuSa – 2012. December 5.

Mike Quinsey közvetítése


A néhány még fennmaradó nap tükrében, miel?tt megtapasztaljátok az er?teljes rezgésnövekedés els? részét, arra kérünk benneteket, hogy próbáljátok úgy alakítani életeteket, hogy legyen id?tök [dec.] 12-én lazítani és átadni magatokat ennek a napnak. Mivel ez egy kulcsfontosságú id?pont a felemelkedésetekben, legyetek ennek teljességében tudatában és véssétek emlékezetetekbe ezt az intenzitású energiát. Bár nem fogja ezt minden egyén ugyanúgy megtapasztalni, de ha felkészültök rá, akkor a bels? változásokról megtarthattok bizonyos emlékeket. Egyesek már a 11.11 univerzális id?ben felébredtek álmukból, és képesek az éppen zajló folyamatokat világosan átlátni. Mások továbbra is ’alszanak’, de miközben az energiák dolgoznak, mozgalmas álmokat élnek át. De mindenki befogadja ezeket az energiákat és az id?pontban adott tudatállapotuktól függetlenül hasznukra válhat.

Az, hogy 12.12 után sebtében felgyorsul a felemelkedési folyamat, azt jelenti számotokra, hogy egy folytonos tapasztalás vár rátok, mely során az érzékeitek finomodnak és minden kétséget kizártok, hisz már hasznotokra volt eddig is [a folyamat]. Egy különösen kiemelked? történés lesz ez és az öröm és boldogság új érzését hozza el mindenben, amivel csak találkoztok. Felismeritek a különbséget a körülöttetek lév? embereknél és érzitek a mélyreható nyugalmat [lazaságot] és békét, mintha minden sötétség egy csapásra elt?nt volna. Ez tükröz?dik majd az emberek szemében is, hiszen a szem a lélek tükre és sokkal er?teljesebben fogják a Szeretet sugározni, mint azt korábban tapasztaltátok. Az élet stresszesebb oldala lecsökken és leváltja egy csodás, harmonikusabb érzés – olyan lesz, mintha „a világon már semmire nem kellene gondot fordítanotok” - és Kedvesek, pontosan így szeretnénk látni benneteket. A normális életetekkel együtt járó fáradozás és a veszekedés az el?ttetek álló változás kapcsán egymás után elkopik

Ha azok közé tartoztok, akik eddig alig tapasztaltak változásokat, ne aggódjatok, mert a különböz? anyagcsere miatt a változások különböz? hatással bírnak. Ett?l a hónaptól az el?relépéseitek felgyorsulnak, mert az izgalom fokozódik a Felfedésre való várakozás kapcsán. Ezek különböz?képpen fordulhatnak el?; tehát a váratlant várjátok, mert bizonyos opciók [kimenetelek] még nyitottak. Mint ahogyan eddig is, egy szervezett Felfedési folyamatot részesítünk el?nyben, hogy a hivatalos keretek világméret? alapként szolgáljanak. Már sok ország jelezte, hogy üdvözölnék látogatásunkat és ennek megfelel?en ezt teljesíteni is fogjuk. Nagy események, mint például a bemutatkozó repülések ezt kés?bb követik majd, ha jelenlétünk általánosan elfogadottá válik majd. Mindenkor tudatában vagyunk, hogy a félelmi faktor [galaktikusok miatt] még nem t?nt el teljes mértékben.

Az emberek nemsokára elkezdenek egymást közt [nyíltan] beszélni a felemelkedési folyamatról, miután értesültek róla, hogy valami nagy dolog vár rájuk. Lesz némi zavarodottság, mert nem tudják, hol is találják meg pontosan a valós igazságról az információkat. Itt, mint Fénymunkások a ti bevetésetek következhet, hogy el?vigyázatosan „terjesszétek az igét”. Ügyeljetek arra, hogy ne hangsúlyozzátok túl a végs? id?ket! Mert már sokan terjesztik az (állítólagos) „világ végét”, mert senki nem közölte velük, hogy ez a végs? id?, egyszer?en egy új kezdetet jelent. Vár rátok az Új Föld, és mint eddig ellát benneteket a szükségessel; csakhogy a szükségleteitek teljesen mások lesznek, mint korábban. Valójában, mivel csak kismérték?ek lesznek a szükségleteitek, Földanya így saját jobban összpontosíthat magára.

Mint azt már kezditek megérteni, a kulcs a SZERETET, mely mindent megnyit és Isten inkarnált lényeiként, ennek a SZERETET-nek a kifejez?i vagytok. Szabadnak lenni, SZERETET-eteket másokkal megosztani: egy új tapasztalt lesz. Bár átéltetek ilyen pillanatokat a dualitásban is, de a jöv?ben tudni fogjátok, hogy ez egy természetes állapot. De ne felejtsétek el önmagatokat is szeretni, mert egyáltalán nem önz? dolog felismerni önmagatokban Isteni Éneteket. Legyetek SZERETET és ajándékozzatok SZERETET-et; tízszeresen tér vissza hozzátok. Képzeljétek el, milyen, ha nem kell egy másik személy szándékait illet?en megkérd?jelezni bármit is, hanem egyszer?en Mindenkiben megbízhattok. Ehhez az új állapothoz hamar hozzászoktok és a dualitásban töltött életeitek után nagyon tudtok majd ennek örülni.

Miközben tovább növekszik felfelé az egyéni rezgésszintetek, megtapasztaljátok, hogy az öregedési folyamatot nem csak hogy feltartóztatjátok, hanem meg is tudjátok fordítani. Ez jó hír köztetek azok számára, akik a régebbi generációhoz tartoznak. Végül minden test kristály struktúrájú lesz és ez az eredeti állapot, ahonnan kiindultatok. Egészségetek teljes lesz [egész] lesz, mert a magasabb dimenziókban nem létezhetnek betegségek. A tökéletesség uralkodik a magasabb Birodalmakban és ez minden életformára vonatkozik, mely egy magasabb tudatszinttel rendelkezik. Beszéljetek a fákkal vagy bármivel, ami érdekl?désetek középpontjába kerül - választ fogtok kapni.

A széles [h?mérséklet] paletta után, melyet az id?járásotoktól függ?en megtapasztaltatok, nagyon kellemesnek fogjátok érezni, a „nappalból-nappalba” [?] h?mérsékleti feltételeket. Ekkor nem lesz szükséges „a nappal és éjszakai” szabályozásra, hogy nevén nevezzük a dolgokat: a most tapasztalható szükséges alvás mértéke lecsökken. Egy könnyedebb testtel, mely bizonyos fokig magától regenerálódik, a táplálkozási szükségleteitek is lecsökkennek. Sok szükségletet végül a körülöttetek lév? energiából nyeritek majd; bár mi is fogyasztunk ízletes természetes italokat és egyes élelmiszereket. Id?közben rájöhettetek, hogy önellátóak vagyunk, ha az anyahajóinkkal ’szeljük át’ az univerzumot; minden esetre csupán kismérték?ek a szükségleteink. Legyetek tisztában azzal, hogy testetek más összetétel? lesz és nem gyötör az éhség, mint ahogyan azt eddig tette.

De ne várjátok, hogy minden változás egy id?ben és egyszerre történik, mert ezek a folyamatos fejl?désetekhez igazodnak és különböz? dimenziókban folytatódnak tovább. Mégis szép és vigasztaló tudni, mit tartogat a jöv?, hogy mi a következ? célotok. Jelenleg a legfontosabb, hogy ne hagyjatok alább a felemelkedésben való koncentrációban és tartástok távol magatokat az alacsonyabb rezgésszinthez rendelhet? dolgoktól. Tisztítsátok továbbra is testeteket és engedjétek el, ami a 3. dimenzióhoz tartozik. Mert ezt a dimenziót a hátatok mögött hagyjátok és nem vihettek magatokkal maradék kötelékeket. Ez nem lesz nehéz, mert már nem szolgálnak benneteket. Az is el?fordulhat, hogy megváltok eddigi baráti körötökt?l, mert már nem képviselik a mostani érdekl?dési szinteteket.

SaLuSa vagyok a Szíriuszról, és a kollégaimmal együtt a FÉNY Galaktikus Föderációjától sok sikert kívánunk nektek személyes utazásotokhoz a felemelkedésbe! Legyetek biztosak benne, hogy sok magasan fejlett lény kísér utatokon!

Köszönet, SaLuSa!
Mike Quinsey

Csatornázta: Mike Quinsey
Magyar nyelv? fordítás: Scarlett

Katt ide!
Vissza az elejére
Solyom
szo dec 15 2012, 03:32
Regisztrált tag #67
Regisztrált: szo okt 16 2010, 11:34
Üzenetek: 3096
SaLuSa – 2012.12.07.

Mike Quinsey közvetítése
Katt ide!


[ Módosítva sze dec 19 2012, 04:01 ]
Vissza az elejére
Solyom
szo dec 15 2012, 03:32
Regisztrált tag #67
Regisztrált: szo okt 16 2010, 11:34
Üzenetek: 3096
SaLuSa – 2012.12.10.

Mike Quinsey közvetítése


Reméljük, hogy mindenki, aki a 12. 12. fontosságának tudatában volt, el?készületeket tett, hogy beengedje az új energiákat. Ez bizonyos mértékben mindenkire hatással lesz; mégis sokkal kedvez?bb, ha lépéseket tesztek a tudatos részvétel érdekében. Ezzel nem csak saját energiaszinteteket emelitek, hanem mások számára is lehorgonyozzátok az energiákat, így Földanya is élvezheti hatását. Az energiákra való tudatos figyelmetekkel és összpontosításotokkal érezhetitek hatását a testetekbe való beáramlásával. Egy könnyed szédülés érzése normális lehet;- ezen kívül még a béke intenzív és nagy lelki nyugalom érzését élhetitek meg. Örüljetek neki és tudjátok, hogy egy új tudatszintre emeltek fel benneteket, melyre a jöv?ben természetes állapotként tekintetek.

Mások körülöttetek megérzik az új energiáitokat és észrevehetitek, hogy a nagyon kicsi gyermekek gyakran látni is képesek a FÉNY-t aurátokban. Azt is megtapasztaljátok, hogy az újra megtalált léleknyugalmatok képessé tesz benneteket az érzelmeitek fölötti teljes kontroll megtartására. A ’lehet?ség’, hogy negatív érzelmekbe bonyolódhassatok nagyon távol áll, mert valójában ti lesztek a faktor, akik a puszta jelenlétetekkel az ilyen típusú érzelmeket átváltoztatják. Míg meg nem szokjátok a magasabb szint? energiákat, egy ellenállhatatlan késztetést éreztek a kifejezésükre, hogy megöleljétek az embereket. Ha szeretetet éreztek a lélekcsaládotok iránt, akkor az természetes, hogy azt szeretnétek megosztani velük.

Jelenleg még legkülönböz?bb szint? lelkek között éltek; de képzeljétek el, milyen csodás érzés lesz, ha csak olyanok között tartózkodtok, akik hasonló ’hullámhosszon’ vannak. Ha teljességében megszabadultatok a dualitástól, akkor a kölcsönös vonzás törvényszer?sége fog m?ködésbe lépni, mely garantálja az élet lazább és örvendetesebb élvezetét. Miután kiteljesedik a Felemelkedés a különböz? történések sokkal gyorsabban haladnak majd el?re, mert azok, akik ennek ellenálltak, nem lesznek megtalálhatók a létsíkotokon. Mint azt tudjátok, ez nagyon nehéz év volt minden résztvev? számára, hogy el?bbre vigyék a változásokat, mert miközben elvárható lett volna a sötét er?kt?l, hogy visszahúzódnak a ’színpadról’ és hagyták volna, hogy a Felemelkedés a természetes útján haladjon el?re, folyamatosan megtagadták az együttm?ködést és maradék erejükkel megpróbálták a már elért fejl?désbeli lépéseket is tönkre tenni. Id?közben a zavaró man?vereink csupán zavaró tényez?kké váltak és nincsenek vele tisztában, hogy napjaik száma a Földön meg vannak számlálva.

Mi, a Galaktikus Föderációtól mindenkor szem el?tt tartottuk minden lehet?séget [opciót], amikor a Felemelkedéssel foglalkoztunk. Biztosíthatunk benneteket: annak ellenére, hogy nem állhatunk el? látványos eredményekkel, a szükséges munkát elvégeztük, így közvetlen a Felemelkedés után minden ’állomás’ akcióba lendül. Ezt az id?pontot követ?en mindent nyíltan végezhetünk és garantálhatjuk, hogy médiáitok is nyitottak lesznek és készen állnak beszámolni az Igazságról. Fölösleges említeni, hogy nagyon nagy igyekezettel pozícionálják magukat a világ minden lehetséges pontján; és mi pedig gyorsan nekiláthatunk a még fennmaradó leveg?- víz- és szárazföldi-szennyez?dések felszámolásához. Valójában már régóta ellen?rzésünk alatt tartjuk ezeket; de karmikus okokból csak bizonyos fokig mehettünk el. Nemsokára mi is szabadon tehetjük dolgunkat, hogy veletek és más földönkívüli lényekkel együtt munkálkodjunk.

A fordulat, aminek részesei vagytok, minden régi paradigmához kapcsolódó rezgést eltávolít. Sok megváltoztatásra váró dolog, olyan szinten tornyosul, hogy valamivel több id?t vesz igénybe rendbetétele. De a f? feladatok, mint a szegénységt?l, hajléktalanságtól és más nyomorúságoktól való megszabadítás a legközvetlenebb figyelmünkre számíthat. A múltban lehetséges volt, hogy sok nélkülözést éljetek át az életciklusaitok során és a sötét er?k hosszú ideje szándékosan akadályoztak benneteket, hogy a világ b?ségét és gazdagságát élvezhessétek. Az új ciklus az élet egy teljesen új megtapasztalását biztosítja, melyben minden megosztásra kerül; és nem lesz helye az anyagi javak felhalmozásának vagy a korrupciónak és nem lesznek rendszerek, mint korábban, amik lehet?vé tették egyeseknek, hogy kihasználjanak másokat.

A korrektség és az ?szinteség jellemzi majd az üzleti kapcsolatokat és a szolgáltatásokat pedig értelemszer?en díjazzák és értékelik. Az Igazság, eddig ritka volt, mint a fehér holló; de ez az Új Korban természetes állapot lesz, mert azonnal láthatóvá válik, ha valaki nem teljesen ?szinte. Mint azt ti is láthatjátok, üdít? élmény lesz az olyan emberekkel való találkozás, akikr?l tudjátok megbízhatóak és hasonlóan hozzátok, szintén a FÉNY-t szolgálják. A 2013-as év a nagy el?relépések éve lesz, mert természetesen minden, ami valaha megtervezésre került, gond nélkül megvalósítható lesz. És ha minden jó úton halad el?re, ti is – még ha lassabb tempóban- de egyre jobban fejl?dtök és megtapasztaljátok, ahogyan tudatotok egyre er?sebben kiteljesedik. A Tudatfölötti [?tudatokat átfogó állapot] a célotok, ahonnan ismételten egy teljesen új szintre juttok. De nemsokára lesz elég dolgotok, hogy az Újat megszokjátok; ne törjétek a fejeteket a távoli jöv?n.

Más civilizációkkal együtt nagyon figyelmesen követjük a Földeteken történ? eseményeket, tudományos és személyes okokból kifolyólag is. Köztetek mindenki különleges és kiválasztott, hogy megtapasztalja a Felemelkedést. Így nagyon sok Fénymunkásra volt szükség, hogy az ’alapozás’ elkészülhessen, mely képessé teszi a Fényt, hogy lehorgonyozódhasson [megmaradhasson] és hogy gy?zedelmeskedjetek a sötét er?k felett. Ezt kit?n?en hajtottátok végre és bebizonyítottátok, hogy a belétek vetett bizalmunk sem volt hiába való; és vegyétek figyelembe, hogy mindez a szabad akaratotok tudatában jött létre. Segítettünk nektek, mint azt bármely más lény megtette volna; de végül saját magatoknak köszönhetitek, amit elértetek. Id?vel még többet tudtok majd meg a dualitásról és a benne töltött sok életciklusotokról, melyek során sok extrém dolgot éltetek át, amit csak el tudtok képzelni. Mindezt hamarosan a hátatok mögött hagyjátok és senki nem ”ronthat” bele életetekbe, mint korábban. Karmikus szemszögb?l mindent kiegyenlítettek és miután lezárul a régi ciklus, azok akik felemelkednek, nem visznek semmi karmikusat magukkal.

Kedvesek: engedjétek, hogy a dolgok a saját kerékvágásukban haladhassanak tovább, de ti is haladjatok velük együtt és legyetek tudatában, hogy felemelkedtek; akkor elengedhettek minden bosszúságot és aggodalmat. Mindenkir?l szükségletei szerint gondoskodnak és mindenkivel megbecsüléssel és egyediségében tisztelve bánnak majd. Minden okotok meg van, hogy izgatottak legyetek, annak a ténynek a fényében, hogy csupán csak néhány nap van, hogy a sokáig tartó várakozás véget érjen, mert a nagy történések, melyeket már kezdetek észlelni: elkezd?dnek. Tudjuk, hogy sokan közületek még mindig barátaik és családjuk miatt aggódnak; de még egyszer nyomatékosítanánk, hogy minden lélek pontosan ott fogja találni magát, ahol lennie kell – a születése el?tti megegyezése alapján. Legyetek annak is tudatában, hogy soha nem lehettetek teljességében elválasztva egymástól, ha összeköt benneteket a szeretet.

SaLuSa vagyok a Szíriuszról és tiétek az én SZERETET-em, ti csodás lelkek!

Köszönet, SaLuSa!

Mike Quinsey

Csatornázta: Mike Quinsey

Magyar nyelv? fordítás: Scarlett

forrás: Katt ide!
Vissza az elejére
Solyom
h dec 17 2012, 10:25
Regisztrált tag #67
Regisztrált: szo okt 16 2010, 11:34
Üzenetek: 3096
SaLuSa – 2012. december 12.

Mike Quinsey közvetítése


Életciklusotok egyik legfontosabb napja jött el, és egy sor életciklus bűvölete ez, melynek az a célja, hogy nemsokára lehetőséget biztosítson a dualitás-ciklust magatok mögött hagyni. Ez elvisz benneteket egy olyan időszakba, melyben megteremtitek az Arany Kort és az öröm és boldogság magasabb dimenziójába emelkedtek fel. Az eddigi gondjaitokat és problémáitokat nemsokára „félretehetitek” és köztetek sokan aktív részesei lesznek a sokrétű projekteknek, amik Földanya felemelkedéséből következnek. A következő napokban megosztjátok saját tapasztalataitokat és nyugtázhatjátok a különféle reakciókat. Azok, akik a Fény zászlaja alatt állnak mindenképpen egy energia-bevitelt [inputot] érzékeltek és ezáltal egy új szintet integráltak önmagukban.

Senki nem akadályozhatja meg, hogy az új energiák ne legyenek bizonyos hatással mindenkire; de ezt nem fogja mindenki érzékelni. Civilizációtok soha nem lesz újra a régi, mint a dualitás idején, mert minden áldásosan fejlődik tovább. Tapasztalni fogjátok, hogy szándékotok a cselekvésre sokkal céltudatosabb és mély értelműbb [b] lesz. Szándékotokban áll majd kívánságotokat követi, hogy tovább haladjatok előre és hogy egy új, SZERETET-en alapuló társadalmat hozzatok létre. Ezt teremtő erőitek segítségével hozzátok létre, melyek erősebbek lesznek, mint valaha. Ez a hajtóerő azokat kíséri, akik a FÉNY-hez igazodnak és meghatározzák, hogyan változtassátok meg vagy távolítsátok el a ’színpadról’ azokat, akik a valódi fejlődésetek útjában állnak. Mindent, amit eddig elnyomtak hozzáférhetővé kell tenni, hogy nem csak kevesek, hanem mindenki javát szolgálhassa.

A földi magasabb frekvenciákkal a Galaktikus Batátaitoknak is egyszerűbb lesz, hogy megjelenhessenek nálatok, mert saját rezgésszintjüket már nem kell annyira lecsökkenteniük, mint korábban, amikor frekvenciátok olyan alacsony volt. Legyen világos számotokra: akkor is, ha ti már megszoktátok az alacsonyabb rezgésszintben való létezést, az ilyen alacsony rezgésszint az olyan lényeknek, mint mi meglehetősen kényelmetlen! De ez nemsokára már a múlté lesz, ha elfoglaljátok helyeteket az 5. dimenzióban. Nemsokára hozzászoktok az új életmódhoz, mihelyst azok a gyakorlatba átültetődnek, melyek nagy ugrásokkal vezetnek a jövőbe. Sok mindent kell bepótolni, de minden percben készen állunk, hogy belevágjunk.

Mint arra már korábban felhívtuk a figyelmet: engedjétek el a múltat, mert ennek a jövőtökben alig, vagy egyáltalán nem lesz jelentősége. teljesen tiszta lappal indultok és a karmátok is megtisztul; így összpontosítsatok az eljövendőre! Annyi minden dolog előnyére fordul, hiszen a „hasztalan” [nem produktív] tevékenységeitek zöme vette el időtöket. Lényegében több szabadságot fogtok élvezni, mint azt el tudjátok képzelni és ez sok időt biztosít, hogy szívetek kívánságait követhessétek. Nem csak „időtöltésre” lesz lehetőségetek, hanem ha szakértelmet igénylő segítségre lesz szükségetek, akkor bármely időciklusból megidézhettek elismert mestereket. De új érdeklődési köröket is kialakíthattok; akár hozzánk is jöhettek az űrhajóink fedélzetére és onnantól kezdve semmi másra nem vágytok majd.

Kevesebb, mint 2 [most már 1 se] hét van hátra a fináléig, amikor Földanyával felemelkedtek. Azt várjuk, hogy ebben az időszakban még több ember ébred fel és ez őket is tovább viszi [útjukon]. Azok köztetek, akik, hogy a 12.12-vel tudatosan tovább léptek felfelé, nem fognak kételkedni abban, hogy készen állnak a felemelkedésre. Az a benyomásunk, hogy még mindig nem „ment át” teljesen, hogy december 21-e egy egészen különleges nap, mert egyedülálló és ilyen nap még eddig soha nem volt. Bár egyesek mindig is képesek voltak a felemelkedésre, de most lesz első alkalommal, hogy kísérletet tesznek egy ekkora mértékű tömeges felemelkedésre. A felemelkedés természetesen sikeres lesz, mert sorsa hatalmas lények kezében nyugszik, akik Isten akarata szerint cselekednek. Annak ellenére, hogy úgy tűnhet terveink késedelmei és az akadályok miatt idő veszett el, mégis nagyon aktívak voltunk. Képesek vagyunk terveinket nagy gyorsasággal a helyzethez igazítani, amit már számos alkalommal meg is tettünk és [a jövőben] egy sokkal sűrűbb időtervvel számolunk, hogy feladatinkat teljesítsük. Az eltelt időben folyamatosan rajtatok tartottuk a szemünket és meggátoltuk, hogy bizonyos nyugtalanságot szító területek kicsússzanak az ellenőrzés alól. Nemsokára vége lesz az ellenségeskedésnek és megengedett lesz, hogy ezt kikényszerítsük. Végül teljesen urai lesztek a földi eseményeknek; mégsem leszünk soha túl messze. Galaktikus Űrflottáink olyan hatalmasak, hogy néhány űrhajót állomásoztathatunk a naprendszeretekben, amik szükség esetén értesíthetők. Működnek már állomásaink a Földön és ezek védelmetek érdekében továbbra is fenn maradnak.

Vegyétek figyelembe, hogy a felemelkedési folyamat már eonokkal korábban kezdetét vette és a jövőben is még hosszú-hosszú ideig folytatódni fog. Örüljetek utazásotok mostani állomásának és biztosítsátok magatokat, hogy 12. 21-re készen álltok és megragadjátok az arany lehetőséget, hogy felemelkedjetek Földanyával. Miközben a Nap-ciklus lezárul, kezdetét veszi a kozmikus-ciklus és ismét új izgalmas utazás vár rátok. Ez alkalommal nem veszélyeztetnek benneteket zavaró manőverek vagy negatív élmények, hanem élvezhetitek az örömöt és az elégedettséget. Spirituális szemszögből nézve a további lépések a fejlődésben lassabban haladnak majd előre, de soha nem hagytok fel a tanulással és az előre mutató fejlődéssel. Saját döntésetek függvénye, milyen gyorsan haladtok előre spirituális fejlődésetekkel, és ez mindig is a ti akaratotoktól fog függeni, hogy döntsetek, hogyan cselekedtek.

Sokfajta elképzelés [interpretáció] van a mai 12.12. és 12.21-e közötti időszak lefolyását illetően; ezért bízzátok intuíciótokra, ezen idők megélésére, melyik a legmegfelelőbb mód számotokra. Minden bizonnyal szükséges megtartani békés és nyugodt reakciótokat mindennel kapcsolatban, hogy biztosítsátok: kiegyensúlyozott állapototokat fenntartjátok önmagatokban. Ezen a módon a FÉNY maximumát tudjátok befogadni, melyet testetek a felsőbb jó érdekében képes feldolgozni. Furcsa érzések futhatnak át rajtatok, mint a tudatlanság érzése, mely nyugtalanná tesz; de hagyjátok kibontakozni a dolgok menetét; akkor gyorsan rendeződik minden. Természetesen nem fogja minden ember ugyanazt tapasztalni, de a tünetek minden esetben csak rövid ideig állnak fenn. Egészséges élelmet vegyetek magatokhoz és minél frissebbet és „élőbbet” annál jobb; és ami nagyon fontos: igyatok sok vizet!

SaLuSa vagyok a Szíriuszról, és örülök, hogy végre mindenki elérte a mágikus időpontokat, melyek eljövetelére olyan sokat vártatok! Tudjuk, hogy nem fogtok csalódni, és ami ezt követi, az végre lehetőséget ad nekünk, hogy találkozzunk veletek. Miután világszerte nagyon sok fontos elsőbbséget élvező dologgal foglalkoztunk, elkezdhetünk lehetőségeket felkutatni, hogy üdvözölhessünk benneteket űrhajóink fedélzetén. Biztosak lehettek benne, hogy minden a megfelelő időben történik majd.

Köszönet, SaLuSa!

Mike Quinsey

Csatornázta: Mike Quinsey

Magyar nyelvű fordítás: Scarlett

Katt ide!


[ Módosítva h dec 17 2012, 10:28 ]
Vissza az elejére
Oldal:   <<        >>   

Ugrás:     Vissza az elejére

Téma átvétele: rss 0.92 Téma átvétele: rss 2.0 Téma átvétele: RDF
Powered by e107 Forum System