![]() |
Kezdőlap Fórum Kezdölap 2014 Epsion Tájékoztató A Mars titkai Zene | ![]() |
:: Fórumok :: Szellemek, kisértetek :: Észlelések |
|
<< Előző téma | Következő téma >> |
Mágikus helyek |
Oldal: >> | |
Moderátorok: nordi, fulldragon, Ernő, horpad, Róza
|
Szerző | Üzenet | ||
nordi |
| ||
a ' r e b e l l i s![]() ![]() ![]() Regisztrált tag #4 Regisztrált: h jan 11 2010, 02:14Üzenetek: 960 | ez Comalia, San Antonio mellett, ahol meg a viz is "hegynek fel" folyik, ez pedig ua a jelenség a Máramarosban,Felsöbánya és Kapnikbánya között, csak itt rosszabb a management !lol [ Módosítva p márc 05 2010, 12:57 ] | ||
Vissza az elejére | | ||
Zsuzska |
| ||
![]() ![]() Regisztrált tag #8 Regisztrált: cs jan 14 2010, 07:44Üzenetek: 247 | A máramarosi videon bemutatott jelenség valós, láttam. Közel van. Nem ismerem a magyarázatát. Peety az "Ama Muru titka, a csillagkapu" cimü cikkével kapcsolatban egy csodálatos helyet idézett be, ahol csak egyszer jártam, de örülnék neki ha ti is eljuthatnátok oda, mert akkora élmény, hogy semmivel nem pótolható. Romániaban a Bucegi (magyarul: Bucsecs) hegység népszerü kirándulóhely, könnyen elérhetö. Ott is van egy Szfinx. | ||
Vissza az elejére | | ||
Peety |
| ||
![]() ![]() Regisztrált tag #9 Regisztrált: sze jan 20 2010, 02:57Üzenetek: 664 | Akartam is feltölteni képeket róla és más egyéb ilyen misztikus szépségű helyről a galériába, de sajnos nem jött össze. !crash | ||
Vissza az elejére | | ||
Zsuzska |
| ||
![]() ![]() Regisztrált tag #8 Regisztrált: cs jan 14 2010, 07:44Üzenetek: 247 | ...Sajnálom. Türelmesknek kell lennünk. Szépen majd minden összejön. Bennem itt motoszkál egy kisördög, amelyik azt akarja, hogy ti láthassátok, tapasztalhassátok élöben (de még nem tudom, hogy kivitelezhetö-e). [ Módosítva h máj 31 2010, 11:56 ] | ||
Vissza az elejére | | ||
nordi |
| ||
a ' r e b e l l i s![]() ![]() ![]() Regisztrált tag #4 Regisztrált: h jan 11 2010, 02:14Üzenetek: 960 | "a szfinx beszélget a csillagokkal" Katt ide! [ Módosítva sze máj 19 2010, 04:37 ] | ||
Vissza az elejére | | ||
nordi |
| ||
a ' r e b e l l i s![]() ![]() ![]() Regisztrált tag #4 Regisztrált: h jan 11 2010, 02:14Üzenetek: 960 | Mágikus helyek Korona csakra Egység, minden teremtés egy-sége, az isteni erőkkel való kapcsolat – Kailas hegység, Tibet Homlok-csakra Intuíció, érzékelés, tudatosság – Kuh-e Malek Siah, Irán Torokcsakra Kommunikáció, az igazság kifejezése, mások meghallgatása – a Gizai Piramisok (és Bábel tornya…),Egyiptom Szívcsakra í–nmagunk és mások szeretete, elfogadás, harmónia – Dobogókő, Magyarország Napfonat csakra í–nbecsülés, a személyiség ereje, identitás – Uluru-Katatjuta, Ausztrália Szakrális csakra Kreativitás, képzelet, belső gyermek – Titikaka-tó, Bolívia Gyökércsakra Túlélés, valahova tartozás, szexualitás, gyökerek – Shasta-hegy, Kalifornia | ||
Vissza az elejére | | ||
Peety |
| ||
![]() ![]() Regisztrált tag #9 Regisztrált: sze jan 20 2010, 02:57Üzenetek: 664 | Rakok hozzá képeket is: 1. ![]() 2. ![]() 3. ![]() 4. ![]() 5. ![]() 6. ![]() 7. ![]() [ Módosítva sze máj 19 2010, 03:11 ] | ||
Vissza az elejére | | ||
Peety |
| ||
![]() ![]() Regisztrált tag #9 Regisztrált: sze jan 20 2010, 02:57Üzenetek: 664 | Teszem hozzá, úgy tűnik nincs még teljes egyetértés ezekről a Föld-csakrákról. Több helyen benne van a listában Stonhenge, Jeruzsálem stb..... Döntsék már el végre, hogy mi hol van ...... XDD [ Módosítva sze máj 19 2010, 03:32 ] | ||
Vissza az elejére | | ||
nordi |
| ||
a ' r e b e l l i s![]() ![]() ![]() Regisztrált tag #4 Regisztrált: h jan 11 2010, 02:14Üzenetek: 960 | nagyon szép helyek és szép fotok, !taps eldöntöttem...Stonehenge mágikus hely, tedd fel az én felelösségemre !yes szerintem a Husvét Szigetek, és Aku Aku is ide tartozik. hogyan állitod be a képszélességet ?, nekem mindig egyformára jön ki akárhogy méretezem át !sirato [ Módosítva sze máj 19 2010, 03:38 ] | ||
Vissza az elejére | | ||
Peety |
| ||
![]() ![]() Regisztrált tag #9 Regisztrált: sze jan 20 2010, 02:57Üzenetek: 664 | Csak a kép url -jét másolom, aztán beillesztem a "fa" ikonnal.... ![]() [ Módosítva sze máj 19 2010, 03:47 ] | ||
Vissza az elejére | | ||
Oldal: >> | |