Kezdőlap Fórum Kezdölap 2014 Epsion Tájékoztató A Mars titkai Zene |
:: Fórumok :: Szellemek, kisértetek :: Fehér zaj |
|
<< Előző téma | Következő téma >> |
Szűrés |
Oldal: << | |
Moderátorok: nordi, fulldragon, Ernő, horpad, Róza
|
Szerző | Üzenet | ||
nordi |
| ||
a ' r e b e l l i s Regisztrált tag #4 Regisztrált: h jan 11 2010, 02:14Üzenetek: 960 | szia, jimm üdv a paramoralon, az avatarod levettük mert, a gamatok személyiségi jogokra hivatkoznak, (kár volt ujra feltenni mert ugy is levesszük) de különben már a gamatavatarokbol már van elég (nathan, lacerta lujza, alessys) de öket nem lehet letiltani mert ök a saját arcképüket tették fel.... lécci keress valami kevésbé irtozatosat, gondolj arra hogy gyerekek is nézik a portált.... neked sem esne jól ha a gyereked evvel a képpel dicsekedne az oviba.....né apuka.... | ||
Vissza az elejére | | ||
jimm |
| ||
Regisztrált tag #56 Regisztrált: h szept 20 2010, 01:59Üzenetek: 10 | Rrndben, talán egy kicsit durva volt az avatar, de láttam már durvább képet is itt. Amúgy meg ezek az idióta smile-k nem indítanak 12-éves gyerekekben félelmet? | ||
Vissza az elejére | | ||
nordi |
| ||
a ' r e b e l l i s Regisztrált tag #4 Regisztrált: h jan 11 2010, 02:14Üzenetek: 960 | na látod, megy ez, ha akarod... | ||
Vissza az elejére | | ||
nordi |
| ||
a ' r e b e l l i s Regisztrált tag #4 Regisztrált: h jan 11 2010, 02:14Üzenetek: 960 | visszaterve a témára... ..." Viszont az nagyon rossz döntés volt Pistitől, hogy tükrökkel aggatta tele az épületet...." ezt nem értettem miért , hiszen a néphagyomány szerint is , ha halott van a házban elsö dolog a tükör letakarása, hogy a halott net udja meg hogy halott.... ha pedig megakarom ijeszteni a kisértetet ,( ami látható , normi hogy tükröt teszek neki...attól megijed....és elhagyja a célterületet... [ Módosítva k szept 21 2010, 01:48 ] | ||
Vissza az elejére | | ||
Marci26 |
| ||
Regisztrált tag #411 Regisztrált: sze febr 08 2012, 02:09Üzenetek: 9 | Sziasztok, régen én is foglalkoztam evp rögzítéssel,hamarosan újra neki fogok. Ti milyen eszközökkel rögzítitek a zajokat? | ||
Vissza az elejére | | ||
Marci26 |
| ||
Regisztrált tag #411 Regisztrált: sze febr 08 2012, 02:09Üzenetek: 9 | Sziasztok! ti milyen gépekkel vagy mikrofonokkal rögzítitek az evp hangokat? | ||
Vissza az elejére | | ||
Oldal: << | |