+ A | - a | Visszaállít
2013. okt.
29
  Rendszer elvétel - Az Intergalaktikus Szövetség Föld közeli Parancsnokságának üzenete
Kategória: Egyéb őrültségek - Közzétette: fulldragon
Leíró: Kozsdi Tamás, Buda

Küldő: Intergalaktikus Szövetség Föld közeli Parancsnokság kihelyezett őrvezére. Itt tartózkodása (Föld közelítése) az időre valósult meg, ameddig az üzenet átadásra nem került(t).

Megszólítás: Föld!
Tárgy: Rendszer elvétel / részleges törlés

1) A jelenleg általatok ismert Föld valóság kapcsán - egyetemes rendszer-fejlesztés során - úgy határoztunk hogy a ma meglévő állapot 23,4/7%-át (adat ingadozik 22.8-24.0 % között az egész üzenet során - KT) eltöröljük, megsemmisítjük. Ennek helyére pedig egy teljesen új rendszerképet helyeztünk be, ma 19.00 aktiválási idővel (Földi idő) de már jelenleg is installálódik mindez, érzékelhető, fogható.

2. Az eltörlésre ítélt szoftvercsomag olyan valóságokat összegzett/összesített, amelyek semennyire se voltak az élet valóságával összeegyeztethetőek, több ezek között agresszív valóság volt (önpusztító).

2/b. Az eltörlés menete a szabályzatban megadott protokoll szerint megy/ment végbe, mind a 7 világra vonatkozó engedmények figyelembe vételével. (engedmény = engedélyezés -KT)

3) A jelenlegi állapot frissítés olyan nagy mérvű, amely ebben az évszázadban (értsd 1901-től - KT) nem történt még meg. [1920-as évek végén (1927/28) volt egy közel 13%-os rendszer módosulás, ennél nagyobb egyáltalán nem.]

4) Ez a frissítés nemcsak az emberek világára vonatkozik, hanem minden 3 dimenzión felül álló lényre is, akik valamilyen módon a 3D-vel (vagy 2D-vel) kapcsolatban állnak. (Halottak is!) Az átalakulások lelkeket kellemetlenül érint mert percek alatt szűnik meg valóságának közel 25%-a, vannak akik pedig ebben élték meg a teljes személyiségüket (ezen halott vízióban) így számukra - ha életük megmarad ugyan - de a sokktól nehezen eszmélnek majd. Számukra új tanítókat kell találni akik kivezetik őket a maguknak írt csapda helyzetből.

5) RENDSZERADATOK. Föld bolygó, 4D-s valóság teljes szoftver kiírás (24%-ot meg nem haladó állapot frissítés) e percben is fut. Állapotkép 19.00-kor stabil lesz, elrendeződése, installálás simitás további 72 órát vesz igénybe.

Jó munkát!
Üzenet vége


forrás: /sirius-plejad/


Oszd meg:   Facebook MySpace Buzz Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon