+ A | - a | Visszaállít
2013. szept.
13
  Anakronisztikus leletek - amit a régészek sem tudnak megcáfolni (VI.rész)
Kategória: Maradjunk a Földön - Közzétette: fulldragon
A 120 millió éves háromdimenziós térkép

A szenzáció-hajhász cím úgy tűnik nem ámítás, bár a hír 10 éves. 2002-ben jelent meg a Pravda áprilisi számában, hogy orosz tudósok a Baskír Köztársaság (Dél-Urál) területén felfedeztek egy titokzatos tárgyat, amely gyártásához olyan műszaki ismeretek szükségesek, amely csak fejlett civilizációknak van meg. A tonnás kőtáblán a környék háromdimenziós térképe látható! De mi több, az anyag vizsgálata, valamint a speciális funkciók ábrázolása a térképen arra a következtetésre juttatta a tudósokat, hogy ez a "kártya" mintegy 120 millió éves... Szóval úgy tűnik nem csak a Georgiai kövek XX. sz-i gyártói voltak képesek monumentális üzeneteket hagyni az utókorra, hanem őket jóval megelőző korokban is volt erre képesség - és igény.

Alexander Nyikolájevics Csuvirov - a Baskír Állami Egyetem alkalmazott fizika tanszékvezetője 1999-ben Csandar falu közelében (egy veranda alá beépítve) olyan több millió éves kőlapot talált, amire ismeretlen technikával az Ural hegység háromdimenziós domborzati térképét gravírozták bele, gátakkal, csatornákkal együtt. Három féle kőzetréteget azonosítottak be rajta, melyeket külön vittek. Az első egy dolomit réteg, a második domborzati rész diopszidüveg (mai tudásunk nem elég ahhoz, hogy ilyet ember ma elkészítsen, ez a réteg tartalmazza magát a térképet), a harmadik védőréteg egy 2 milliméteres kálciumporcelán. A megmunkálás mikéntje eddig teljesen tisztázatlan. (A jelenleg rendelkezésünkre álló high-tech számítógéprendszerek segítségével, a tudósok több éves munkával tudnak ilyen háromdimenziós térképet létrehozni.)

Több szakember is vizsgálta a leletet. Egyöntetű véleményük szerint a térkép olyan pontos, hogy az csak műholdkép segítségével készíthető el. Csuvirov szerint a térkép pontosan megfelel annak a képnek, amilyen az uráli táj volt évmilliókkal ezelőtt. „Főként az egykori ufai kanyon döbbentett meg minket, amely egy évmilliókkal ezelőtti tektonikus törés a földkéregben Ufa és Sztyerlitamak között.

Az idők során a föld ismét összezárult ezen a helyen – a mai Urshak folyó ágyában. Érdekes módon a kanyon egykori folyása pontosan van ábrázolva a térképen.” A lapon ismeretlen eredetű írásjelek is találhatók, valamint két jelzőpontként szolgáló kagyló, melyek érdekessége, hogy az egyik egy olyan fajhoz tartozik, amely 50 millió évvel ezelőtt eltűnt, a másik pedig 120 millió évvel ezelőtt bukkant fel. Csuvirovék tudnak még öt további hasonló kőlapról, melyek vélhetően az előző folytatásai...

"Feltétlenül megjegyzendő - mondta még a professzor -, hogy a domborzatot tartalmazó részt nem készíthette valamely ősi kőfaragó. Ez egyszerűen lehetetlen. Nyilvánvaló, hogy géppel készült. A röntgen-felvételek később igazolták, hogy a kőtábla nagy pontosságú gép munkája nyomán készült..." A domborzati térkép nem csak a természeti tájat (hegyeket és folyók medreit) mutatja, hanem egy ősi civilizáció nyomait is. Az egyik legjelentősebb elem egy csatornákból és öntözőkből álló csatornarendszer, ami gigantikus méreteket ölt: 500 méter széles, 3000 m mély, és több kilométer hosszú. "Ma az emberiség a töredékét lenne képes építeni annak, ami a térképen látható." - tette hozzá a tudós.

Szóval úgy tűnik nem kell túl sokat aggódni az aktuális "világvégén", mivel korábban is élt itt a Földön valami értelmes faj, és valószínűleg utánunk is lesznek itt páran ebben a Föld nevű kiképzőtáborban (vagy nevezzük ugródeszkának? és vajon mit fog szólni 120 millió év múlva az akkor kupak-tanács, ha kiás egy TESCO-t??) - bár sajnos az előző letűnt civilizációkra, korszakokra már csak ilyen homályos nyomok utalnak, mint ez a 3D-s térkép.

Rengeteg olyan nyom létezik a múltból melyek magyarázatlanok. Leletek, melyek nem passzolnak a nekünk felállított képbe, s melyek arra az ijesztő ámde kutatni való felismerésre juttatnak minket, hogy a hivatalos magyarázatokkal valami nagyon nem stimmel. Megállapíthatjuk, hogy a világban olyan sok elvarratlan szál hever mindenfelé, amit a "tudomány" egyáltalán nem kutat vagy valami olcsó magyarázattal félrelök, és amelyek mellett a hivatalos történetírás is vakon elmegy, hogy ezt nem lehet annyiban hagyni. Nem lehet annyiban hagyni, mert ezek a szálak úgymond történelem előtti időkbe vezetnek vissza, a hivatalos krónikákat időben megelőző kultúrákba, amelyekről semmit sem árulnak el nekünk.


A Föld 150 millió évvel ezelőtti feltételezett állapota

Fogalmazhatnánk úgy is, hogy az emberi létezés történetének megelőző fejezeteit itt a Földön vasfüggöny mögé zárták és abban reménykednek, hogy ez a szándékos elhallgatás soha sem derül ki - itt utalok pl. Michael Cremo kutatási anyagára, a minden földrészt elárasztó piramisokra, vagy az Icai kövekre. Nos, mivel "láthatatlan kezek" erősen érdekeltek abban, hogy ez az állapot így is maradjon ameddig csak lehet, gondoskodtak róla, hogy az összes ezzel összefüggő vagy erre utaló dokumentum titkosítva legyen, vagy megsemmisüljön - lásd pl. a vízzel elárasztott Ozirisz-kamrájának esetét. Azonban mivel napról napra derülnek ki újabb elemei a kirakónak, így a nagy titkosítók eleve kudarcra vannak ítélve. Bár lehet, hogy ez is része a Tervnek...

"nincs oly rejtett dolog, a mi napfényre ne jőne; és oly titok, a mi ki ne tudódnék."


forrás:/mazsolablogja/

kapcsolódó: Anakronisztikus leletek - amit a régészek sem tudnak megcáfolni (V.rész) Katt ide!
Facebook MySpace Buzz Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon

Hozzászólás
Anakronisztikus leletek - amit a régészek sem tudnak megcáfolni (VI.rész) Szofi 13 szept : 02:55 Válasz erre
Hozzászólás: 196

Regisztrált: 11 máj : 14:36
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én ahányszor megnéztem ezt a kőlapot már régebben is, folyton csak az jutott eszembe róla, hogy ez csak egy repedezett kőtábla, nem az, hogy térkép. Azt mondják néha, hogy túl élénk a fantáziám, hát akkor mit lehetne mondani arra, aki ezt térképnek látja?

Persze az tény, hogy az anyaga a különböző rétegekkel azért elgondolkodtató.


Anakronisztikus leletek - amit a régészek sem tudnak megcáfolni (VI.rész) Roland 13 szept : 08:01 Válasz erre
Hozzászólás: 594

Regisztrált: 03 okt : 15:10
Ez szerintem is csak egy kőlap ami jól össze van repedezve.

Nincs rajta semmi térkép-féleség.


Azt írja a cikk, 3 dimenziós térkép. Lehet, hogy az, de ez ezen a fotón nem látszik.


[ módosítva 13 szept : 08:04 ]

Roland

Anakronisztikus leletek - amit a régészek sem tudnak megcáfolni (VI.rész) nyanyita 15 jan : 04:00 Válasz erre
Hozzászólás: 111

Regisztrált: 16 jún : 09:14
Én szívesen elolvastam volna az előző ehhez kapcsolódó cikkeket, de hiába kattintok rá, nem azt hozza fel. Fent vannak még ezek a cikkek, meg tudnátok mondani hol érem el?Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz