+ A | - a | Visszaállít
2013. nov.
04
  A leglátványosabb októberi ufóészlelések
Kategória: UFO-k és földönkí­vüliek - Közzétette: fulldragon
szerző: nordi

Az októberi ufóészlelések videóit nézegetve startból megállapíthatjuk, hogy a várva-várt felfedés, amit őszre igértek, még várat magára néhány hetet, de van egy jó hír is: az októberi felvételek minősége lényegesen javult az előző hónapokéhoz képest.

Az viszont elég szomorú, hogy nem találunk valóban új, még nem látott struktúrákat, amivel a földönkívüliek igazán meglephetnének bennünket.
A videókat a megszokott háromszög alakú ufók uralják, sőt ha túl szigorúak akarunk lenni, akkor nem mehetünk el szó nélkül a mellett a tény mellett, hogy a felvételekbe igencsak ismert földi konstrukciók is bekerültek, mint ufónak látszó tárgyak .Ilyen például az okt. 28-án Amszterdam felett megjelent ufó, amely kisértetiesen hasonlít az amerikai légierő által kifejlesztett és Európa felett tesztelt különféle fantazianeveken ismertté vált deltaszárnyú repülő szerkezetekhez.

Természetesen a videók nagy része valóban elgondolkodtató jelenségeket örökített meg és ismételten felhívja a figyelmünket arra, hogy nem vagyunk egyedül…

(paramoral)


Oszd meg:   Facebook MySpace Buzz Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon