+ A | - a | Visszaállít
2013. dec.
25
  Nagymértékű váltás
Kategória: Ezotéria és hasonlók - Közzétette: fulldragon
Hello, itt vagyok, Ofélia vagyok. Hatalmas változást érzek a kollektív tudatosságotokban. Tudatában vagyok egy ilyen mozgásnak, azt is tudom hogy először káosznak, zűrzavarnak és bizonytalanságnak érződik mindez az életetekben. Biztosítani akarlak benneteket arról, hogy ezek a különböző tapasztalatok szükségesek és egyáltalán nem negatívak, illetve nem azt jelzik, hogy rossz úton haladnátok.

Növekedést tapasztaltok. A növekedés pedig zavaros lehet, kényelmetlen. Fejtetőre állíthat benneteket. A figyelmetek viszont legyen csak azon, hogy milyen rezgéssel pulzáltok és ez alapján milyen tapasztalatot szeretnétek. Szeretném, ha tudnátok, hogy az akik vagytok, az virágzik ki most.
Ahelyett, hogy minderre az önvalótok elhagyásaként tekintenétek, vehetitek úgy is, hogy ez egy kivirágzás. Ez egy mozgás és nagyon is természetes dolog, megtörténik a világotokban. A figyelmetek legyen a szívetekben, ez az a terület, ahol a kivirágzás történik. Itt termelődik az erő, amivel ki tud nyílni a bimbó. Ti vagytok az erő. Áldás vagytok ennek a világegyetemnek. Végső ideje értékelnetek magatokat, nem csak azért, mert ebben a dimenzióban vagytok, hanem mert bele árasztjátok a fényeteket.

Azt tapasztalom, hogy egyre többet ismertek fel a fényetekből, azért vagyok itt hogy elmondjam: "többet nem engedhetitek, hogy elhomályosodjon a fényetek". Az energiátok visszatartása egy nagy robbanásban nyilvánulna meg - egy igen kellemetlenben.

Valahogy képesek voltatok ezt csinálni igen hosszú ideig. Mivel az energia nem mozgott ilyen gyorsan, mint ahogy most mozog, meg is tudtátok úszni a nagyobb zűrzavarokat.

Szeretném, ha minderre a saját teremtésetekként tekintenétek, nem pedig valami olyan dologra, ami veletek történik. Ezt akartátok. Az a lényeg, hogy milyennek tapasztaljátok magatokat ebben a folyamatban. Nincs megállás ebben a folyamatban.


Segitség a váltáshoz - egy kis Napoleon Bvd.zene - Oféliának is tetszik...bizonyára.. (nordi)

Semmi nem tud visszatartani vagy visszafordítani. A kerekek mozgásba lendültek, mondanátok ti. Az hogy a figyelmeteket a mozgás érzésére helyezitek, megadja a legnagyobb és legjobb tapasztalatot, amit csak kívánhattok. Szeretlek benneteket. D.Scranton (Ofélia a tündér)

forrás:/facebook/

Oszd meg:   Facebook MySpace Buzz Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon