+ A | - a | Visszaállít
2012. ápr.
04
  Ingyen energia létezik, de a tudomány fehérgalléros bűnözői is sajnos
Kategória: Háttérhatalom - Közzétette: fulldragon
Bejegyezte: SBG Buddha

Gondolom kevesen vannak közöttünk, akik ne ismernék Egely György nevét. Személy szerint még gyerekkoromban olvastam könyveit és már akkor hallottam jó pár előadását és mindig megragadott az ingyen energia léte, az Univerzumból korlátlan mennyiségben rendelkezésre álló és kicsatolható energia, amit Nikola Tesla felfedezett.

Akkoriban a gömbvillámokról, azóta a hidegfúzióról hallhatunk sokat tőle, amit azóta kutat és meg is alkotott. Ennek is köszönhető biztos, hogy az í‰bredő Awakening The World csoportomhoz kapcsolódva létrehoztam az "í‰bredő Világ - Alternatí­v Energiák, í–nfenntartó háztartások" csoportot ezen kutatási terület privát ötletei, fejlesztői számára. Nézzétek meg az interjút és a működést a saját szemetekkel.


Képzeljétek el azt a napot, amikor az emberiség megtermelt erőforrásait az emberek javára használnánk és nem csoportérdekekre és az emberek pusztí­tására. Nem lenne éhezés, rák és nem a Marson telepí­tenénk kolóniákat. Kérdéseket teszünk föl felelős döntéshozóknak, hogy miért nincs lehetőség a sikerrel kecsegtető tudományos prototí­pusok kipróbálásához.
Minden kemoterápiás beteg kezelése 4 millió Ft-ot jelent a gyógyszeriparnak és a hozzá kapcsolódó vegyipar számára. í‰rdeke ennek a kartellnak szerintetek, hogy a rákot megszüntesse és saját halálos í­téletét í­rja alá?


Hiszen minden páciens egy fogyasztó és ez egy piac számukra ! Semmi több.
Nekünk és nektek, másodlagos információs-vonalnak óriási szerepünk van ezen tudás terjesztésében, hiszen nem véletlen, hogy ilyen témájú beszélgetések, témák, filmek, akár ismeretterjesztő szinten is ki vannak tiltva a Rotschild-Rockefeller tulajdonú világmédiából !


....és a zavarkeltés fokozása érdekében egy komment:

Mazsola: Nagyon tisztelem Egely-t és a munkásságát, és amúgy is egy barátságos fickó, de pl. Hetesi Zsolt, az ELTE fizikusa (FFEK) szerint Egely egyszer sem vitt be működő gépet bemérésre az ELTE-re. Vannak persze, akik szerint Hetesi is csak a szabadkőművesek sorait gazdagí­tja, de előadásaiból nekem úgy tűnik eléggé természet-párti, és inkább onnan, a valóban működő rendszerből merí­tene ötleteket egy valóban fenntartható élet érdekében.

í‰n még nem láttam működő nullponti energiás Egely gépet, de ez nem jelenti azt, hogy nem érdemes és kell foglalkoznunk ezzel a témával. (mélyebben érdeklődőknek ajánlom a k-fórumot)
Az Univerzum fizikai szemszögből nem áll másból, mint energiából, tehát végtelenek a lehetőségek. Mindenkinek van esélye megtalálni alternatí­v megoldásokat.

Forrás: /vntv.hu/világhelyzete/
Facebook MySpace Buzz Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon

Hozzászólás
Ingyen energia létezik, de a tudomány fehérgalléros bűnözői is sa Roland 04 ápr : 03:50 Válasz erre
Hozzászólás: 594

Regisztrált: 03 okt : 15:10
A cikkben szereplő Mazsolával 100 %-ig egyetértek!

Mármint azzal, hogy "Nagyon tisztelem Egelyt és a munkásságát".
í‰n is.

Már rég óta ismerem -- a '80--as évek vége óta...!
Persze, nem személyesen, mert személyesen még nem találkoztam vele.

De most is nemrégen láttam egy tévéfelvételen, egy stúdió-beszélgetésen, amit a Fóti TV csinált.
í‰s ott is nagyon tetszett; egy művelt, intelligens, nagytudású ember, és tényleg barátságos fickó is, mint azt a Mazsola mondta!

Mostanában éppen a földhőt, a geotermikus energiát próbálja fűtésre felhasználni, hasznosí­tani.

Ja, és amiről a cikk szól:
A Tesla-féle ingyen energia létezik, valóban, méghozzá már vagy száz éve ... mert az 1920-as években találta fel Tesla, ha jól dereng nekem ...
Valamikor akkoriban .... nem új keletű dolog ez már.
Olvastam én erről is -- hisz szinte minden ilyesmiről tudok ...

Tesla, ő nagy ember volt .... közismerten nagy tudós. (íllí­tólag a Belső Földdel is kapcsolatban állt!)

Roland


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz