+ A | - a | Visszaállít
2013. okt.
31
  Az Antarktisz-összeesküvés
Kategória: Tudomány és érdekesség - Közzétette: fulldragon
Meglehetősen furcsa paradoxon, hogy amíg bolygónk egyes részein a túlnépesedés okoz egyre aggasztóbb problémákat, addig létezik a Földön egy egész kontinens, amely tulajdonképpen lakatlan. Vagy legalábbis látszólag lakatlan, hiszen nagyon sok jel mutat arra, hogy a kutatóállomások személyzetén kívül is élnek emberek a hatodik kontinensen. Méghozzá olyan emberek, akik nem akarják, hogy a világ tudomást szerezzen a létezésükről. Mint például az a Jason Társaság, amely a Titkos Föld nevű programot irányítja, és amelynek egyik célja az állítólag az Antarktisz jégpáncélja alatt rejtőző ősi romok feltárása…

Az Antarktisz napjainkban is számos titkot őriz. Az Ausztráliánál is nagyobb kiterjedésű, halottnak hitt földön egyre-másra történnek különféle rejtélyes események. 2012 februárban például orosz kutatók váltak köddé, akik egy hét után előkerültek ugyan, ám eltűnésükre máig nem adtak magyarázatot. Mi több, ők maguk azt állítják, hogy el sem tűntek, ugyanott tartózkodtak, ahol addig, csak éppen az őket keresők nem találtak rájuk.

Az orosz kutatók maguk is egy természeti anomáliát tanulmányoztak: a Vosztok-tavat. A szibériai Bajkál-tó méretéhez fogható Vosztok a legnagyobb, legmélyebb és leginkább elszigetelt az Antarktisz mintegy 150 jég alatti tava közül.

Közel négy kilométer vastag jégpáncél fedi egyes feltételezések szerint már legalább 15 millió éve, mások szerint viszont legfeljebb 10-15 ezer éve.
Bármint legyen is azonban, a jég alatt a tó vize folyékony halmazállapotú annak ellenére, hogy a hőmérséklete mindössze mínusz három Celsius-fokos, tehát fagyottnak kellene lennie. Sőt, ma már azzal is tisztában vannak a tudósok, hogy a tóban van élet, noha a körülmények semmilyen más földi környezethez nem hasonlítanak.Ezzel pedig az is bebizonyosodott, hogy a hatodik kontinensen nemcsak a történelem előtti időkben, hanem akár napjainkban is lehetséges élet – a jég alatt. Méghozzá akár magasabb rendű élet is, amit sokan úgy értelmeznek, hogy egy ősi, elveszett civilizáció maradványai és túlélői rejtőznek ott az emberiség elől. Pontosabban csak az átlagemberek és a nyilvánosság elől, hiszen az utóbbi száz évben valószínűleg több kormány is kapcsolatba lépett ezzel a titokzatos civilizációval…

forrás:/HihetetlenMagazin/
Facebook MySpace Buzz Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon

Hozzászólás
Az Antarktisz-összeesküvés primus 31 okt : 06:20 Válasz erre
Hozzászólás: 35

Regisztrált: 05 szept : 02:35
Nem lehet,hogy ez lenne az a misztikus Atlantisz?Még a neve is hasonló.Amennyire tudom,kb. 10 ezer éve megváltozott a Föld pályája(vagy dőlésszöge),és kb. ekkor sivatagosodott el Észak-Afrika,és az özönvizet is kb. ekkorra datálják.Nem lehetséges,hogy ekkor jegesedett el ez a kontinens?Kíváncsi lennék,mi lehet ott a jég alatt.(Remélem,hogy sok hülyeséget nem írtam.)


Válasz: Az Antarktisz-összeesküvés Roland 31 okt : 13:41 Válasz erre
Hozzászólás: 594

Regisztrált: 03 okt : 15:10
Nem, Atlantisz a Bermuda-háromszögben volt. Az Atlanti-óceánban. Észak-Amerika kontinensétől nem messze.
(Ez a Platón által leírt Atlantisz, azaz Poszeídia....a fővárosával, Poszeidónisz-szal.) (Mert korábban nagyobb volt Atlantisz földrésze ====> "Nagy-Atlantisz", i.e. 1 000 000. -- i.e. 800 000. körül.)[ módosítva 31 okt : 13:44 ]

Roland

Válasz: Válasz: Az Antarktisz-összeesküvés primus 31 okt : 15:38 Válasz erre
Hozzászólás: 35

Regisztrált: 05 szept : 02:35
Azt én is olvastam,de nem tudom,miért is kéne elhinnem olyan dolgot,amire nincs bizonyíték.Csupán feltételezés.Én is megtehetném,hogy beleásom magam egy témába,aztán pár év kutatás után írok egy könyvet,amiben leírom hogy szerintem ez és ez volt X ezer évvel ezelőtt.Azt is el fogod hinni,ha jól tálalom?


Válasz: Válasz: Válasz: Az Antarktisz-összeesküvés Roland 31 okt : 20:26 Válasz erre
Hozzászólás: 594

Regisztrált: 03 okt : 15:10
Ha közvetlen bizonyíték nincs is rá, de van közvetett. Sok.
Pl. az atlantisziak kereskedésére van egyébként egy közvetlen, tárgyi bizonyíték is. Ez pedig a következő: Schliemann Henrik talált Krétán egyszer egy cserépből készült korsót (vagy más ilyen hasonló edényt), amelyre ezt volt ráírva: "Kronosztól, Atlantisz királyától".
Namármost, azt más forrásokból is tudjuk, hogy Kronosz tényleg Atlantisz (Poszeídia) királya volt. Pl. Thot történetéből. (Kronosz üldözte el Atlantiszról Thot-ot, mert Thot beleszeretett a királylányba....!) Szóval, vannak ilyen összefüggések. --- De várj, primus, mindjárt beteszek neked ide egy videót is bizonyításnak, mert tavaly, 2012-ben a karibi térségben megtalálták Atlantiszt, a fővárost (Poszeidóniszt).
A Karib-(Antilla-) tenger fenekén.

Katt ide!

Egyiptomban, a Nagy Piramis alatt, amit szintén Thot építtetett, szintén vannak ilyen ősi fekete szobrok, mint amik ebben a videóban láthatóak. (-ezt Nemere egyik könyvéből tudom.)
Nekem ez már elég bizonyíték.

[ módosítva 31 okt : 20:32 ]

Roland

Válasz: Válasz: Válasz: Válasz: Az Antarktisz-összeesküvés primus 01 nov : 10:33 Válasz erre
Hozzászólás: 35

Regisztrált: 05 szept : 02:35
Az a baj,hogy szinte minden évben van egy ilyen hír,aztán nagy csönd.Már lassan 2013 vége van és még mindig semmi?Azóta sem szedték össze a pénzt?


Válasz: Az Antarktisz-összeesküvés Szofi 31 okt : 14:20 Válasz erre
Hozzászólás: 196

Regisztrált: 11 máj : 14:36
Én meg arra lennék kíváncsi - remélem Roland erre is kapásból tudni fog válaszolni - hogy miért tagadják ezerrel azt a feltételezést, hogy bolygónk tengelyének elhajlása nem 26 000 évig tart, vagy tartott az özönvíz idején, hanem valamilyen okból sokkal gyorsabban. Ez aztán okozhatott olyan felfordulást, amelyben hegyeket nyelt el az özönvíz, kontinensek süllyedtek az óceán mélyére és emelkedtek ki sosem látott földrészek.

Én már olvastam olyan elméleteket tudós elméktől, amelyek szerint ez megtörténhetett és a jövőben is megtörténhet, de sok nép mítosza szó szerint írja azt, hogy a Föld tengelye "elhajolt" vagy azt, hogy a csillagok "leestek" az égről, azt is, hogy a Nap nem ott kelt fel, ahol addig. Nem is beszélve arról, hogy napokig nem kelt fel, vagy napokig nem nyugodott le. " Amikor megállt a föld" - van egy ilyen film is, talán nem is a véletlen műve a címválasztás.


Válasz: Válasz: Az Antarktisz-összeesküvés primus 31 okt : 15:47 Válasz erre
Hozzászólás: 35

Regisztrált: 05 szept : 02:35
Szofi,nekem van egy olyan elméletem,hogy egy aszteroida-becsapódás okozta a Föld tengelyének elhajlását és az okozta az özönvizet is.Ennek köszönhetjük a Szahara létrejöttét,Egyiptom elsivatagosodását és talán az Antarktisz jég alá kerülését is.Viszont az antarktiszi üledékminták állítólak 33 millió évesek :P

Katt ide!


Válasz: Válasz: Válasz: Az Antarktisz-összeesküvés Szofi 01 nov : 06:12 Válasz erre
Hozzászólás: 196

Regisztrált: 11 máj : 14:36
"...szárazföldi jégtakarója hozzávetőlegesen 33,6 millió évvel ezelőtt, az oligocén földtörténeti korban keletkezett"

Piri Reis térképéről biztos hallottál, amit úgy másolt régi térképekről. Ha 33,6 millió éve jég borítja Antarktiszt, akkor mikor térképezték fel a partvonalát a jég nélkül? A tudomány mai állása szerint akkor még Darwin majma sem élt a Földön.


Válasz: Válasz: Válasz: Válasz: Az Antarktisz-összeesküvés primus 01 nov : 10:35 Válasz erre
Hozzászólás: 35

Regisztrált: 05 szept : 02:35
Hajlok arra,hogy valami nem stimmel azokkal a jégmintákkal. :P


Az Antarktisz-összeesküvés Roland 01 nov : 10:34 Válasz erre
Hozzászólás: 594

Regisztrált: 03 okt : 15:10
Az Antarktisz partvonalát az elmúlt néhány tízezer esztendőben nem mindig borította jég. Ezt már sok ismeretterjesztő tv-műsorban hallottam -- már a '90-es években is!


Roland

Az Antarktisz-összeesküvés primus 01 nov : 10:43 Válasz erre
Hozzászólás: 35

Regisztrált: 05 szept : 02:35
Akkor jó lenne tudni,hogy honnan származnak azok a jégminták.Lehet,hogy egy olyan pontról,amit időtlen idők óta jég borít,aztán összemossák,egy kalap alá veszik az egész Antarktisszal,holott lehet,hogy csak a földrész egy részéről van szó.


Válasz: Az Antarktisz-összeesküvés Szofi 02 nov : 03:45 Válasz erre
Hozzászólás: 196

Regisztrált: 11 máj : 14:36
Pontosan így van, ez a technika működik a tudomány majdnem minden területén, ami az emberiség történetét érinti, sajnos.Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz