+ A | - a | Visszaállít
2013. nov.
17
  Boldogtalanra zabálja magát Karafiáth Orsolya
Bori néninek a pénzen és udvarlókon kívül csak egy dolog fontos, a látszat. Egy kacsalábon forgó villában él, melynek tetőtéri manzárdlakása már egy ideje üresen áll, ugyanis az a pletyka járja, hogy aki a belép az ajtaján, már kezdhet is felhagyni az összes reménnyel.

Ekkor kerül a képbe Orsi, a szende harmincas, aki macskájával Rigóval együtt fészkeli be magát a lakásba

Ez nem egy vasárnapi matiné, amiben gyámoltalan hősnő farag érző embert a felszínes öregasszonyból. A baljós árnyak recsegő padló, és a lefolyóból előkerülő hajcsomók képében vetülnek a macskás Orsira.

Karafiáth Orsolya szürreális meséjében szaladgálnak a kilók, remeg a zsír, és fejezetenként dagad a szürreál. Hamarosan a boltokban A házikedvenc.

Karafiáth most sem hazudtolta meg önmagát, a promóképekhez saját maga bújt főhőse evésben kitágult, vagy épp sebészi szabásmintával telefirkált bőrébe.

Maszkját, és fogyidresszét Szilas Rita tervezte.

A könyvhöz egy klip és trailer határmezsgyéjén mozgó zenés gasztrohorror is készült, amit főleg vájtfülű kényszeres evőknek ajánlunk. A vége erősen tizennyolc pluszos, a szerző ugyanis felfalja a saját arcát.


A dal szövege a könyv alapjául szolgáló musical egyik betétdala volt, de a szerző hangsúlyozni akarta, hogy két teljesen más műről van szó, ezért a versike új zenei aláfestést kapott. A bolondos dallamok Demeter Zoltán munkái, énekel Czerovszky Henriett. Az ehető alteregó Fajgerné Dudás Andrea Júlia festő- és eat art művész alkotása.

forrás:/index/
Facebook MySpace Buzz Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz