:: Fórumok :: Földönkí­vüliek, idegen világok :: Találkozások

<< Előző téma | Következő téma >>
Ufós élmények (sajátok)
Oldal:   <<        >>  
Moderátorok: nordi, fulldragon, Ernő, horpad, Róza
Szerző Üzenet
memese
sze júl 28 2010, 02:26
Regisztrált tag #40
Regisztrált: szo júl 17 2010, 03:59
Üzenetek: 29
Sziasztok.
Azzal kezdeném,hogy semilyen heg,vagy jel nem volt rajtam.Csak a gyerekeim és mi voltunk otthon.Az ajtó zárva volt, senki nem jöhetett be.Biztos hogy ébren voltam,mert az órára néztem,és láttam az időt.Kipihent,és jókedvű voltam másnap.Nem biztos hogy a holdon volt,de úgy nézet ki.í‰reztem a fizikai testem,Még át is öltöztünk,egyenruhába mindenki.Elmondták mit kell majd csinálnunk,de erre nem emlékszem.Csak arra az egy szóra,de tisztán,hogy elkezdődött.Ne kérdezétek,hogy mi ,mert nem tudom.A tópartján,kezembe vettem a kavicsokat,beleléptem a ví­zbe,úgy fénylett,mintha nagyon erős napfény sütné,és visszavernék a fényt.A napot nem láttunk,de érzékeltük.Nem álom volt az biztos,tudom! Ott voltam!Hidjétek el.
Vissza az elejére
nordi
sze júl 28 2010, 03:02
a ' r e b e l l i s

Regisztrált tag #4
Regisztrált: h jan 11 2010, 02:14
Üzenetek: 960
..... az eltéritésekröl szóló könyvekben olvastam, hogy az eltéritések után , az emberek nem emlékeztek semmire ,
vagy alig emlékeztek valamire de a részletek fokozatosan jöttek elö, és érdekes módon egyre aprólékosabban.
Nálad volt ilyen jelenség, vagy ehhez hasonló?
Vissza az elejére
memese
sze júl 28 2010, 03:50
Regisztrált tag #40
Csak arra emlékszem amit leí­rtam.Hogy kerültem oda és vissza,vagy kik voltak azon a bólygón,rajtunk kí­vül.Hol,merre vittek,mi kezdődött el,miként érint ez engem,nem tudom.de majdcsak kiderül egyszer.
Vissza az elejére
noname
sze júl 28 2010, 04:21
Regisztrált tag #24
Regisztrált: p máj 21 2010, 08:49
Üzenetek: 66
Bocs, hogy itt kérdezem meg,de nem ment le a hozzászólásom?(Peety első hsz-e után í­rtam)
Vagy lement, de kitörtöltetett?
í‰s ha igen , akkor mért?
(Nem közötködni akarok,csak tudni szeretném:))

[ Módosítva sze júl 28 2010, 04:54 ]
Vissza az elejére
noname
sze júl 28 2010, 04:45
Regisztrált tag #24
Regisztrált: p máj 21 2010, 08:49
Üzenetek: 66
Na , de akkor még egyszer leí­rom, biztos ami biztos.
Tehát lehet, hogy unalmas, de most is azt tudom mondani, hogy lehetséges, hogy alvási paralí­zised volt és a fehér csukjás alakokat, csak a képzeleted teremtette.í‰s az azután történtek is egy általad teremtett villágban történtek, amit nem tudtál irányí­tani.(Ez, akár a valóságnál is valóságosabb lehet(érzetre),szóval lehet, hogy ezért érezted úgy, hogy fizikai valódban voltál ott).
De az is lehet, hogy tényleg ott voltak, de nem mint fizikai valójukban, tehát te is asztrális mivoltodban és ők is úgy voltak jelen.Ezután, meg elvittek egy helyre, ami asztrális szinten létezett.
Vagy tényleg ott voltak fizikailag és elvittek, de ezt nem tartom valószí­nűnek.
A nyakláncról meg : lehet, hogy más magyarázata van...nemtom...
Persze ezt te élted át, te tudod, én csak leí­rtam a véleményem, hátha segí­tek vele.

[ Módosítva sze júl 28 2010, 04:52 ]
Vissza az elejére
memese
cs júl 29 2010, 12:21
Regisztrált tag #40
Asztrális utazásokat meditációkban,gyakran megéltem már.Reiki mester vagyok,szellemgyógyásszattal is foglalkozomtam.De ez más volt.Az hogy ott álltak a fejemnél az biztos, láttam őket.Telepetikusan beszéltek velem.De már nincs jelentősége,azóta ugyan is nem jöttek,és ez 13 éve történt.Igaz elköltöztünk másik helyre.
Vissza az elejére
nordi
cs júl 29 2010, 12:36
a ' r e b e l l i s

Regisztrált tag #4
noname írta ...

Bocs, hogy itt kérdezem meg,de nem ment le a hozzászólásom?(Peety első hsz-e után í­rtam)
Vagy lement, de kitörtöltetett?
í‰s ha igen , akkor mért?
(Nem közötködni akarok,csak tudni szeretném:))

Nálunk nem törölnek hsz-kat csak nagyon indokolt esetben (nagyon obszcén, vagy gyilkosságra uszitó...stb, de ilyenröl nem tudok) Valószinüleg, nem küldted el, esetleg a válasz helyett a gyors választ használtad (innen nekem is volt hasonló gondom) vagy egyeb technikai malör volt. (van egy sülyesztö, de általában önként használjuk, de olvasható )
..én miután leirom, elküldöm és ellenörzöm, akkor nincs gond. Jó hogy ujra elküldted
Vissza az elejére
nordi
cs júl 29 2010, 12:52
a ' r e b e l l i s

Regisztrált tag #4
memese írta ...

Asztrális utazásokat meditációkban,gyakran megéltem már.Reiki mester vagyok,szellemgyógyásszattal is foglalkozomtam.De ez más volt.Az hogy ott álltak a fejemnél az biztos, láttam őket.Telepetikusan beszéltek velem.De már nincs jelentősége,azóta ugyan is nem jöttek,és ez 13 éve történt.Igaz elköltöztünk másik helyre.

...ezek szerint biztos különbséget tudsz tenni a két dolog között, az asztrális utazásokkal nem vagyok temában,
(csak annyit tudok róla, hogy a testelhagyásról szól ) neked sikerült ezek során más világokat is meglátogatnod?
Vissza az elejére
memese
cs júl 29 2010, 12:58
Regisztrált tag #40
Az asztrál utazást csak gyógyí­tásnál használom.
Vissza az elejére
blackbird
cs júl 29 2010, 01:43
Regisztrált tag #23
Regisztrált: sze máj 19 2010, 04:53
Üzenetek: 112
Az aranylánccal kapcsolatban az a gondolatom, hogy elég sok közük van az idegeneknek az arany érchez, hiszen arany táblákon üzennek és mi is aranykorongra tettük üzenetünket a voyager 2 űrszondán.
A Hold illetve a másik bolygót lehetségesnek találom. Talán kiválasztottak titeket páran, hogy majd egyszer (talán 2012 vel kapcsolatos?) arra a helyre és azt kell csinálnotok amit mutattak vagy esetleg ott fogtok tovább élni.
Vissza az elejére
Oldal:   <<        >>   

Ugrás:     Vissza az elejére

Téma átvétele: rss 0.92 Téma átvétele: rss 2.0 Téma átvétele: RDF