+ A | - a | Visszaállít
2012. szept.
12
  Beszámoló a Sárköz-hegyi emléktúráról
Kategória: Életmód - Közzétette: fulldragon
szerző: nordi

Huszonnyolcan voltunk azon a kiránduláson, melyet szeptember 9-én Vadady Filep Gyula szervezett Csillag Antal, a Kölcsey Ferenc Főgimnázium egykori földrajztanára emlékére.

A paramoral csoprt tagjai ezuttal is szép számmal képviselték portálunkat.
Rajtam kí­vül Crafty, Sorcy, Annabike és Mónika volt jelen a regisztrált tagok közül, de a többiek között is sokan voltak akik rendszereszen látogatják oldalunkat. Például Kriszta, Tamás Gergő, akik állandó olvasóink.
A kirándulás kellemes légkörben telt el vasárnap, ugyanis az ősz eleji gyalogtúra mellett szalonnasütésre is sor került a Kis-tó partján.

Egy kis pihenő után a csapat elindult a szőlőskertek közötti úton, ahol nagy meglepetésben volt részünk.

Orosz Sándor és családja, illetve Koko Micsku Erzsébet és Butka Elvira megterí­tett asztallal - borral és kaláccsal - vártak bennünket. Ezúton is megköszönjük vendégszeretetüket.

A szőlős domb tetején Mezei József beszélt Anti bácsiról, aki a természet szeretetét oltotta diákjaiba. A domb tetejéről az Avasi-medence és a Mike-csúcs látványa tárult a kirándulók elé, de a távolban Szatmárnémeti is szépen látszott. Aztán meglátogattuk Mezei Jóska barátunk borospincéjét is, ahol vendegül látta az egész társaságot. Ezuttal is köszönjük neki a kóstolással egybekötött termékbemutatót.

Mivel sokan kértek, hogy küldjek képeket a kirándulásokról, fulldragonnal úgy döntöttünk, hogy egy új fórumut készí­tünk Fotoalbum cí­mmel, ahova majd rendszeresen feltöltjük és tagjaink számára elérhetővé tesszük az újabb és a régebbi képeinket is, rendszerezett formában. Az albumokat rendszeresen bőví­tjük. Az eléréshez: Katt ide!

(paramoral)


Oszd meg:   Facebook MySpace Buzz Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon

Hírkategóriák