+ A | - a | Visszaállít
2013. dec.
29
  Multi-dimenzionális tapasztalatok
Kategória: Ezotéria és hasonlók - Közzétette: fulldragon
forditotta: Tom Fodor

Itt vagyok, Ofélia vagyok, oly sok minden vár rátok, most és ott ahol vagytok. Sokkal multidimenzionálisabbak vagytok, mint azt gondolnátok. Eltérő rezgéseket tudtok észlelni, anélkül hogy ennek a tudatában lennétek.

Amikor mondjuk egy másik dimenzióbeli lényt szeretnétek észlelni, vagy csatornázni, esetleg a rezgéseteket szeretnétek az ötödik dimenziós tartományba emelni, gyakran a próbálkozásotok áll az utatokba.
Amikor azzal törődtök, hogy az életeteket élitek ,hogy a boldogságotokat követitek, hogy kalandra indultok és kifejezitek azt, akik vagytok, akkor sokkal valószínűbb, hogy multi-dimenzionális tapasztalatotok lesz. Hiszen ilyenkor nem kötődtök egy tapasztalathoz.

Figyeljetek hát oda, amikor ilyen pillanat történik és ünnepeljétek ezeket. Legyetek a tanú nézőpontjában/tapasztalatában, amikor hozzáfértek az eltérő dimenziójú rezgésekhez. Tudjatok arról, hogy pont ott vagytok ahol vagytok, pont azt csináljátok, amit csinálnotok kell és pont azok vagytok akik a legnagyobb hasznot tudjátok adni magatoknak.

A rezgések hagy érjenek el, segítve ezt a szándékotokkal és a nyitott szívetekkel. Ne keressétek a különböző rajtatok kívül eső dolgokat, melyektől azt remélitek, hogy majd megtisztítanak benneteket vagy megszabadítanak az életetekben jelen levő taposómalomtól.

Fogadjátok el teljesen mindazt, ami épp előttetek van. Vegyétek észre, hogy nincs semmi elérendő dolog, kivéve ezt az egyet - a teljes elfogadás. Ekkor csodálatos multi-dimenzionális tapasztalataitok lesznek, nem azért mert ezeket valamivel kiérdemeltétek, hanem mert arra várnak hogy egyszerűen megtapasztaljátok őket. Ezt pedig ti kell hogy megengedjétek magatoknak.

Itt vagyok, játszom és mókázom körülöttetek. Amikor majd ti is így tesztek, akkor együtt fogunk lenni. A tapasztalataink összeolvadnak és közösen újakat tudunk teremteni. Szeretném, ha többet pihennétek, ha több dolgot élveznétek, ha többet látnátok meg a szépségből, ami a negyedik dimenzió és ami a jelenlegi verziótok. Ofélia vagyok és szeretlek benneteket.(D.Scranton: Ofélia a tündér)

forrás:/facebook/

Oszd meg:   Facebook MySpace Buzz Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon

Hírkategóriák