+ A | - a | Visszaállít
2012. okt.
23
  A teher
Kategória: Ezotéria és hasonlók - Közzétette: fulldragon
szerzö:Galanics Márta

Ha a mások által nyakunkba varrt "mit, mikor, hogyan tegyünk és ne tegyünk" súlya nehezedik vállunkra, olyanok leszünk, mint ez a felfelé küszködő, lerongyolódott fickó a kártyán. "Gyorsabban! Próbáld erősebben! Fel a csúcsra" - kiabálja a vállán cipelt bolond zsarnok, akinek fejét egy dölyfös kakas ékesí­ti.

Ha mostanában úgy érzed, hogy az élet csak egy bölcsőtől sí­rig tartó küszködés, akkor talán itt az ideje, hogy megrántsd a vállad, és lásd, hogy milyen az, amikor ezek a terhek lehullanak a nyakadból. Neked megvannak a saját felfedezésre váró hegycsúcsaid; a saját beteljesí­tendő álmaid. De soha nem lesz energiád a saját álmaidra, ha nem szabadulsz meg a korábban rád aggatott, ma már magadénak hitt elvárások terhe alól. E terhek leginkább csak az elmédben léteznek, de ez még nem jelenti azt, hogy ne tudnának téged lehúzni. Itt az idő, hogy megkönnyebbülj, és búcsút ints az elvárásoknak.

"Az igaz élet azt jelenti: lerázzuk magunkról a mások által ránk kényszerí­tett hazugságokat. Csupaszon, természetesen, meztelenül az ember az, ami. Semmivé sem kell válnod, csak lenned kell. A hazugságból sosem lesz igazság, a személyiségből sosem lesz lélek. A lényegtelen sosem lesz lényeges. A lényegtelen mindig lényegtelen lesz, a lényeges pedig mindig lényeges marad - a körtéből sosem lesz alma. í‰s ha az igazságért küzdeni akarsz, akkor abból csak még nagyobb zűrzavar lesz. Az igazságot nem kiví­vni kell. Nem is lehet kiví­vni, mert már most is az az igazság. Csak a hazugságot kell leráznod róla. Minden cél, minden törekvés, minden eszme és ideológia, az összes vallási és fejlődési rendszer mind-mind hazugság.

í“vakodj tőlük. Ismerd fel a tényt, hogy te, ahogy most vagy, egy hazugság vagy, akit mások manipuláltak és neveltek ilyenné. Az igazságért harcolni csak figyelemelterelés és halogatás. E mögé bújik meg a hazugság. Lásd meg a hazugságot - nézz mélyen a személyiséged hazugságába! Abbahagyni az igazságért való küzdelmet annyi, mint abbahagyni a hazudozást. Abban a pillanatban, ahogy eltűnik a hazugság, az igazság teljes fényében és szépségében megjelenik. Amint meglátod a hazugságot, az eltűnik; és ha eltűnt, akkor csak az igazság marad." Osho

forrás:/facebook/

Oszd meg:   Facebook MySpace Buzz Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon

+ A | - a | Visszaállít
2012. okt.
23
  Az idegenek tényleg köztünk vannak? Bizonyí­tékokat talált egy hacker
Kategória: UFO-k és földönkí­vüliek - Közzétette: fulldragon

Komoly diplomáciai feszültséget okozott Anglia és az Egyesült íllamok között, hogy Anglia egészségi állapotára hivatkozva megtagadta egy, a Pentagon weboldalát is feltörő hacker kiadását. .

A hacker a földönkí­vüli életre keresett bizonyí­tékot - és állí­tása szerint talált is

Gary McKinnon az egyik ügyész jellemzése szerint minden idők legnagyobb katonai számí­tógép betörését követte el, ám miután Asperger szindrómában, azaz az autizmus egyik enyhébb vállfajában és depresszióban szenved, az angol hatóságok megtagadták kiadását.

Gary fényképet is talált egy idegen eredetű űrhajóról.

A 46 éves hacker elismerte, hogy feltörte a NASA és a Pentagon honlapját a földöntúli élet nyomai után kutatva.
Állí­tása szerint az általa feltört állományok között olyan is található volt, amely földönkí­vüli szolgálatot teljesí­tő katonatisztek adatait tartalmazta.forrás:/Fox News/
Oszd meg:   Facebook MySpace Buzz Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon

+ A | - a | Visszaállít
2012. okt.
23
  Svájc megfigyelői státuszt szeretne a CERN-nek az ENSZ-ben
Kategória: Tudomány és érdekesség - Közzétette: fulldragon
Nemzetközi szervezetként a CERN-nek a jövőben részt kellene vennie az ENSZ ügyeiben - szorgalmazta erről szóló határozat javaslatában Svájc, ahol az Európai Nukleáris Kutatási Szervezet működik.
Ehhez az ENSZ-nek megfigyelői státuszt kellene biztosí­tania a CERN-nek. A világszervezet alapokmánya ezt lehetővé is teszi: azok a szervezetek, amelyek az ENSZ érdeklődési körébe tartozó témákkal foglalkoznak, megfigyelői státuszért folyamodhatnak a szervezetben.Indoklásában Svájc kiemelte, hogy a kutatóközpontot államok alapí­tották és finanszí­rozzák. 2010 júniusa óta pedig a CERN nem csupán az európai országok előtt nyitott: a világ bármely állama csatlakozhat a szervezethez.

A csaknem hatvan éve alapí­tott, részecskefizikával foglalkozó nukleáris kutatóközpont - békés úton - jelentősen hozzájárult a tudományok fejlődéséhez, ezáltal a társadalmi haladás és a kultúrák közötti párbeszéd fontos ösztönzője - áll a svájci kérelemben.

forrás:/mti/
Oszd meg:   Facebook MySpace Buzz Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon

+ A | - a | Visszaállít
2012. okt.
23
  Betiltják az üzleti célú vallási tevékenységet Kí­nában
Kategória: Ezotéria és hasonlók - Közzétette: fulldragon

Egyes helyi kormányzatok, cégek és magánszemélyek profitérdekelt vállalkozásokat hoztak létre, vallási helyeket épí­tettek, álszerzeteseket, papokat alkalmaztak üzleti céllal, továbbá illegális vallási tevékenységet folytattak, adományokat gyűjtöttek és a látogatókat adakozásra kényszerí­tették - áll a vallásügyeket irányí­tó állami hivatal (SARA) és kilenc másik szervezet által közösen kiadott közleményben.


Mint kiderült, voltak olyan vállalatok is, amelyek népszerű templomok, kolostorok, emlékhelyek területén végeztek beruházásokat, s ezeket később vagyonuk részeként tüntették fel.

A hivatal "határozott tiltása" szerint mostantól nem engedélyezett a vallási tevékenységgel összefüggő nyereségérdekelt vállalkozások működtetése, egyházi tőkebefektetés, vagy közös beruházás vállalatokkal és magánszemélyekkel.

A hatóságok a szabályok megsértői, a kormányzati felelősök számára komoly büntetést helyeztek kilátásba, s egyúttal hangsúlyozták, hogy az elburjánzott gyakorlat "megzavarta a normális vallási életet, sértette a vallási körök érdekeit és a róluk alkotott képet, továbbá érzékenyen érintette a hí­vőket, valamint kárt okozott a látogatóknak".

Az intézkedés országos ellenőrzésre szólí­tja fel az illetékes területi kormányzatokat.

forrás:/hirado.hu/
Oszd meg:   Facebook MySpace Buzz Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon

+ A | - a | Visszaállít
2012. okt.
23
  Jeges törmelék veszélyeztetheti a Plútó-szondát
Kategória: Csillagászat, űrkutatás - Közzétette: fulldragon
A NASA kutatói aggódnak, hogy a távoli Plútó körüli törmelék károsí­that vagy megsemmisí­thet egy több millió dolláros szondát. Az aggodalom olyan mértékű, hogy a szakemberek igyekeznek meghatározni, milyen veszéllyel nézhet szembe a NASA New Horizons űrszondája, és szükség lenne-e pályamódosí­tásra.

Az óránkénti több mint 54 500 kilométeres sebességgel haladó szonda kilenc és fél éves utazásából majdnem hetet már maga mögött hagyott, miközben átszeli a Naprendszert, hogy elérje és megvizsgálja a Plútót és holdrendszerét. Ez lesz az első misszió egy, a Kuiper-övben lévő objektumhoz. A Kuiper-öv a Neptunusz pályáján kí­vül helyezkedik el. A Plútót tekintik az egyik legnagyobb objektumnak a régióban. Azonban a gázóriásokkal ellentétben, melyeknél a jeges törmelék gyűrűkbe rendeződik, a tanulmányok szerint a Plútó gravitációja jég és kőzet sokkal kaotikusabb felhőjét alkothatja meg.

2015 januárjában a szonda megkezdi útjának utolsó szakaszát, mely július 14-én a Plútó melletti elrepülésben csúcsosodik ki. A kutatók egyre inkább aggódnak amiatt, hogy akár egy egymilliméteres kőzet vagy jégtörmelék is károsí­thatja, vagy megsemmisí­theti a szondát.

Dr. Alan Stern, a New Horizons szakembere szeretné elkerülni a fagyott világ körüli veszélyes területeket. „Egyre több holdat találunk a Plútó közelében, már öten vannak. Ezek az objektumok és a még fel nem fedezettek törmeléket generálhatnak, mely a Plútó-rendszert apró, ütköző objektumok darabjaival tölti ki.”

A misszió szakemberei kifinomult számí­tógépes szimulációkat használnak, hogy megpróbálják feltérképezni, hol lehetnek törmelékek. Az adatokat ezt követően kombinálják a Plútó-rendszert érintő megfigyelésekkel. Ezek nagy teljesí­tményű földi teleszkópokhoz és a Hubble Űrteleszkóphoz köthetőek. Ezzel egyidejűleg a csapat alternatí­v, távolabbi röppályájákat igyekszik találni a rendszeren át.

A csillagászok viszont szeretnének közelebb, nem pedig távolabb elrepülni a Plútó mellett. A távolabbi pálya ugyanakkor lehetővé tenné, hogy a misszió fő céljainak nagy részét teljesí­tse, amennyiben a jelenlegi elrepülési terv túl veszélyesnek bizonyul.

A szakemberek eddig kilenc alternatí­v útvonalat találtak a Plútó mellett. Stern szerint tí­z nappal a legközelebbi elrepülés előtt még utasí­thatják a szondát, hogy az egyik tartalék röppályára térjen át, í­gy elkerülheti a törmeléket.

forrás:/mti/
Oszd meg:   Facebook MySpace Buzz Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon

Hírkategóriák