+ A | - a | Visszaállít
2010. okt.
19
  A ví­z érzékeli a gondolatot
Kategória: Tudomány és érdekesség - Közzétette: Ernő
Dr. Masaru Emoto japán kutató a ví­zzel végzett kutatásai során arra a döbbenetes felfedezésre jutott, hogy a ví­z érzékeli a gondolatokat és érzéseket. Ennek a hihetetlen felfedezésnek a bizonyí­tékai október 21-én Budapesten is megtapasztalhatók – láthatók és hallhatók egy lélegzetelállí­tó előadás során.

Dr. Masaru Emoto japán kutató, a tokiói Hado Institute vezetője, a „Hado” jelenségről szóló számtalan könyv szerzője. A „Hado” szó (ejtsd: hadou, ami az angol shadow „árnyék” szóra rí­mel) a hullám és mozgás szavakból áll össze. Az alábbi definí­ció az, ahogy Dr. Emoto leí­rja a jelenséget, amely számos jelentős felfedezéshez vezetett a ví­z természetét illetően.

A hado az összes anyagban megtalálható atomi szinten létező intrisztikus vibrációs minta. Alapja az emberi tudat energiája, Dr Emoto elmélete nyomán. A Hado fogalma gyorsan elterjedt Japánban, olyannyira, hogy a szó már a hétköznapi nyelv része lett. "Ennek a helynek a Hadoja túl alacsony, menjünk!", "Annak az embernek nagyon erős Hadoja van." "Változtassuk meg a környezetünk Hadoját." Ilyen, és ehhez hasonló beszélgetések zajlanak egész Japánban, köszönhetően Dr. Emoto forradalmi fotóinak, amelyeket a fagyott ví­zkristályokról készí­tett.

A hópelyhektől inspirálva, Masaru Emoto rájött, hogy a ví­z az igazi természetét fagyott kristály alakjában mutatja meg. 1994-ben, számos kí­sérlet és kudarc után sikerült végre megalkotnia az első ví­zkristály fotót a tokiói laboratóriumban.

Azóta több tí­zezer kristályt fotóztak le. Számos vizsgálat és kí­sérlet zajlott különböző területeken, í­gy például a "ví­zminőség", a "pozití­v és negatí­v szavak hatása a ví­zre", a "zenék, képek, betűk és szövegek hatása" és az "ima ereje különböző formákban".

Az eredmények azt mutatják, hogy a zene, a szavak, gondolatok és az ima befolyásolja a ví­zkristályok struktúráját. Ez azt jelzi, hogy valóban befolyásolják a fizikai valóságot. A kristályokról készült fotók lehetővé tették, hogy az elmélet, mely szerint a ví­z képes információ hordozására, láthatóvá váljon bárki számára. Ezen felül a ví­zkristályok szépsége, harmonikus formája kész műalkotás, amely sok ember szí­vét megérinti.

És most Dr. Masaru Emoto és a Ví­z üzenetét már videón is megnézheted.

Ezek azonban nem akármilyen ví­z kristály molekulák. Amit Dr. Emoto a Hado-jelenségből kihozott, az bizonyí­ték arra, hogy a gondolatoknak és érzéseknek hatása van a fizikai valóságra. A ví­z más-más arcát mutatja, mást fejez ki, ha ugyanazon a ví­zmintákon különböző Hadokat hozunk létre szavakkal vagy zenével.

A csoda most Budapesten élőben is látható

Ennek a hihetetlen felfedezésnek a bizonyí­tékai most Budapesten láthatók és hallhatók egy lélegzetelállí­tó előadás során, melynek témái:

* Csapví­z és természetes ví­z
* Amikor a ví­z zenét hallgat
* Mutassunk szavakat a ví­znek!
* A harmadik és ötödik dimenzióbeli világok megragadása
* Mi a ví­rus?
* Mi a szellem?
* Ohmasa technológia
* Az Emoto Béke Projekt

Helyszí­n:
ELTE Gólyavár (Budapest, Múzeum krt. 4.) 2010. október 21. 19.00 óra


forrás:/Astronet/
Oszd meg:   Facebook MySpace Buzz Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon

Hírkategóriák